Eski Dostlar Buyrun Topiğime :)

Yarın telefonumu garantisine götüreceğim erken kalkarım, geç olmuş zaten, uyumak lazım görüşürüz canlarım iyigeceler hepinize

iyi geceler gözdem

o zaman söyle yapalım ben saat 9 kalkınca kardelene herseyi anlatayımm sen nasıl olsa o saat e gelip kendini savunamazsınn meydan bana kalır yandın sen rabişşimmm kardelene ben ispionlıcam senii

bencedee

ben isimi sabaha birakmam sen bi git hele bak ben neler edicem sabah okuyunca sasircaksin

sende takilip kaliyorum ben sozler eksik yetmiyor seni teselli etmeme,ne soyleyecegimi bilemiyorum..ama bitmez tabiki sizinki gibi buyuk bir ask bitmez sozde bitsede dedigin gibi kalpte kolay bitmez.yarini bilmiyoruz ne getirecek zaman bize ama bazen beklemek gerek,bekleyebilmek..ben sana iyikide bitti zaten uzuluyordun demeyecegim cunku ben uzulurum biten butun ask laraama sizinki bana bitti gelmiyor asklar boyle yarim bitmez ..ozlersin tabi ,cok s evdigim bir soz var "operken kokusunu icine cektiysen ,ozlerken burnunun diregi sizlar "...ben cok kaderciyimdir ve inaniyorum olmasa gerekn olacak ama bugun uzuldugun sey belki yarin hayrina olacak bilemiyoruz..senin uzulmeni asla istemiyorum,inaniyorumki cok ama cok mutlu olacaksin.
keske gidilmese keske tüm sevenler kavussa

Son düzenleme:
Korku filmimiHastasıyım korku, gerilim filmlerinin ama daha çok psikolojik gerilimCanım var mı bana tavsiye edebileceğin bir film ama aşırı gerilimli olsun

Sana da iyi geceler canım

izlemedim korku filmi kalmadi diyebilirim bu sene cikanlar haric

10 dak bekle bikac tane güzellerini bulup geliyorum

banada bitti gibi gelmiyor kavusacaklar INSALLAH yine

böyle aci cekerken bitemez olmaz

vuslat bunlar canim

son cikani

bunun adi wind chil izlemeni tavsiye ederim süper

the shining-stephen kings yönetmen film harika onuda tavsiye ederim

the ring 1 ile 2 izle korkudan bayilin

buda süper

daha okadar cok varki onlarida sirayla hergün yazarim

:104::104::104::104::104::105::105::105::105:

evde tekimmm ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…