Eski Dostlar Buyrun Topiğime :)

üzümleri ıslattım ablacığım

Bu nu yazarken ıyyyyykkkkkk diyeceğeni tahmin ettim büyük kızım çok seviyor bende pek tuzluyla tatlı yiyemem

Kuş üzümü mü katıyorsun pilava güzel olur herhalde

Ellerimle su böreği açarım size

Bak ağlarım ama ona göreee

Evet farkettim sakinliği neden böyle oldu ki :26::26::26:

Allah kavuştursun abla...Evet yeni bir yere başladım bakalım hayırlı bir yerdir benim için umarım

Sağol canım benim hayırlı olur inşallah mennun kalırsın bu sefer

Ben kaçtım sokullu gelmeden pilavı yapıp mutfağı toplayayayımakşam onu uyutursam kacarım yanınıza

Dağa bayıra mı vurdular kendilerini

Ben diyet filan yapmıyorum
Galiba dağlardalar lake çıkacaktı hafta sonu dağa
Niye noldu çalışırken zor olur ya
Biri benim yanımda erik elma gibi bişey ısırsın maf olurum çoçuklar yiyemez yanımda dişlerim kamaşır

Ben erik severdim önceden şimdi sevmiyorum benim yengemde şeftali yiyemez

Ay kitapları yığdım önüme yine ders çalışcam die bırakamıorum pcyiBi tokat atın bana Annemmm nabıosun

Ay kitapları yığdım önüme yine ders çalışcam die bırakamıorum pcyiBi tokat atın bana Annemmm nabıosun

Olmuyo amaanne dayağı sana hadi bakalım çalış biraz sonra gelirsin

3.sezona geçtim 2.bölüme geldim olivalar yer değişti

Tamamdır al arturu gel dün maçta bi futbolcunun adı arturdu

Tamam aç kapıyı geliyoruz hemen benşm artur değil ama

Sinoşşş ne haberrr tatlım ne güzel şeyler yazmışsin oyun bölümünde öyle çok hoşuma gitti hadi kalk hemen pc başından yoksa geliyor hemen bir taneeee ona göreee

Değil miydi ben o sandım
Hızlısın bu aralarEvet yaa paralel evrendeki pislik olivyaPeteri kandırıor

Evet burda kimse olmayınca onu izliyorum bende ay evet pis çıktı ya walterda kötü:26rdakiler kötü:26:

İçimden geçenlerr ben sizi çok seviorummmKalkcam birasdan:18:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…