Eski Dostlar Buyrun Topiğime :)

hoş gedlin canım, diyom ki keşke çarşambalr çalışan hanımlara hep tatil olsa demi

evett çarşamba da tatil olsun haftasonu da olsun zati haftasonu yetmiyor çarşamba işleri yapar haftasonu dinleriz yaaa güzel fikir

dört bir yanı sarıldı

evet hem de nasıl kaçsın bakalım birimiz görmezsek birimiz görürüz nasılsa datlumm

Ayakta alkışlama smile istiyorum

Tamam artık ortak olalım herkesin gözü rabişte olsun

efet güçler birliği yapiciğizzz

[video=youtube;-ftxaGYsl1o]http://www.youtube.com/watch?v=-ftxaGYsl1o[/video]

İyi geceler canım
Tamam güç birliği yapalım

Hoşgeldin canımOhhh sefan olsun

Ya ben işyerinde daha iyi dinleniyorum nevoş asıl mesai evde yok anam evde iş bitmiyor nankör bu ev işleri yanii. Haftasonu da bulurum bişiler ki var elbet. Bahar temizliği bitmiyor bir de iki oda bir salon ev daha büyük olsa naparım bilmem. Kaynanamlarda Allah gecinden versin biz hakkın rahmetine kavuşunca oturdukları evi satmayın kira vermeyin siz gelin oturun diyorlar oturduğunuz evi kiraya verirsiniz diyorlar çok emekleri var o eve bahçesi içi herşeyiyle ama ev çok büyük dubleks nasıl baş ederim ben orayla. Allah gecinden versin ben hiçbirşey istemiyorum valla sağolsunlar kendi anam babam gibi oldular arada sinirimi bozduğu oluyor ama genelde iyi biri.

Haklısın vallahi yap yap bitmiyor benim ev 180 metrekareHiç bitmiyor işimAllah razı olsun onlardan ne güzel

İyi geceler canım

Merhaba kızlar dedi
bende merhaba canım dedim
ben ne dedim peki

valla bende işi özlüyom,

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…