- 20 Mart 2008
- 142.025
- 214.089
- 1.423
- 60
Ayyy o da kötü huy ama ya
İnşallah iyi olur sorununu atlatır abla
Benim ayak bileğimde incedir el bileklerimde öyleeşim tek eliyle iki bileğimi birden kavrıyo
Birden çok keyifsizleştim ya ağlayacak gibi oldum
Amin canım ya atlatsın artık özledik onuda
Aynen benşmde öyle el bileğimde incedir,parmaklarımda incedir en küçük boy yüzükler oluyor parmağıma
Noldu canım ya
Al benden de o kadar
Kızlarr bugünde full çalıştımm 5 koli kitap bitti kodlamalar mühür vurmalar gerçi 3 kolisi azdı ama diğer ikisi baya fazlaydı toplamda bugün 250 kadar kitap demirbaşı yapıştırıp mühür vurmuşuzdur yanii sabah ve öğlen gelen arkadaşlarda yardımcı oldu tabii. Bir de üstüne geciken litemi de çıkardım sınıf sınıf yazdım ee birde gelen öğrenciler oluyor tabii aldıkları kitapların fişlerini yazdım ohh rahatladımm baya iş kotardım bugüne yarına inşallah ders kitablarının işi bitecek bir pc ye yazma var ama kolay o bir yaz gerisini kopyala yapıştır diğer kitaplarda da aynı şey. Kolay o iş yanii.
Ben sizi çok özlüyorum ama yaaaa nuhabbetlere fransız kaldım akşamda yorgun oluyorum hiç oturamıyorum kitaplara bakmaktan gözlerimde hal kalmıyor. Ama az kaldı hele şu öğrencler için gelen kitapları da bitireyim gelicem onlarda çok var beee :26:
Öpüyorum kocamann mesaim bittii benimmm
Boşar ki ne boşarValla benimki 10 gün sürse kesin boşar diyim
Çok tatlı çok zeboş
NolduuuBirden çok keyifsizleştim ya ağlayacak gibi oldum
Özelden yazdım bak bako ne demek kız
Kötü evet artık gelini düşünsün bananeAyyy o da kötü huy ama ya
İnşallah iyi olur sorununu atlatır abla
Benim ayak bileğimde incedir el bileklerimde öyleeşim tek eliyle iki bileğimi birden kavrıyo
Kimi özlediniz bakayım :)
Al benden de o kadar
Kızlarr bugünde full çalıştımm 5 koli kitap bitti kodlamalar mühür vurmalar gerçi 3 kolisi azdı ama diğer ikisi baya fazlaydı toplamda bugün 250 kadar kitap demirbaşı yapıştırıp mühür vurmuşuzdur yanii sabah ve öğlen gelen arkadaşlarda yardımcı oldu tabii. Bir de üstüne geciken litemi de çıkardım sınıf sınıf yazdım ee birde gelen öğrenciler oluyor tabii aldıkları kitapların fişlerini yazdım ohh rahatladımm baya iş kotardım bugüne yarına inşallah ders kitablarının işi bitecek bir pc ye yazma var ama kolay o bir yaz gerisini kopyala yapıştır diğer kitaplarda da aynı şey. Kolay o iş yanii.
Ben sizi çok özlüyorum ama yaaaa nuhabbetlere fransız kaldım akşamda yorgun oluyorum hiç oturamıyorum kitaplara bakmaktan gözlerimde hal kalmıyor. Ama az kaldı hele şu öğrencler için gelen kitapları da bitireyim gelicem onlarda çok var beee :26:
Öpüyorum kocamann mesaim bittii benimmm
Aldın mı modem alçı çıktı mıKimi özlediniz bakayım :)
Bilmiyorum ki...Dokunsan ağlayacak gibiyim
Kanserden filan bahsedince üzüldük sanırım
Bilmiyorum ki...Dokunsan ağlayacak gibiyim
Kanserden filan bahsedince üzüldük sanırım
Hayırdır canım ne oldu öyle
Bugün biraz duygusal takıldık belkşde ondan oldu
Görüşürüzzzz kolay gelsinnnn
Gözdoşummmmm
Amin canım ya atlatsın artık özledik onuda
Aynen benşmde öyle el bileğimde incedir,parmaklarımda incedir en küçük boy yüzükler oluyor parmağıma
Boşar ki ne boşarKaldı 20 gün temiz ne anladı adam o işten
Nolduuu
Özelden yazdım bak bak
Kötü evet artık gelini düşünsün banane
Baya ince senin o zaman. :44:
Ya da Wili nin parmakları uzun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?