Eski Dostlar Buyrun Topiğime :)

Pek bişey yok orada zaten,zara ve markapark için gidiyor

Biz oraya eşimin arabasının servisi vardı arabayı servise bırakır oraya girer gezerdik.. o arabayı satınca bi daha gitmedik dediğin gibi pek bi özelliği yok hem eşime orda bi kere küfür etmişlerdi

Biz oraya eşimin arabasının servisi vardı arabayı servise bırakır oraya girer gezerdik.. o arabayı satınca bi daha gitmedik dediğin gibi pek bi özelliği yok hem eşime orda bi kere küfür etmişlerdi

O servis kapandı herhalde geçen gün oradan geçerken gördüm,çok bişey yok zaten orada pek sevmem orayı ...Hadi yaaaa ne kadar ayıp etmişler niye küfür ederlerki yani

O servis kapandı herhalde geçen gün oradan geçerken gördüm,çok bişey yok zaten orada pek sevmem orayı ...Hadi yaaaa ne kadar ayıp etmişler niye küfür ederlerki yani

Bilmiyorum ki öyle tiplerle karşılaşıyoruz bazen hem de yanında ben vardım yani ne ayıp

çok güzel olmuş belli ama servis maalesef canımm ayy sen izmrir köfte yapmışsınn adam sunumuna bakar mı hiççç

gördün nevrestenin topiğinde maşallah kızım uyduruktan çorbaya bak ömürün 2 saat harcaması lazımm ömrü giderrr

Çok hamaratım dimi sjksjksjksjsjks
Abime söyle bu durumu oturup ağlasın

ahahaaaa smiley yapamıyorum nedense gıcık oldumm..

Daha 3 gün yemek yapmam yeter üzülmesin adam

heee üzülmesin diye yapmazsın yanii bahane güzeellll..

Fanatiklerdir kesin,engelleyemezsin bunları
Biz kimseye yaranamayız der zaten wili

İdare edin artık servisi

ah canım yaa kıyamam ona ben ama hayatım bu da bir aşk iş aşkı vatan aşkı ne dersen de ama bu adamla olacaksan kabulleneceksin çaresi yok. bu adam böyle işte.

ayy sabah sabah çek kızzzz daha kahvaltı etmedimmm...

Günaydınnnn hiç uyumadım galiba ben uyuduysam bile çok tatsızdı sanırım

Tokyo sabah sabah midem bulandı:120::120:

ahh canımm nedne öyle oldu ki bana da oluyor ara sıra dön dön uyuyamam ama bu gece acayip uyudum zaten gittim temizlik yaptım duş aldım bir yattım sabaha kadar deliksiz

Günaydınlarrrrrrrrr hava kasvetli bugün dışarı çıkacaz herhalde kızçem saçını kestirecekti bugün

bizim burada hep kasvetli off kar da yağmıyor hiçç..

Dün yağlamayı yaptım ya bizimkiler çok beğendiler afiyetle mideye indirdiler,dedim fotosunu çekeyim kaldı tabi..Tam yerken aklıma geldi ellerde yaplıydı tabi bide sonuna gelmişti çekemedim yani üzgünüm kızlar Yaptığım şaheseri göremeyeceksinizz,kızçemde resmi ekleyecekti olmadı..1 tane kaldı ama duruyor

günaydın kızçeleeeerrrr

tokyocum yalnız o ekmek az,ben kahvaltıda 2,5 ekmek yemezsem içim rahat etmez

Eline sağlık abla

Biz kimseye yaranamayız der zaten wili

İdare edin artık servisi

Tepki veriyormu o anda peki,yoksa susup gidiyormu

Gördüm yemeğini ellerine sağlıkkkk güzel gözüküyorr

Günaydınnnnnnnn sorma ya hava çok sıkıntılı burada

Kızlarr dün akşam gittim yemeğimi yedim, yatak odasının perdesini yıkamıştım buruşuyor o çok onu ütüledim, buzdolabımı mutfak dolaplarımında bir bölümünü temizledim, gardırobu sildim tekrar yerleştirdim, salonu süpürdüm, duş aldım artık ama dün akşam iş çıökışına yakın çok midem bulandı arabaya bindim iyiydim evde yine bulandı bir çıkardım gece yine oldu baş dönmesiyle birlikte yine çıkardım baya. Manat yemiştim kaşarlı öğlen o mu yaptı ki acaba dedim çok kötüydümm.. Tüm akşam öyle olsa bir iş yapamazdım. Çok mutluyum bugünnn yarın annem geliyoorrr çok özledimmmm

ben kahvaltı edicem kızlar gelirim yineeee..

Gözünaydın

gözünaydın canım

günaydın kızçeleeeerrrr

tokyocum yalnız o ekmek az,ben kahvaltıda 2,5 ekmek yemezsem içim rahat etmez

Gğnaydınnnnnn lakecannnn babababa 2,5 ekmek yiyormuşşşş bide

Eline sağlık abla

Oyaladı ama hep ayakta hep ayakta kaldım

Gene yoruldun demiiii az otur dnlen yahuuu,eski gençlik ginlerimi görüyorum sende bende hiç oturmazdım Manat ne yaa :44: yöresel bişey mi yoksa..Gözün aydın olsun ne mutlu sana annende geliyor yarın

tabi ne sandın

yok canım bugün çıkmadan yarım acıbadem kurabiyesi yedim kahvaltı niyetine bi de küçük bi bardak süt
hiç inanmadım zaten

Tam benlik desene abla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…