Sen merak etme ben rabişe bir çözüm bulacağım
Hoşheldin canımİyidir senden?
Sen görürsün eğer burdan bir yere çık
Dur bakalım
allah bilir gene kimi tehdit ediyon
selammm, nörüyonuz kızlar
hürrosum istebirde kiymet bilmezler
datlucadim cabuk yardima gel kesicekler beni
onlar beni tehdit ediyor
kizlar midem kazindi mutfaga gidip birseyler atistiriyimgelirim yarim saate kadar
Dur bakalım
datlum hoş geldin nasılsınn
evit sasırdım bende ciddi sanırımm
diyet yemeğei saati demi
Dur bakalım
Yok izin hele bir çıksıniyiyim şükür, rabişe çıkış izni yok mu
Ben çıkarım canım sana iyi geceler
onlar beni tehdit ediyor
kizlar midem kazindi mutfaga gidip birseyler atistiriyimgelirim yarim saate kadar
Kara belanım senin bundan sonra başka bir yere mesajını göreyim fururum senikardelene tehditlerinizi hepsini ispiklicem
muftaga cikcaktim ama :18: aciktimda
gelicem canim biseyler yiyim
vuvvvuvv nevosum kökden cözüm olsun ama ben yanındaımm:13:
iyiyim buzinim sen nasılsın canım
evet canim diyet yapmam lazim
birazdan görüsürüzsimdilik kactim
Yok izin hele bir çıksın
Ben çıkarım canım sana iyi geceler
Kara belanım senin bundan sonra başka bir yere mesajını göreyim fururum seni
Tamam:13:
Hatunlar napıyorsunuz hemen bir bakayım dedim yorgunum bugün tatildim ve yorgunum bi tek sabah geç kalktık kahvaltı ettik evi mufağı toparladım salonumu baştan aşaı sildim örtülerini değiştirdim pazara gittik eşimle geldik kaynanama gittik onlar yazlıktalar yalovada fazla ısınmadan havalar gidelim biraz dediler çimleri çiçekleri suladık geldik markete gittik yemek yaptım 21.30 du yemeğe oturduğumuzda yani yapması pişmesi derken yani ben bugünden hiçbir halt anlamadım neyse iki gün daha çalışıcam yine izinliyim..
yürüü nevoşş kim tutar seni beni de ispiklicek zaten benim de gözüm rabişimn üzerinde hele bir çıksın hele bir bdv de göreyim geyikte göreyim çekeceği var elimizdenn
ben gece yemesini kestim, eskiden yatmadan makarnamı yer yatardımbu günde plates topumla lastiğim geldi, evde de yapacam atık inşallah fit fit gezerim artık
yürüü nevoşş kim tutar seni beni de ispiklicek zaten benim de gözüm rabişimn üzerinde hele bir çıksın hele bir bdv de göreyim geyikte göreyim çekeceği var elimizdenn
Hatunlar napıyorsunuz hemen bir bakayım dedim yorgunum bugün tatildim ve yorgunum bi tek sabah geç kalktık kahvaltı ettik evi mufağı toparladım salonumu baştan aşaı sildim örtülerini değiştirdim pazara gittik eşimle geldik kaynanama gittik onlar yazlıktalar yalovada fazla ısınmadan havalar gidelim biraz dediler çimleri çiçekleri suladık geldik markete gittik yemek yaptım 21.30 du yemeğe oturduğumuzda yani yapması pişmesi derken yani ben bugünden hiçbir halt anlamadım neyse iki gün daha çalışıcam yine izinliyim..
Ayakta alkışlama smile istiyorum
Tamam artık ortak olalım herkesin gözü rabişte olsun
Ben kaçıyorum çay koydu eşim içeyim bari oturduğum yerden çok yoruldun kızlar ya yarın iş yerinden yazarım rahat rahat kitapları da dağıttım hocalara o işte bitti buradayım inşallah başka iç çıkmazsa hatta sanırım yarın geç çıkıcam işten 8 de falan öğrenci işçi gelemicekmiş akşama yarın başka kimse de yok ayarlayamazsam ben durucam akşam dersine gelenlerin haftasonu sınavı var erken çıkartamam onları kapatamamiyi gecelerrr topikdaşlarımmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?