Eski Dostlar Buyrun Topiğime :)

Kızlarr napıyorsunuz kaçaklar varmışş nerelere kaçıyorsunuz bakıyım hiç yakışıyor mu söleyin bende geliyim yahhuu

Çok yoğundum bugün de sabah yukarıda kitap dağıttım arada geldim fişleri girdim öğle tatilinden sonra da çok birikmiş şimdi geldim girdim bir yığın ama zaman da geçti iyi oldu bir yandan yarın da tatil 1 mayıs oohhhh

iyiyim canim sen nasilsin

senide ispiyonladim gezin siz kardelen gelince görceniz

özelden yolladim

Bende iyim diyetteyim şimdi bizimkilere yemekler yapıp yiyemiyeceğim
Benim bişey yapmadım sadece nezaketen hayırlı olsun dedim sen geyiklerini oraya saldın
Kardelen duyyy

karnım acıktı benim ya ne yesemm canım da bir şey istemiyor ki yesem akşam yiyemem bu sefer.. Canım tatlı istiyor halam bende ya ondan kek falan bişiler alayım bari öğrenciler derse girince.

Hoşgeldin canım kolay gelsin

bundan sonra mesajlarinizi aratcam hepiniz tek tek

son sayfalari oku yeterli

karışmış ortalık yahuuuu konu nereden nereye gelmişşşş

Nerede azerinin geyik topiki merak ettim :18:

Bak hemennnn

hoş geldinnnn sedoşşcumm sabah kimse yoktu yahuuuu sonradan azerin konu açaym geiykte didi aç didimmmm açtı oraya gittik bizdeee

Hoşbulduk ablacığım

kizlar kardelenden haber varmi?

Haber yok lizammm dışardadır onlar bugün umarım iyidirrr :26:

pc düstü yine

abla bedduami ettin

yaaaaa allahın sopası yok demiiiii bir beddua yeter rabişe diyommm neler oluyorrrr erdim ben erdimmmm

yok onun eşi evdedir bugün giremez.

evet salı günü kardelen olmayınca kimsecikler olmuyor burada arada kaytarmak olabilir canıımmmm

Kızlar rabişle ilk muhteşem topiğinde tanıştık orada da kapışıyorduk buradada kapışıyozzzz

Rabisin kapismadigi,ispiyonlamadigi adammi var ablakapismak,cirlamak (buna ozel yasantisindaki cirlamalarida dahil kendi anlatmisti eczanedeki kadina nasil cirladigini ) onun ozel ilgi alanina giriyor

Bende iyim diyetteyim şimdi bizimkilere yemekler yapıp yiyemiyeceğim
Benim bişey yapmadım sadece nezaketen hayırlı olsun dedim sen geyiklerini oraya saldın
Kardelen duyyy

hangi geyige gitmisim bakiyim

kardelenin sali günü gezme günü canim veeeeeee ne görüyorum ben

hamissin hayirli ugurlu olsun canim :119::119::119::119:

Yok canım ya eşi evde yada dışarı çıktılar :26:

Sen kaç kişi nin betuasını aldın

:18::18::18::18:

abla bugünlük ispiyonliyacagim söz bedduani geri al yeterki :18:

pc düsüp duruyor

laptop mu kullanıyon sen dikkat et hayatım ayağına filan gelmesin

yok onun eşi evdedir bugün giremez.

evet salı günü kardelen olmayınca kimsecikler olmuyor burada arada kaytarmak olabilir canıımmmm

ben her gün aldatıyom zatennn topikleriiii itiraf ediyommmmm

Kaderin sana bir oyunu olabilir bakti cok geziyon banlanmaktan kurtariyor seni yada Handan ablanin bedduasi

vallahi beddua etmiyommm hürreme laf etmiyor ya bend epc diyom o kadar yanii düşsün demyorum hiçççç

sendemi seda ispiyoliyimmi

ispiyoncu seniiiiiiii

Bulduk Azra ceren koycaz, nasıl güzel mi

çok güzelmiş canımm ismiyle yaşasın inşallah..

eveeet benimki daha peynir kirintisi sanirim :26:yada yok daha buyuk kiraz buyuklugune ulasmiscok tesekkur ederim arkadasim umarim saglikla sihhatle gelir meloncuklar

ivet cadi teyze oluyosun

sen ne zaman gibe kaldun kız maşallahh ne araç yakaladın herifini Allah sağlıkla kucağına almayı da nasip etsin canımm..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…