Eski Dostlar Buyrun Topiğime :)

Çorba içince ateş basıyo insana ben de pek sevmiyorum..

kız yaprak niye beni tek görünce bıraktın gittin :umursamaz:

yoksa beni beğenmiyor musun :sinifsinif:

ne çorbası yapçan ? yazın çorba yiyemiyorum ben ya ,sıcak yemekleri de sevmiyorum

aaaa rica ederim öyle düşünme canım üzülürüm :2: domates çorbası yapmaya karar verdim eşim bugun oruçlu sıcak sıcak içsin bugun de hava serin valla çorba içme zamanı zemuszemus

geçen sarmalara sıcak demeden indirdiniz midenizeeeeeeeeeeeee çorbayıda yapayım içmeyinde göremmmmmmmkaydirigubbakcemile3

elifcım ama erkege yapılmıcak bişi yaptım bagırdım defol dedım halbukı ıcımden dusundugum farklıydı neden böle yaptım anlamadım eve götüruyodu sen yürüme yorulmusundur ben giderım dedım olurmu öle sey aksam vaktı dedi bende bagırdım onaaa senağlama

anam emel bi dogur gayrıı koca9 ayı mıde bulantısyla gecırdınn ulenne hareketlı bebek maaaşalahh
yok kız bebişimden değil bu açlıktan ne yesem bilemiyorum valla açım yemek yok
komşum geldi börek açıyormuş iki börek yiyim de geleyim :kedi:

ben içerim çorbaaa ama şehriyeli olsaydı daha çok içerdimmmbilmiyorumkismile

Aslıcım mesaj çek sana bağırdığım için özür dilerim kafam çok karışık falan de barışın uzatmayın..

yanlış yapmışsın bana biri defol git dese dönmem gerii valla
ara özür dile ağır olmuş lafın aslı ne sen de ne de kendine dedirt abla nasihatı

geçen sarmalara sıcak demeden indirdiniz midenizeeeeeeeeeeeee çorbayıda yapayım içmeyinde göremmmmmmmkaydirigubbakcemile3

sarma deme cokacimcoook

gergin zamanlar yaşıyosun canım ,demek istediğim anlayışlı olması lazım bu günlerde

Dün akşam tavuk suyu çorba vardı içmeye niyetlendim içemedim..Bu gün serin burası içerim..Hani gelcektin dünürüm..Çok güzel esiyo burası..

patron sabah geldi bende atlasaydım arabaya keşke

sarma deme cokacimcoook

gergin zamanlar yaşıyosun canım ,demek istediğim anlayışlı olması lazım bu günlerde

patron sabah geldi bende atlasaydım arabaya keşke

Bak keşke gelseydin burdaydın şimdisempatiksalakcinni

vişneli bir tatlı yapıyodun ya bi de ondan

ekşi bişeyler istiyor canım

yüzsüz misafirim gelmeden sipariş veriyorum kaydirigubbakcemile3

Vişneli tatlı neydi ya bunadım galiba hatırlamıyorumakannehir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…