Eski Dostlar Buyrun Topiğime :)

iyiyim şükür, rabişe çıkış izni yok mu
Yok izin hele bir çıksın

onlar beni tehdit ediyor

kizlar midem kazindi mutfaga gidip birseyler atistiriyim gelirim yarim saate kadar
Ben çıkarım canım sana iyi geceler
kardelene tehditlerinizi hepsini ispiklicem

muftaga cikcaktim ama :18: aciktimda

gelicem canim biseyler yiyim
Kara belanım senin bundan sonra başka bir yere mesajını göreyim fururum seni
vuvvvuvv nevosum kökden cözüm olsun ama ben yanındaımm:13:

Tamam:13:

Hatunlar napıyorsunuz hemen bir bakayım dedim yorgunum bugün tatildim ve yorgunum bi tek sabah geç kalktık kahvaltı ettik evi mufağı toparladım salonumu baştan aşaı sildim örtülerini değiştirdim pazara gittik eşimle geldik kaynanama gittik onlar yazlıktalar yalovada fazla ısınmadan havalar gidelim biraz dediler çimleri çiçekleri suladık geldik markete gittik yemek yaptım 21.30 du yemeğe oturduğumuzda yani yapması pişmesi derken yani ben bugünden hiçbir halt anlamadım neyse iki gün daha çalışıcam yine izinliyim..

ben gece yemesini kestim, eskiden yatmadan makarnamı yer yatardım bu günde plates topumla lastiğim geldi, evde de yapacam atık inşallah fit fit gezerim artık

Yok izin hele bir çıksın

Ben çıkarım canım sana iyi geceler

Kara belanım senin bundan sonra başka bir yere mesajını göreyim fururum seni

Tamam:13:

yürüü nevoşş kim tutar seni beni de ispiklicek zaten benim de gözüm rabişimn üzerinde hele bir çıksın hele bir bdv de göreyim geyikte göreyim çekeceği var elimizdenn

hoş gedlin canım, diyom ki keşke çarşambalr çalışan hanımlara hep tatil olsa demi

ben gece yemesini kestim, eskiden yatmadan makarnamı yer yatardım bu günde plates topumla lastiğim geldi, evde de yapacam atık inşallah fit fit gezerim artık
Ayakta alkışlama smile istiyorum
yürüü nevoşş kim tutar seni beni de ispiklicek zaten benim de gözüm rabişimn üzerinde hele bir çıksın hele bir bdv de göreyim geyikte göreyim çekeceği var elimizdenn

Tamam artık ortak olalım herkesin gözü rabişte olsun

Ben kaçıyorum çay koydu eşim içeyim bari oturduğum yerden çok yoruldun kızlar ya yarın iş yerinden yazarım rahat rahat kitapları da dağıttım hocalara o işte bitti buradayım inşallah başka iç çıkmazsa hatta sanırım yarın geç çıkıcam işten 8 de falan öğrenci işçi gelemicekmiş akşama yarın başka kimse de yok ayarlayamazsam ben durucam akşam dersine gelenlerin haftasonu sınavı var erken çıkartamam onları kapatamam iyi gecelerrr topikdaşlarımmm

Hoşgeldin canımOhhh sefan olsun

Ayakta alkışlama smile istiyorum

Tamam artık ortak olalım herkesin gözü rabişte olsun
teekkürler bende kanatlanan smile istiyom

güle güle canım, allah rahatlık versin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…