Eski Dostlar Buyrun Topiğime :)

Eki Görüntüle 699582 fFLAŞ FLAŞŞŞ rabişin ve eniştenin ıssız adada ki görüntüleri merkezimize ulaştı

Selam kızlar öyle bakıp kaçacağım sonra görüşürüzYarın tatil arkadaşlarla piknik organize ettim börek yapacağım tarif bakmaya geldim pcye

ne güzel iyi eğlenceler size. Biz de gidecektik eşimin arkadaşları falan ama iptal oldu artık haftasonu da gidemeyiz eşler yoğun açıköğrertim sınav gözetmenliği yapacaklar ayrıca eşim sabahtan öğlene kursta olacak öğleden sonra da görevi gelmiş c.tesi pazar tüm gün yok.

iyiyilik nevosum senden nereye cikiyon

bugün hepinizi ispikledim bilesin handan ablada bana beddua etti tam 3 defa pc düstü

amann iyi ettinn daha da düşsün inşallahhh görürsün sen daha günaımızı alıyorsun vallahii

kolay gelsin canim ütüyü hic sevmiyorum

gördüm tabiki adim gecmis kardelen gelince yandiniz tek tek yazdim isimlerinizi

öyle mii rabişşşş canımm görüşürüz seninle biz ben seni bdv de geyik topiklerinde görmiyimmm hemen ispiklicem iştee

Ben de sevmiyorum yerine 10 çeşit yemek yapabilirim

Ben kaçtım öpüldün

Bende yaaa mutfağa gireyim tatlı tuzlu herşeyi yapayım camları sileyim evi kaldırayım ütü demeyin bana bunalıyorum yaparken ya ama tezatlığa bakın ki a dan z ye herşeyi de ütülerim iç çamaşırlarından eşimin çoraplarına kadar öyle de acayibim işte.

ütü erken biterse gel nevosum tekrar yoksa bdvye giderim yalniz kaldim icin

heh işte kendi ağzınla yakalandsın ben yokum dişye rahattınn dimi demez miyim ben bunu kardelene yalnız kaldıysan çık o zaman neden oralara takılıyorsun insan birkal video ekler şuraya sayfaları ilerletir ama neredee benim de işim vardı

olabilir canımm soguk su bile içmiorum ama hava dan nem kapan bi tipim sanırım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…