- 11 Mayıs 2009
- 27.926
- 15.235
- 823
iyiyim canim sen nasilsin
senide ispiyonladimgezin siz kardelen gelince görceniz
özelden yolladim
hepimiz oradaydıkk zatennn
hoş geldinnnn tanemcmmmm
aldım sağol bakayım hemen hepsini okuyamam amagittim bileee
Kızlarr napıyorsunuz kaçaklar varmışş nerelere kaçıyorsunuz bakıyım hiç yakışıyor mu söleyin bende geliyim yahhuu
Çok yoğundum bugün de sabah yukarıda kitap dağıttım arada geldim fişleri girdim öğle tatilinden sonra da çok birikmiş şimdi geldim girdim bir yığın ama zaman da geçti iyi oldu bir yandan yarın da tatil 1 mayıs oohhhh
Yok canım ya eşi evde yada dışarı çıktılar :26:kizlarkardelenden haber varmi?
pc düstü yine
abla bedduami ettin
bundan sonra mesajlarinizi aratcam hepiniz tek tek
son sayfalari oku yeterli
Nerede azerinin geyik topiki merak ettim:18:
Kızlarr napıyorsunuz kaçaklar varmışş nerelere kaçıyorsunuz bakıyım hiç yakışıyor mu söleyin bende geliyim yahhuu
Çok yoğundum bugün de sabah yukarıda kitap dağıttım arada geldim fişleri girdim öğle tatilinden sonra da çok birikmiş şimdi geldim girdim bir yığın ama zaman da geçti iyi oldu bir yandan yarın da tatil 1 mayıs oohhhh
Hoşbulduk ablacığım
kizlarkardelenden haber varmi?
pc düstü yine
abla bedduami ettin
karışmış ortalık yahuuuu konu nereden nereye gelmişşşş
Bak hemennnn
hoş geldinnnn sedoşşcummsabah kimse yoktu yahuuuu sonradan azerin konu açaym geiykte didi aç didimmmm açtı oraya gittik bizdeee
pc düsüp duruyor
Nerede azerinin geyik topiki merak ettim:18:
Kızlar rabişle ilk muhteşem topiğinde tanıştık orada da kapışıyorduk buradada kapışıyozzzz
Bende iyim diyetteyim şimdi bizimkilere yemekler yapıp yiyemiyeceğim
Benim bişey yapmadım sadece nezaketen hayırlı olsun dedim sen geyiklerini oraya saldın
Kardelen duyyy
Yok canım ya eşi evde yada dışarı çıktılar :26:
Sen kaç kişi nin betuasını aldın
karışmış ortalık yahuuuu konu nereden nereye gelmişşşş
Bak hemennnn
hoş geldinnnn sedoşşcummsabah kimse yoktu yahuuuu sonradan azerin konu açaym geiykte didi aç didimmmm açtı oraya gittik bizdeee
Haber yok lizammm dışardadır onlar bugün umarım iyidirrr :26:
yaaaaa allahın sopası yok demiiiiibir beddua yeter rabişe diyommm neler oluyorrrr erdim ben erdimmmm
pc düsüp duruyor
yok onun eşi evdedir bugün giremez.
evet salı günü kardelen olmayınca kimsecikler olmuyor burada arada kaytarmak olabilir canıımmmm
Kaderin sana bir oyunu olabilir bakti cok geziyon banlanmaktan kurtariyor seniyada Handan ablanin bedduasi
sendemi sedaispiyoliyimmi
BuldukAzra ceren koycaz, nasıl güzel mi
eveeetbenimki daha peynir kirintisi sanirim :26:yada yok daha buyuk kiraz buyuklugune ulasmis cok tesekkur ederim arkadasim umarim saglikla sihhatle gelir meloncuklar
ivet cadi teyze oluyosun
Kızlar rabişle ilk muhteşem topiğinde tanıştık orada da kapışıyorduk buradada kapışıyozzzz
sendemi sedaispiyoliyimmi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?