Yok canim her diyete basladiginda genel olarak ilk giden vucuttan ilk atilan su oluyor.ve ilk basta verilen bu kayip her ne kadar su kaybi olsada baskulun ibresini boylesine hizlica asagi cektigi icin moral ve motivasyon acisindan onemli oluyor.tabi tuzda sinirlaniyor diyette oda su tutulumu yapar biliyorsun tuz eksilincede tutulan su miktarida azaliyor.o yuzden gayet iyi narkozdan degil yani o aldigin narkoz atildi coktan vucudunda...seninki tahminim daha cok devam eden kanamalarina ve duzensizligina bagli bir su tutulmasi fazlasi ile...
Selam canım kızlar yeni topiğ acıtı oraya kaçtılarselam kızlar, tanem nasılsın, kardelen nasılsın
melona arkadas olsun dedim
Selaom canım kızlar yeni topiğ acıtı oraya kaçtılar
Ağzımdan bişemi kaçırdım ben :18:
İyim tatlımdün kardelenin tansiyonu yüsekti bu günde eşi evde dısarı çıkmıyacam dedi ama bilmiyorum:26:
Rabiş olsa ispiyonçuluk yapardı
selam kızlar, tanem nasılsın, kardelen nasılsın
ne oliyy, kim geliyy, melon kim, :44::44:Minik melon geliyo yaniii :124:Hayırlı olsun canım çok sevindim
allah iyilik versin, hım bugün salı demi.
gördüm yen i topği
ne oliyy, kim geliyy, melon kim, :44::44:
Lisabella?????:44::44:
Lisa hamileMelonuma arkadaş yapmışlar 2. melon geliyi
rabiş te düşer oraya bak görrr b de geldim derrrr
hoş geldnnn datlummmm
rabiş te düşer oraya bak görrr b de geldim derrrr
hoş geldnnn datlummmm
İsim buldunuz muuuu bebeğeee
eveeetMinik melon geliyo yaniii :124:Hayırlı olsun canım çok sevindim
ne oliyy, kim geliyy, melon kim, :44::44:
Lisabella?????:44::44:
Rabiş bütün kozları toplar gelir burda eteğinteki taşları dökerdi
BuldukAzra ceren koycaz, nasıl güzel mi
iyiym canım, haberi duydum daha iyi oldumSen nasısın canım
yaaaaa,aaaaaaaaa herifi yakalmış sonunda demekLisa hamileMelonuma arkadaş yapmışlar 2. melon geliyi
ismi ile büyüsün inşallahBuldukAzra ceren koycaz, nasıl güzel mi
aaa çok sevindim canım. hayırlı , uğurlu olsun.allah sağlıklı sıhhatli büyütmeti nasp etsin inşallah.eveeetbenimki daha peynir kirintisi sanirim :26:yada yok daha buyuk kiraz buyuklugune ulasmis cok tesekkur ederim arkadasim umarim saglikla sihhatle gelir meloncuklar
ivet cadi teyze oluyosun
iyiym canım, haberi duydum daha iyi oldum
yaaaaa,aaaaaaaaa herifi yakalmış sonunda demek
ismi ile büyüsün inşallah
aaa çok sevindim canım. hayırlı , uğurlu olsun.allah sağlıklı sıhhatli büyütmeti nasp etsin inşallah.
Sagol canim,cok cok tesekkur ederimbir seyahat arasinda tuttum kolundan attim yataga sonuc bu
Sagol canim,cok cok tesekkur ederimbir seyahat arasinda tuttum kolundan attim yataga sonuc bu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?