Eski Dostlar Buyrun Topiğime :)

Ben çıkıyorum kuzular eşim geliyo şimdi azcık onunla ilgileneyimaklinialirimsmile

ıyi geceleropuyorumnanaktan

slm kızlarrrr nasılsınız gece bir ara dedikodumu yapmışsınız :mymeka:

ben diziyi çok uzattılar diye söyledim hemde seyhan sevmiyordu baskasını sevıyordu düğün günü gitti başkasına kaçtı o yapınca hiçbirşey olmuyorda feride yapıncamı suç oluyor dedim onlar evlenseydı boşansaydı o zaman aralarında böyle birşey yasansaydı bencede haklıydınız ama onlar evlenmedıler ve seyhan halimi sevmiyordu şimdi feride aşık olunca neden bu kadar büyük kıyamat kopuyor onu anlamıyorum dedim tabıkı herkezin fikri kendine sizinkilerede saygı duyuyorum kızlar ama bende böyle dusunuyorum

sen çok mu kızdın güllşahım
sen de kendince haklısın öyle düşünmekle
ama ben hala bir ilişki oldu seyhan ve halim arasında el ele tutuştular öpüştüler halim ferdeye bacım dedi seyhanın sevip sevmemesi değil bu adam o eve damat olarak girdi mi girdi evlilik aşamasına gelindi mi gelindi o zaman olmaz olmamalı o adam artık o eve damat olarak girmemeli
ne derece sağlıklı bir ilişki olabilir
eniştem sevgilim oldu demeyecek mi feride
ben öyle diyorum gülşahım

hoşgeldin emelcim nasılsın canım benim sıcaklarda bastırdı yaa dikkat et kendıne olurmu öğlen saatlerınde dısarlarda kalmamaya calıs tatlım.sende haklısın canım tamam söylemek kolay olmayabılır ama cok uzattılar yanı dizi nasıl olsa sıkılıyor insan çok uzayınca birşeyler ayy neyse kaydirigubbakcemile3 sen ne yapıyorsun bakalım?

selam kızlar...opuyorumnanaktan
nasılsınız?
bu aralar sıcak bunalıyorum işlerim de bitmek bilmiyor...

ay o yine yeni daha yaprak dökümü 5 sezon daha varmış kız

bugün müdür bozuntusuyla tartıştık adam okulda gezen her öğrenciden sorumlu tutuyor dayanamadım yeter artık herkesin önünde azarlıyorsunuz okuldaki her öğrenciden beni sorumlu tutuyorsunuz dedim adamın cevabı sen çocukları erken bırakıyorsun
ben de tabi bırakacam üstünü değiştirecek soyunma odasını boşaltacaktır ki diğer sınıf gelsin diyor um
dinlemiyor bir kerede dinleyin diye bağırdım ağladım da
derse çıktım gözümün yaşı dinmedi 2 ders boyunca başım ağrıyor hala
eşime söylemedim eşime söylesem müdüre saldırır beni ağlattığı için öyle de delidir kocam
sonra bi daha çağırdı özür diledi kabak senin başına patladı dedi
hep patlıyor dedim adama
o da emek müdür olmak zor dedi
ben de haklısınız ama sorunu kim çıkartıyorsa ona çatın hep bana resimciye müzikçiye bağırıyorsunuz
ben de artık derslerimi sınıfta geçirecem masa tenisini iptal ettim çalıştırmıyorum dans yarışması iptal ettim
öyle sıkıcı bir gündü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…