ben korku filmi izlemeye gidicemsende gel
evet yatma vaktii ii geceler bendenn
Yarın telefonumu garantisine götüreceğim erken kalkarım, geç olmuş zaten, uyumak lazım görüşürüz canlarım iyigeceler hepinize
o zaman söyle yapalım ben saat 9 kalkınca kardelene herseyi anlatayımm sen nasıl olsa o saat e gelip kendini savunamazsınn meydan bana kalır yandın sen rabişşimmm kardelene ben ispionlıcam senii
bencedee
Sözde bitti anneciğim...İçimde bitmedi, bitmeyecek ama...Çok sevdim anne, çok...
Ciğerimi söke söke bitsin dedim...Çok özlüyorum, dayanılacak gibi değil yokluğu...
İkimizde sessiz kaldık, üstüne 4-5 gün aradı o, ben açmayınca bir daha aramadı, 1.5 ay falan oldu sanırım inan hiç tarihini hatırlayamıyorum
keske gidilmese keske tüm sevenler kavussa
Korku filmimiHastasıyım korku, gerilim filmlerinin ama daha çok psikolojik gerilim Canım var mı bana tavsiye edebileceğin bir film ama aşırı gerilimli olsun
Sana da iyi geceler canım
sende takilip kaliyorum ben sozler eksik yetmiyor seni teselli etmeme,ne soyleyecegimi bilemiyorum..ama bitmez tabiki sizinki gibi buyuk bir ask bitmez sozde bitsede dedigin gibi kalpte kolay bitmez.yarini bilmiyoruz ne getirecek zaman bize ama bazen beklemek gerek,bekleyebilmek..ben sana iyikide bitti zaten uzuluyordun demeyecegim cunku ben uzulurum biten butun ask lara ama sizinki bana bitti gelmiyor asklar boyle yarim bitmez ..ozlersin tabi ,coks evdigim bir soz var "operken kokusunu icine cektigin ,ozlerken burnunun diregi sizlar "...ben cok kaderciyimdir ve inaniyorum olmasa gerekn olacak ama bugun uzuldugun sey belki yarin hayrina olacak bilemiyoruz..senin uzulmeni asla istemiyorum,inaniyorumki cok ama cok mutlu olacaksin.
Yarın telefonumu garantisine götüreceğim erken kalkarım, geç olmuş zaten, uyumak lazım görüşürüz canlarım iyigeceler hepinize
Gorusuruz canim,iyi geceleriyi geceler kizlar :79::79::79::79::79:
korku filmimi beni asar kacayim ben
Tiwiiiimmm !!! Özledim senidur kaçmaa
vuslat bunlar canim
son cikani
bunun adi wind chil izlemeni tavsiye ederim süper
the shining-stephen kings yönetmen film harika onuda tavsiye ederim
the ring 1 ile 2 izle korkudan bayilin
buda süper
daha okadar cok varki onlarida sirayla hergün yazarim
Tamam canım bekliyorumNot kağıdımı kalemimi hazırladım
korku filmimi beni asar kacayim ben
:104::104::104::104::104::105::105::105::105:
evde tekimmm ya
sayfayi yenileyince assagilara inene kadar kafami ceviriom
vuslatla ben yanina gelcez birazdankapiyi acik birak gireriz biz
kiz daha tam korkunclarini eklemedim bile
bende kactim kizlarsizlere iyi korkular
iyi geceler herkese
kiz konusma oyle gelcez filan diye ay tovbe
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?