Eski Dostlar Buyrun Topiğime :)

Ayyy o da kötü huy ama ya

İnşallah iyi olur sorununu atlatır abla

Benim ayak bileğimde incedir el bileklerimde öyleeşim tek eliyle iki bileğimi birden kavrıyo

Amin canım ya atlatsın artık özledik onuda

Aynen benşmde öyle el bileğimde incedir,parmaklarımda incedir en küçük boy yüzükler oluyor parmağıma

Kızlarr bugünde full çalıştımm 5 koli kitap bitti kodlamalar mühür vurmalar gerçi 3 kolisi azdı ama diğer ikisi baya fazlaydı toplamda bugün 250 kadar kitap demirbaşı yapıştırıp mühür vurmuşuzdur yanii sabah ve öğlen gelen arkadaşlarda yardımcı oldu tabii. Bir de üstüne geciken litemi de çıkardım sınıf sınıf yazdım ee birde gelen öğrenciler oluyor tabii aldıkları kitapların fişlerini yazdım ohh rahatladımm baya iş kotardım bugüne yarına inşallah ders kitablarının işi bitecek bir pc ye yazma var ama kolay o bir yaz gerisini kopyala yapıştır diğer kitaplarda da aynı şey. Kolay o iş yanii.

Ben sizi çok özlüyorum ama yaaaa nuhabbetlere fransız kaldım akşamda yorgun oluyorum hiç oturamıyorum kitaplara bakmaktan gözlerimde hal kalmıyor. Ama az kaldı hele şu öğrencler için gelen kitapları da bitireyim gelicem onlarda çok var beee :26:

Öpüyorum kocamann mesaim bittii benimmm

İyi akşamlar canım

Valla benimki 10 gün sürse kesin boşar diyim

Çok tatlı çok zeboş
Boşar ki ne boşar Kaldı 20 gün temiz ne anladı adam o işten

Birden çok keyifsizleştim ya ağlayacak gibi oldum
Nolduuu
Özelden yazdım bak bak
Ayyy o da kötü huy ama ya

İnşallah iyi olur sorununu atlatır abla

Benim ayak bileğimde incedir el bileklerimde öyleeşim tek eliyle iki bileğimi birden kavrıyo
Kötü evet artık gelini düşünsün banane
Baya ince senin o zaman. :44:
Ya da Wili nin parmakları uzun.

Birden çok keyifsizleştim ya ağlayacak gibi oldum

Hayırdır canım ne oldu öyle

Al benden de o kadar

Bugün biraz duygusal takıldık belkşde ondan oldu

Görüşürüzzzz kolay gelsinnnn

Kimi özlediniz bakayım :)

Gözdoşummmmm

Amin canım ya atlatsın artık özledik onuda

Aynen benşmde öyle el bileğimde incedir,parmaklarımda incedir en küçük boy yüzükler oluyor parmağıma

Benim de parmaklarım incecik ablacım hiç bir yüzük olmuyor,el bileğim de ince bileklikler olmuyor kolumun üst tarafı kalın ama baya vücuduma göre.
Şu parmakları da kalınlaştıracak bişey yok mu ya.Çok istiyom yüzük takmak

Boşar adam 3 güne tahammül edemiyo

Benim ince wilinin de parmaklar uzun tabi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…