Eski Dostlar Buyrun Topiğime :)

İlgiye ihtiyacım var
Noldu ki?

11 mi takıyosun yüzükte? :44:

Boşar adam 3 güne tahammül edemiyo

Benim ince wilinin de parmaklar uzun tabi

Ben de çıkayım herkese iyi akşamlar...Hayırlı kandiller olsun hepimize inşallah

Hoşçakalın
İyi akşamlar pınarcım
Özlemedilermi Yarım alçılıyım artık oleeeeeey :) Bunu bu akşam zıplayarak kutlayacağım. Özlemedilerse gelmemki artık (((
Hoşgeldin hayırlı olsun canım benim

Damla bile kendini
tamamlayınca damlar...''

| Özdemir Asaf |
Vayyy sevgi abla

Sağol sevgi ablacığım ben biraz çıkıyorum ömür modemi kuracağım kuran okuyacağım akşam gelmeye çalışırım
Allah kabul etsin şimdiden canım

:18::18:Bitirmiş mi ödeviBenim net kesildi aklım çıktı rabiş kaçtı der dedimDemiş zaten
Offff benimde halam var birşey yapamıyorum

Bitirmişfazla bile yapmış ben 28.350 demiştim dimi:44: o 60 yapmış hemen seni bana şikayet etmiş..Bu şikayeti değerlendirecem bulunduğunuz ilin elektrik idaresinden kağıt getir kopyala buraya

Bitirmişfazla bile yapmış ben 28.350 demiştim dimi:44: o 60 yapmış hemen seni bana şikayet etmiş..Bu şikayeti değerlendirecem bulunduğunuz ilin elektrik idaresinden kağıt getir kopyala buraya

Bak birde bana diyorsunuz rabia da çene daha çokCanım net kesildi elektrik değil nasıl ispatlayabilirimAşkolsun hiç güvenmiyor musun bana habersiz nezaman çıktım ya elektrik kesildi ya net kesildi 1 kezde evi yakıyordum ozaman kaybolmuştum

Netiniz neydi sizin ondan kağıt kopyala

Ben güveniyorum da bunu rabişe ispat etmemiz lazım yoksa ona niye ceza yok der

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…