Pek bişey yok orada zaten,zara ve markapark için gidiyor
Biz oraya eşimin arabasının servisi vardı arabayı servise bırakır oraya girer gezerdik.. o arabayı satınca bi daha gitmedikdediğin gibi pek bi özelliği yok hem eşime orda bi kere küfür etmişlerdi
O servis kapandı herhalde geçen gün oradan geçerken gördüm,çok bişey yok zaten orada pek sevmem orayı ...Hadi yaaaa ne kadar ayıp etmişler niye küfür ederlerki yani
Bilmiyorum ki öyle tiplerle karşılaşıyoruz bazen hem de yanında ben vardım yani ne ayıp
Grip anneme ayağım alçılı alçılı yaptığım çorbam
Malzemeler
4 Küçük Kereviz(Yeşil yapraklarının sadece çok taze kısmı alınacak)
1 Yeşil Soğan
1 Kuru Soğan
1 Havuç
1 Yemek Kaşığı Mısır Unu
1 Yemek Kaşığı Domates Salçası
1 Yemek Kaşığı Kadar Sıvı Yağ
1 Tatlı Kaşığı Galeta Unu
Yarım Avuç Tel Şehriye
5 Bardak Tavuk Suyu (Sıcak)
Tuz, İstenilen Baharat
Pişirme Süresi
30 Dakika
Zorluğu
Aşil Tendonu Kopuk Ayakla Çok Zor
İlk önce tüm sebzelerimizi robotta çekiyoruz, soğanımızı da çekiyoruz, tenceremize yağı koyup soğanı kavuruyoruz arkasından salçamızı ekliyoruz salçanın kokusu çıkana kadar kavuruyoruz. Robotta çektiğimiz sebzelerimizi de ekleyip bir 4 dakika kadar kavurmaya devam ediyoruz, mısır unumuzu ve galeta unumuzu 1 su bardağı suda eritiyoruz tenceremize döküyoruz, kaynar 5 bardak suyumuzu tuzumuzu ekleyip 15-20 dakika kaynatıyoruz çorbamızı sonra içine yarım avuç şehriyeyi atıp bir taşım daha kaynatıyoruz indirmeden baharatımızı da ekliyoruz, ben özel bir çorba baharatımız var ondan ekledim çok az, afiyet olsun
Eki Görüntüle 615166
Eki Görüntüle 615167
Eki Görüntüle 615168
Eki Görüntüle 615169
Çok hamaratım dimi sjksjksjksjsjks
Abime söyle bu durumu oturup ağlasın
Daha 3 gün yemek yapmam yeter üzülmesin adam
Biz kimseye yaranamayız der zaten wiliFanatiklerdir kesin,engelleyemezsin bunları
çok güzel olmuş belli ama servis maalesef canımm ayy sen izmrir köfte yapmışsınn adam sunumuna bakar mı hiççç
gördün nevrestenin topiğinde maşallah kızım uyduruktan çorbaya bak ömürün 2 saat harcaması lazımm ömrü giderrr
ahahaaaa smiley yapamıyorum nedense gıcık oldumm..
heee üzülmesin diye yapmazsın yanii bahane güzeellll..
Aslında bu konuda destek alsan ne olacak...
Kabullen diyecekler...
Benim ömrümce en büyük handikapım kabullenememek oldu
Sorgularım ben herşeyi, dibine kadar...
Dikbaşlıyım, asiyim...Emre itaatsizim işin özü, adam baştan aşşağıya disiplin
Bir tartışmamızda omzundaki yıldızların sayısı artsın diyeyse çaban, ben sana samanyolundaki tüm yıldızları indireyim demiştim, deliye döndüApoletlerine bir asıldı söktü, sen benim bunlar içinmi burada olduğumu zannediyorsun demişti, hiç unutmuyorum
Eki Görüntüle 615723 bu ali nazik
Eki Görüntüle 615724
Eki Görüntüle 615725
Eki Görüntüle 615726
buyrun sıze kahvaltıı
Günaydınnnn hiç uyumadım galiba ben uyuduysam bile çok tatsızdı sanırım
Tokyo sabah sabah midem bulandı:120::120:
Günaydınlarrrrrrrrrhava kasvetli bugün dışarı çıkacaz herhalde kızçem saçını kestirecekti bugün
Dün yağlamayı yaptım ya bizimkiler çok beğendiler afiyetle mideye indirdiler,dedim fotosunu çekeyim kaldı tabi..Tam yerken aklıma geldiellerde yaplıydı tabi bide sonuna gelmişti çekemedim yani üzgünüm kızlar Yaptığım şaheseri göremeyeceksinizz,kızçemde resmi ekleyecekti olmadı..1 tane kaldı ama duruyor
Biz kimseye yaranamayız der zaten wili
İdare edin artık servisi
ah canım yaa kıyamam ona ben ama hayatım bu da bir aşk iş aşkı vatan aşkı ne dersen de ama bu adamla olacaksan kabulleneceksin çaresi yok. bu adam böyle işte.
ayy sabah sabah çek kızzzz daha kahvaltı etmedimmm...
ahh canımm nedne öyle oldu ki bana da oluyor ara sıra dön dön uyuyamam ama bu gece acayip uyudum zaten gittim temizlik yaptım duş aldım bir yattım sabaha kadar deliksiz
bizim burada hep kasvetli off kar da yağmıyor hiçç..
günaydın kızçeleeeerrrr
tokyocum yalnız o ekmek az,ben kahvaltıda 2,5 ekmek yemezsem içim rahat etmez
Tepki veriyormu o anda peki,yoksa susup gidiyormu
Gördüm yemeğini ellerine sağlıkkkk güzel gözüküyorr
Günaydınnnnnnnn sorma ya hava çok sıkıntılı burada
Kızlarr dün akşam gittim yemeğimi yedim, yatak odasının perdesini yıkamıştım buruşuyor o çok onu ütüledim, buzdolabımı mutfak dolaplarımında bir bölümünü temizledim, gardırobu sildim tekrar yerleştirdim, salonu süpürdüm, duş aldım artık ama dün akşam iş çıökışına yakın çok midem bulandı arabaya bindim iyiydim evde yine bulandı bir çıkardım gece yine oldu baş dönmesiyle birlikte yine çıkardım baya. Manat yemiştim kaşarlı öğlen o mu yaptı ki acaba dedim çok kötüydümm.. Tüm akşam öyle olsa bir iş yapamazdım. Çok mutluyum bugünnn yarın annem geliyoorrr çok özledimmmm
ben kahvaltı edicem kızlar gelirim yineeee..
Günaydın
2,5 ekmek mi
Kızlarr dün akşam gittim yemeğimi yedim, yatak odasının perdesini yıkamıştım buruşuyor o çok onu ütüledim, buzdolabımı mutfak dolaplarımında bir bölümünü temizledim, gardırobu sildim tekrar yerleştirdim, salonu süpürdüm, duş aldım artık ama dün akşam iş çıökışına yakın çok midem bulandı arabaya bindim iyiydim evde yine bulandı bir çıkardım gece yine oldu baş dönmesiyle birlikte yine çıkardım baya. Manat yemiştim kaşarlı öğlen o mu yaptı ki acaba dedim çok kötüydümm.. Tüm akşam öyle olsa bir iş yapamazdım. Çok mutluyum bugünnn yarın annem geliyoorrr çok özledimmmm
günaydın kızçeleeeerrrr
tokyocum yalnız o ekmek az,ben kahvaltıda 2,5 ekmek yemezsem içim rahat etmez
Eline sağlık abla
Yanında ben olmasam susacağını hiç sanmam
hiç inanmadım zatentabi ne sandın
yok canım bugün çıkmadan yarım acıbadem kurabiyesi yedim kahvaltı niyetine bi de küçük bi bardak süt
Gğnaydınnnnnn lakecannnnbabababa 2,5 ekmek yiyormuşşşş bide
Oyaladı ama hep ayakta hep ayakta kaldım
Gene yoruldun demiiii az otur dnlen yahuuu,eski gençlik ginlerimi görüyorum sende bende hiç oturmazdımManat ne yaa :44: yöresel bişey mi yoksa..Gözün aydın olsun ne mutlu sana annende geliyor yarın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?