Eski Dostlar Buyrun Topiğime :)

Süper
Tamam sakin ol gözdoş aslında bizi arıyordu baktı kimse yok buralarda
Tabi tabi öyledir
Zor tutuyorum kendimi Keserim seni kadın!
:18::18::18::18::18::18:
Bilmem, daha söylemedim hiç. Ama öyle bir söylenti var Gerçi benim tek bildiğim küfür gerizekalı ve salak. O küfür sayılmıyor sanırım

Burda hakaret sayılıyo onlar onun için orda söyleyebiliriz

Hastanede yattım geldim biraz bu gece yatırcaktı dr kalmadım 17 di tansiyonum ilaç içmeme rağmen bi sürü serum ilaç doping aldım geldim geçmişi okuyamıycam heralde ilk defa biraz sersem gibiyim

canımm geçmiş olsun dikkat et kendine lütfen neden kalmadın hastanede sankii.

Çok sıcaaak bayılazaaaaam

evet çok sıcaktı bugün bende tüm gün hocalara kitap dağıttım off akşamı zor ettim vala eve attım kendimi fena yani ama yazı seviyorum ben.

Aynennnn bendeeee ben celdummmm canlar herkese selam kardelen hanımablam maxim lakem naberrrr

Canım nasılsınnn hoşgeldin ..

ohh maşallah kızım sana enerjiye bak ya idolümsün yanii. Sultanahmet ve köfte off süperrr yaa ben İstanbul'da karşıya geçemedim gitmek istedim ama annemde geldi bizimle çokta yürüyemiyor zaten işte kadıköyde takıldık.

yorgunluktan bittim canim evi a zye temizledim yine,ev temiz olsa bile temizliyorum hastamiyim neyim

sen nasilsin canim

Bende haftasonu cam sildim ohh mis gibi oldu bir yatak odası canları kaldı çarşamba 1 mays tatili o zaman silicem evde daha iş var yapıcam artık yavaş yavaş bitiricem bahar temizliğimi mis gibi bir ev gibisi yok ama sende evde birşey yokken yorma kendini canım canına yazık..

Benim koltuk altı operasyonu oldu yemek operasyonu Eşim geldi yemek falan yedik

neye niyet neye kısmet

Olsun örersin kurdele falan takarsın

Hain domdom editör nevoş ne söylediyse iftira :18::18::18::18::18:

nevoş iftara atmaz sen de itiraf et gözdoşumm nr var sankii..

Aaaaaa orda istediğini söyleyebiliyomusun

öyle birşey varmış evet ama pro üyelere özelmiş link gördüm bende ama neler diyebilmeye izin var bilmiyorum bak prı üye olasım geldi haa..

Bilmem, daha söylemedim hiç. Ama öyle bir söylenti var Gerçi benim tek bildiğim küfür gerizekalı ve salak. O küfür sayılmıyor sanırım

sayılmıyor ama buradfa her türlü hakaret ban sebebi orada serbeste ne kadara kadar serbest bilemicemm..

Editör kesmenin cezası nedir abi. Razıyım ben keseceğim nevoşu !

elini kana bulama coolumm bir dah yapmayacak..

Kızlar çok yoruldum ya sabahtan akşama kitap dağıttım yeni modülün kitapları hoca da baya fazla olunca işte ancak valla başım ağrıdı bir yandna uyku bastırdı diğer yandan neyse k yemeğim vardı geldik yedik uzandım biraz iyi gibiyim şimdi. Çok oturamıcam ama. Geçmişe baktım az biraz. Yarın da geçsin çarşamba izinliyiz neyse ki gerçi ne kadar anlarım bilmem yatak odası camı silicem, salon vitrinlerini silicem, pazara gidicem burada çarş semt pazarı kuruluyor haftasonu eşimin hem kursu hem açıköğretim gözetmenliği var evde yok gidemeyiz pazara hazır izinliyken hallederim yemerk yaparım aha bitti işte gün.

Sağol canım kalmadım ya dr a bakma sen sanki başımda mı durcak 5 te çıkcak gitcek nöbetçiye kalcam nöbetçi erkekse kapıyı bile açmaz eşim gereksiz yani

Sağol canım kalmadım ya dr a bakma sen sanki başımda mı durcak 5 te çıkcak gitcek nöbetçiye kalcam nöbetçi erkekse kapıyı bile açmaz eşim gereksiz yani

Hadi ya açmaz mı kıskanç willii nasıö rahat ediyorsan öyle yap canım ama dinlen yanii willi yok mu evdee evde olsa burada olmazdım gerçi..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…