Gözdoşum neler duyuyorum
tansiyonumu çıkartmayın benim
Bunları duymanı istemezdim ama bugün taketti canımaKaç gündür takipteyim
Gözdoş beni öldürecek
Aaaaaa orda istediğini söyleyebiliyomusun
Yok ben korkarım gelmem oraya:83:
Gözdoşum canım,bitanem takılıyorumVallahi hepimiz geziyoruz gezmesem nerde göreceğim seni
Süper
Tabi tabi öyledirTamam sakin olgözdoş aslında bizi arıyordu baktı kimse yok buralarda
:18::18::18::18::18::18:Zor tutuyorum kendimiKeserim seni kadın!
Bilmem, daha söylemedim hiç. Ama öyle bir söylenti varGerçi benim tek bildiğim küfür gerizekalı ve salak. O küfür sayılmıyor sanırım
Zor tutuyorum kendimiKeserim seni kadın!
Bilmem, daha söylemedim hiç. Ama öyle bir söylenti varGerçi benim tek bildiğim küfür gerizekalı ve salak. O küfür sayılmıyor sanırım
Nasılsın canımBende takılıyorum cancan
Öyledir tabiSüper
Tabi tabi öyledir
:18::18::18::18::18::18:
Burda hakaret sayılıyo onlar onun için orda söyleyebiliriz
Nasılsın canım
Öyledir tabi
Editör kesmenin cezası nedir abi. Razıyım ben keseceğim nevoşu !
Pek birşey değişeceğini sanmıyorum:18:Editör kesmenin cezası nedir abi. Razıyım ben keseceğim nevoşu !
Allah iyilik versinEh diyelim iyi olsun cancancığım
Hastanede yattım geldim birazbu gece yatırcaktı dr kalmadım 17 di tansiyonum ilaç içmeme rağmen bi sürü serum ilaç doping aldım geldim geçmişi okuyamıycam heralde ilk defa biraz sersem gibiyim
Çok sıcaaak bayılazaaaaam
Aynennnn bendeeee ben celdummmm canlar herkese selam kardelen hanımablam maxim lakem naberrrr
selam canıııım ,ben cuma günü işten geç çıktım spora gittim yeni programımı yaptım biraz ağır geldi,hertarafım tutulup kalmasın diye saunaya girdim sonra.Cumartesi yalovaya trekkinge gittim 10 km yürüdüm,dik bi kayaya tırmandım orada,pazar günü de sultanahmete gittim köfte yedim en sevdiğimdenhaftasonum güzel geçti yani o yüzden bugün iyiyim
yorgunluktan bittim canim evi a zye temizledim yine,ev temiz olsa bile temizliyorum hastamiyim neyim
sen nasilsin canim
Benim koltuk altı operasyonu oldu yemek operasyonuEşim geldi yemek falan yedik
Olsun örersin kurdele falan takarsın
Hain domdom editör nevoş ne söylediyse iftira :18::18::18::18::18:
Aaaaaa orda istediğini söyleyebiliyomusun
Editör kesmenin cezası nedir abi. Razıyım ben keseceğim nevoşu !
Elini kana bulamabak hiç coooooolllll haline yakışıyomu
Elini kana bulamabak hiç coooooolllll haline yakışıyomu
canımm geçmiş olsun dikkat et kendine lütfen neden kalmadın hastanede sankii.
evet çok sıcaktı bugün bende tüm gün hocalara kitap dağıttım off akşamı zor ettim vala eve attım kendimi fena yani ama yazı seviyorum ben.
Canım nasılsınnn hoşgeldin ..
ohh maşallah kızım sana enerjiye bak ya idolümsün yanii. Sultanahmet ve köfte off süperrr yaa ben İstanbul'da karşıya geçemedim gitmek istedim ama annemde geldi bizimle çokta yürüyemiyor zaten işte kadıköyde takıldık.
Bende haftasonu cam sildim ohh mis gibi oldu bir yatak odası canları kaldı çarşamba 1 mays tatili o zaman silicem evde daha iş var yapıcam artık yavaş yavaş bitiricem bahar temizliğimi mis gibi bir ev gibisi yok ama sende evde birşey yokken yorma kendini canım canına yazık..
neye niyet neye kısmet
nevoş iftara atmaz sen de itiraf et gözdoşumm nr var sankii..
öyle birşey varmış evet ama pro üyelere özelmiş link gördüm bende ama neler diyebilmeye izin var bilmiyorum bak prı üye olasım geldi haa..
sayılmıyor ama buradfa her türlü hakaret ban sebebi orada serbeste ne kadara kadar serbest bilemicemm..
elini kana bulama coolumm bir dah yapmayacak..
Çizgimden şaştırıyor bu nevoş beni
Sen salon çizginden kaymaÇizgimden şaştırıyor bu nevoş beni
Yakışmıyor değil mi:18::18::18:
Sağol canımkalmadım ya dr a bakma sen sanki başımda mı durcak 5 te çıkcak gitcek nöbetçiye kalcam nöbetçi erkekse kapıyı bile açmaz eşim gereksiz yani
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?