- 20 Mart 2008
- 142.027
- 214.089
- 1.423
- 60
Tamam abla kocama siparişini vereyim bi de onu deniyimdaha yeni fiyto aldırmıştım
Gel bakim yamacıma yamacıma
Eczaneden alabilirsin...Ama kansızlıkta dökülme yapar...Sen de de kansızlık var :26::26::26:
Günicen senin üzerinde önemsiz olsada göz var güzelim...Dedikodular görünüyor nişanlınla ikinize yoruyorum ben...Ama nişanlından bu dedikodularla ilgili pek destek göremeyeceksin gibi sana sırtını dönmüş :26::26::26: Bu kadar
Tamam abla kocama siparişini vereyim bi de onu deniyimdaha yeni fiyto aldırmıştım
Gel bakim yamacıma yamacıma
ikisi de kullanılır mı acabaAlsın bir tane de kullan hemen,fiytoyuda saçı beslesin diye kullan olmazsa
Eneee geçen hafta oldu böyle bişey
Terzi kendi söküğünü dikemiyo işte bakamıyorum
Geldimmm
temmuzda............
Son yaptırdığım tahlilde 10,5 çıkmıştı dr um kötünün iyisi dedi..ama döküldü dökülceği kadar zaten şimdi durdu
Eneee geçen hafta oldu böyle bişey
Terzi kendi söküğünü dikemiyo işte bakamıyorum
:26::26::26: Biraz daha zaman tanı kendine...
O zaman güçlendirmen lazım yağlardan kullansan...
Du biraz daha bakayım...
Yağlar derken badem yağımı:26:
ikisi de kullanılır mı acaba
Gel gel
ikisi de kullanılır mı acaba
Gel gel
:26::26::26: Biraz daha zaman tanı kendine...
O zaman güçlendirmen lazım yağlardan kullansan...
Du biraz daha bakayım...
Evet onun gibi...
Günicen ben bakmasını bilmiyorum sadece içimden geçenleri söylüyorum..Kafana bir şeyleri takmışın sanki sırtında yük gibi...Belki bir bayandan destek görebilirsin...Bir de elinden büyük bir para çıkacak gibi...
Tamam bi bakayım canımEvet onun gibi...
Günicen ben bakmasını bilmiyorum sadece içimden geçenleri söylüyorum..Kafana bir şeyleri takmışın sanki sırtında yük gibi...Belki bir bayandan destek görebilirsin...Bir de elinden büyük bir para çıkacak gibi...
Olabilir aslındaFiyto zaten bitkisel bişey zararı olmaz bence
sevgilimde işte zaten
Valla mı?
Kayınpederim rahatsız bir tek o kafamıza takılıyor son 3 aydır. Rabbim daha fazlasını göstermesin inşallah. Çok teşekkür ederim canım yüreğine sağlık
Tamam bi bakayım canım
Olabilir aslında
Aynı işyerinde değilmiydiniz sizgörümcede vardı yanında başka biriyle karıştırmadım inşallah
Kayınpederim rahatsız bir tek o kafamıza takılıyor son 3 aydır. Rabbim daha fazlasını göstermesin inşallah. Çok teşekkür ederim canım yüreğine sağlık
Geçmiş olsun
Evet o kişi benim ama bizimki servise çıkıyor,kurum geziyor akşama doğru geliyor.
(Azıcık duygu sömürüsü yapim dediydim tutmadı :18:)
Çok geçmiş olsun inşşallah bir an önce sağlığına kavuşur
Amin Ömürcüm inşallah geçer ama kanser ne kadar geçerse artık
Olsun akşama doğru görüyosun onu göremeyenler var
Allah kolaylık versin canım ona da bakana da
Dimi dimi? Ben böyle derken sevgilisi uzakta olan biri gelip vuracak beni
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?