Eski Dostlar Buyrun Topiğime :)

uyanırmı kii ses yapma belki sabaha kadar uyur:26::26:

nevosumm canımm nasılsınn bende takılım mı sana
Takıl canım
Ben en düşüğünü söyledim zaten araya tatil falan girince anca olur ama ramazanda bi atakla 100.000 bile yaparsın
Evet olabilir
Senin için şimdi yeni konular ekledimbak katmer poğaça diye bir tarif çok güzel görünüyor
Nevoş çok zor gibi sabaha kadar sürer
Böyle olurum:111:
Yeni ödevimiz nevoşun topiğlerini dolasalım rabişi dolaştıralım ruyası da görür bdv yi
Tamam siz gezin benim topicleri bende size cevap yazarsam bana hiç yetişemezsiniz

Takıl canım

Evet olabilir
Senin için şimdi yeni konular ekledimbak katmer poğaça diye bir tarif çok güzel görünüyor

Tamam siz gezin benim topicleri bende size cevap yazarsam bana hiç yetişemezsiniz

Benim için mi açtın

Öyleyimmmm

Her akşamı barı haftanın 3 günü olsun

erken geldigi zamanlar olur zaten canım her aksam dedigime bakmaa
annem adam işden gelior bide senle ugrasıor die kısıor bana

Ben de yazın yürüyüş yapsam iyi olacak her yaz yürüyelim diyorum eşime yaz gelince öffff çok sıcak diyorum vazgeçiyorum

evet sıcaklar da yürünmes ama ben de su 1 ayı ii degerlendirmm gerekk

Takıl canım

Evet olabilir

Ben de yazın yürüyüş yapsam iyi olacak her yaz yürüyelim diyorum eşime yaz gelince öffff çok sıcak diyorum vazgeçiyorum

Ben asılında bek sevmiyorum yüremiyi
Ama kilo sorunum var karataya başladığım zaman yürüse akşamları çıkardık bizim sokullu yürütmüyor süründüyodu o yüzden dahada soğudum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…