kız yaprak niye beni tek görünce bıraktın gittin :umursamaz:
yoksa beni beğenmiyor musun :sinifsinif:
ne çorbası yapçan ? yazın çorba yiyemiyorum ben ya ,sıcak yemekleri de sevmiyorum
Çorba içince ateş basıyo insana ben de pek sevmiyorum..
aaaa rica ederim öyle düşünme canım üzülürüm :2: domates çorbası yapmaya karar verdim eşim bugun oruçlu sıcak sıcak içsinbugun de hava serin valla çorba içme zamanı zemuszemus
kaydirigubbakcemile5
yok kız bebişimden değil bu açlıktan ne yesem bilemiyorum valla açım yemek yokanam emel bi dogur gayrıı koca9 ayı mıde bulantısyla gecırdınn ulenne hareketlı bebek maaaşalahh
elifcım ama erkege yapılmıcak bişi yaptım bagırdım defol dedım halbukı ıcımden dusundugum farklıydı neden böle yaptım anlamadım eve götüruyodu sen yürüme yorulmusundur ben giderım dedım olurmu öle sey aksam vaktı dedi bende bagırdım onaaa senağlama
geçen sarmalara sıcak demeden indirdiniz midenizeeeeeeeeeeeee çorbayıda yapayım içmeyinde göremmmmmmmkaydirigubbakcemile3
elifcım ama erkege yapılmıcak bişi yaptım bagırdım defol dedım halbukı ıcımden dusundugum farklıydı neden böle yaptım anlamadım eve götüruyodu sen yürüme yorulmusundur ben giderım dedım olurmu öle sey aksam vaktı dedi bende bagırdım onaaa senağlama
Dün akşam tavuk suyu çorba vardı içmeye niyetlendim içemedim..Bu gün serin burası içerim..Hani gelcektin dünürüm..Çok güzel esiyo burası..
sarma deme cokacimcoook
gergin zamanlar yaşıyosun canım ,demek istediğim anlayışlı olması lazım bu günlerde
patron sabah geldi bende atlasaydım arabaya keşke
Bak keşke gelseydin burdaydın şimdisempatiksalakcinni
Ne istersen yaparım dünürümbayanssulusmile
Vişneli tatlı neydi ya bunadım galiba hatırlamıyorumakannehir
:1shok: :1shok:
yaşlandın dünürüm artık mirmirmirmir mirmirmirmir
:roflol: :roflol:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?