Eski Dostlar Buyrun Topiğime :)

elifcımmmm dogum günün kutlu olsunnn fıstıkkkk nice yıllaraaa iiki tanıdık sniiiopuyorumnanaktanŞeniz

günaydın kızlarrrr...opuyorumnanaktan
elif nice mutlu yıllar canım ama sanki benim emoşla aynı zamandaydı doğum gününüz diye hatırlıyorum ben...

yok canım herzamanki şeyler eşime kızdım söylendim sabah biraz.
akşam yediğini içtiğini ortada bırakmış sabah gözümü açar açmaz ortalık topluyorum...alsanaalsanasmile

Tatlım doğumgünün kutlu olsun bu sene dilediğin bütün dilekler gerçek olsun iyiki doğdunnnnnn Şeniz Şeniz Şeniz Şeniz

yok canım herzamanki şeyler eşime kızdım söylendim sabah biraz.
akşam yediğini içtiğini ortada bırakmış sabah gözümü açar açmaz ortalık topluyorum...alsanaalsanasmile

ayy canım benim yaa senin işinde hiç bıtmıyor ne olur sankı bıraz yardım etseler sana lmaz:

kıymm cnm yaaa neden öle yapıyoooalsanaalsanasmile
neden olcak aslıcığım pasaklı işte!
ayy canım benim yaa senin işinde hiç bıtmıyor ne olur sankı bıraz yardım etseler sana lmaz:
sorma gülşahcığım.
birde sürekli iş yapıyorum diye dalga geçiyo benimle!
sanki keyfimden yapıyorum...

elifcımmmm dogum günün kutlu olsunnn fıstıkkkk nice yıllaraaa iiki tanıdık sniiiopuyorumnanaktanŞeniz

günaydın kızlarrrr...opuyorumnanaktan
elif nice mutlu yıllar canım ama sanki benim emoşla aynı zamandaydı doğum gününüz diye hatırlıyorum ben...

Tatlım doğumgünün kutlu olsun bu sene dilediğin bütün dilekler gerçek olsun iyiki doğdunnnnnn Şeniz Şeniz Şeniz Şeniz

sağolun fıstıklarım benim
Şeniz Şeniz

♥ Arkadaşlar yıldızlar gibidir, onları her zaman göremezsin ama senin için her zaman varolduklarını ve seni düşündüklerini bilirsin. Bugün beni göremesen de bil ki yanındayım... Senin gibi dosta sahip olduğum için kendimi çok şanslı hissediyorum. Hayatın tüm kötülüklerinin senden uzak olmasını dilerim. İyi ki varsın ve iyi ki dostumsun! Hep birlikte nice senelere... Doğumgünün kutlu olsun!

Seni çok seviyorum canım dünürümŞeniz

canım benim bende seni çok seviyorum teşekkür ederim Şeniz

inanın sizi görmesem de tanımasam da çok seviyorum tatlı arkadaşlarım benim

Dün akşam çat kapı misafir geldi aslıcım:sinifsinif:Hatta girdim okuyodum..Çıkmak zorunda kaldım..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…