Eski Dostlar Buyrun Topiğime :)

Normalde çok sinirli değildir benimki hatta tam tersi bana göre sakindir..

Ama dalına bastın mı kaç uzaklaşeyvahedigeldismile

Sorunsuz evlilik yoktur dünürüm..Benim kocam dört dörtlük diyenlere inanmam..Önemli olan artılarının eksilerinin yanında fazla olması..Eğer artıları fazlaysa o eksileri görmemezlikten geliyosun..

Evliliğimizin ilk zamanları eşimle birbirimizi boğacaktık nerdeyse..

Birbirimize alışma sürecimiz çok uzun sürdü..Boşansak o zamanlar boşanırdık yani o derece..Neyse ki düzeldik ikimizde..Şimdi birbirimizsiz yapamıyoruz..İyi ki o dönemleri boşanmadan atlatmışız..

bazen arıyorum askım napıyosun dıyorum napabılırım aslı calsıyorum dıyınce ben anlıyom tamma görüsrüz dıyormdaha fazla azar yemememk adına

Ay ne sinir bi cevap:mymeka:

Benimki de aradım mı bazen meşgule getirir..Ben de gıcıklığına işyerindeki direk telefonu ararımlaelaelaelaelae

hehehe ben süreklı dısarda olunca arayamıyom yerınden bide ölesisnirliyken canımama susadım aramam amaneyvahedigeldismile1 saat sonra arar ondan sonra ben tirp atarımlaelaelaelaelae

bazen son sınırıma geldiğimi düşünüyorum ama sonra düşünüyorum da bu adamın gezmesi tozması yok ,işten eve evden işe

aldatması ,dövmesi sövmesi yok çok şükür ki zaten olsa evliliğin sonu olur Allah korusun

benim tek istediğim biraz daha ilgili ,kibar olması

ama o da adamın yaradılışında yok napıyım sempatiksalakcinni

sevgili olmakla evli olmak arasındaki farkı kabullenmek benim için biraz geç ve güç oldu sanırım

Erkek milletinde biraz odunluk var işte idare etcezkaydirigubbakcemile3

Ben eniştemi gördükçe kocamı öpmek geliyo içimden..

Eniştem için dayım diyo ki tam bi kışlık odunsempatiksalakcinni

Erkek milletinde biraz odunluk var işte idare etcezkaydirigubbakcemile3

Ben eniştemi gördükçe kocamı öpmek geliyo içimden..

Eniştem için dayım diyo ki tam bi kışlık odunsempatiksalakcinni

o kadar da değil Allah'tan benim odunum :roflol: :roflol:

Şimdi 26 temmuz tanışma yıldönümümüz..

Nasıl kutluycaz dedim..

Tanışma yıldönümüne ne gerek var..Biz artık evlilik yıldönümü kutluyoruz ya dedisempatiksalakcinni

Hem ben o gün yokum dedi..Nereye gitcekse:umursamaz:

Daha da ağzımı açmam..:umursamaz:

geçen sene aynı muhabbet bizde geçti kaydirigubbakcemile3

artık tanışma yıldönümü bitmiştir o sevgiliykendi dedi kocacım bana

Seninki şimdi söylüyo benimki 11 senelik evliliğin üstüne söylüyo..Bu seneye kadar kutluyoduk..Şimdi mi aklına geldi..

İşi var heralde kaytarıyo..

Ben de kendi kendime kutlarım..sempatiksalakcinni

Yada burda sizinle kutlarım:roflol:

Ben anneme gidiyorum..Tatilden döndü..Ordan açarım pc yi..

Sen de patronu gönderirsin o zamana kadar dünürümkaydirigubbakcemile3

Yağmur sürpriz oldu bugün hiç beklemiyodum..Darısı başınızakaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…