Eski Dostlar Buyrun Topiğime :)

Canım çok geçmiş olsun
Dün eşimle beraberdim

Sizde fırsattan istifade aldatmışsınız

Rabişim aldım ispiklerinigereken yapılacakherkes top olsun
Valla ben bişey yapmadım:18:
Nasıl canım iyimi tansonyonun

Biraz yüksek yine

Napıyım canım UI yaparım kendimi
Dikat et düşürütecek seyler ye bolbol limon ye inşallah limonla bi sorunun yoktur asılında senin zayıflığın tansinyondan korkutan yiyemiyorsundur
Olurmu öyle şeyy
Biz sensiz neyaparız

Canım çok geçmiş olsun

Valla ben bişey yapmadım:18:
Nasıl canım iyimi tansonyonun

sagol canım Allah razı olsun..

bu arada bırsey sorcam..onceden pcmın buluuutut u calısıyordu (sımdı kım dogru kelımeye bakıp yazıcak okundugu gıbı yazdım)
ama sımdı bulutut calısmıyor...bılenınız varmı napmam gerek:26:

Dikat et düşürütecek seyler ye bolbol limon ye inşallah limonla bi sorunun yoktur asılında senin zayıflığın tansinyondan korkutan yiyemiyorsundur
Olurmu öyle şeyy
Biz sensiz neyaparız
Limon seviyorumda canım ilaç kullanıyorum ya ikisi birden çok düşürüyoölücem bi gün ama ne zaman
Bilmem artık
Selam kızlaaaar Kahvaltı yaptık eşimle, şöyle bi bakıyım dedim ortalığı toplamadan

Selam

Selam kızlaaaar Kahvaltı yaptık eşimle, şöyle bi bakıyım dedim ortalığı toplamadan

gunaydın...
bende sımdı tost yapcam kendıme sonrada ıs yapıcam.. beyaz esyaları cekıp onları sılcem...7
malum bahar tezmızlıgı..

Bluetooth

gunaydın...
bende sımdı tost yapcam kendıme sonrada ıs yapıcam.. beyaz esyaları cekıp onları sılcem...7
malum bahar tezmızlıgı..
Afiyet olsun temizlik gibisi yok
Limon seviyorumda canım ilaç kullanıyorum ya ikisi birden çok düşürüyoölücem bi gün ama ne zaman
Bilmem artık

Selam

Allah korusun canım yok valla ben altmadım zaten kendi topiğlerime koşmaktan yedişemem

bana musade hanımlar..sonra gelırım yıne.

cıcı bakın kendınıze....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…