Eski Dostlar Buyrun Topiğime :)

süle, süpürgenin navigasyonuna gireyim

Son düzenleme:
hamileligin nasil geciyor canim

uyudun zaman ablacim :18: uyumani beklicem artik ispiyonlamak icin

yok abla bilgisayarin kendi durup dururken kapaniyor
iyi geciyor canim,yok herhangi bir sorun hissetmiyorum hicben ne zaman bebek tekmelemeye basliyor ya o zaman hamile oldugumu anliyorum yani daha 3 ay falan var

tam cevab yaziyordim size pc yine düstü bukadar düsmezdi

beddualar fazla geldi cekin beddularini geri

böyle sohbet edemiceyecgim ha bire düsüyor biraz dinlendiriyim belki düzelir

pc dinlensin aksama görürsünüz

simdilik hoscakalin kizlar

sen bedv de takılıyosun ya basılıyosun hemen ispiyonla bizi ki senin açığın kapansın dimi..

ben şefkatle yaklaşıyom

biz tehditle yaklaşıyoruz yoksa yapacağını yapacak

ıssız ada olsunn ama yemekleri olsun kıyamam aç kalmasın sonra,tv si olsun yeterrrr pc vermek yok ona bide fırın vereleimmmm yemek yapsın kendinee

ıssız ada ve fırın çok iyimser oldu abla bee.. olta takımı verelim tutsun balığını pişirsin neyine yetmiyor

pc nin canuna tak etti artıkkkkk görüşürüzz rabişimmm öpüldün

Bak gör işte bir kere daha düşünn.. Hadi görüşürüz canımmm dinlensin pc çenene dayanamadı tabii yazııık

gene insaflı davrandımmmm balık tutamaz ya aç alır orada kesin

Yarın tatil eşimde evde olur,bide apartman günümğz var yarın oraya gideceğim bend eolmayabilirim belkiiii sedoşşşş gözün rabişte olsunnnnn göz açtırma sakınnnnnn ben yokum diye cirit atar şimdi burada bişi yaparsa kes cezasını hemenn

elektrik bağlatcaz adaya pc olmayacak sadceee tv seyretsin dursunnn işte bize ulaşamaz nasılsaa

hepimiz gitcezzzz orayaaaa

Bize ulaşamasın yeter abla ama o bdv ye bakamayacağı için çatlar yaaa

Tamam abla merak etme sen gece gelecekmiş bende gece burdayım hele bir konuşsun kurtulamaz elimden ezeli takipçisi olurum yarın benim de işlerim var yaa ama çok değil akşamdan çıkarıcam yazlıkları kışlıkları vakumlucam giysileri dolaba yerleştiririm falan yarına kalmasın dedim. Yarın da pazara giderim yemek yaparım salon vitrinlerimi silicem, yatak odamın camı kaldı onu silicem eh daha ne kaldı haa bir de kaynanamlar yazlığa gittiler havalar daha sıcaklamadan onlara gidicez çiçekleri ve çimleri sulucaz. Anamm bitti gün işteee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…