hoş gedlin canım, diyom ki keşke çarşambalr çalışan hanımlara hep tatil olsa demi
dört bir yanı sarıldı
Ayakta alkışlama smile istiyorum
Tamam artık ortak olalım herkesin gözü rabişte olsun
sana da o dedğinden
hoş geldin
İyi geceler canımBen kaçıyorum çay koydu eşim içeyim bari oturduğum yerden çok yoruldun kızlar ya yarın iş yerinden yazarım rahat rahat kitapları da dağıttım hocalara o işte bitti buradayım inşallah başka iç çıkmazsa hatta sanırım yarın geç çıkıcam işten 8 de falan öğrenci işçi gelemicekmiş akşama yarın başka kimse de yok ayarlayamazsam ben durucam akşam dersine gelenlerin haftasonu sınavı var erken çıkartamam onları kapatamamiyi gecelerrr topikdaşlarımmm
Tamam güç birliği yapalımevett çarşamba da tatil olsun haftasonu da olsun zati haftasonu yetmiyor çarşamba işleri yapar haftasonu dinleriz yaaa güzel fikir
evet hem de nasıl kaçsın bakalım birimiz görmezsek birimiz görürüz nasılsa datlumm
efet güçler birliği yapiciğizzz
güle güle, allah rahatlık versinben cıkıorum canlarr uykum geld,i ben en iyisii
bi ben fransız kaldım sanırım:26:bonjour ma chere
selam kizlar dedimhosbulduk ne haber
İyi geceler canım
Tamam güç birliği yapalım
İyi geceler canımben cıkıorum canlarr uykum geld,i ben en iyisii
güle güle, allah rahatlık versin
bi ben fransız kaldım sanırım:26:
tahmin ettimiylik senden
Hoşgeldin canımOhhh sefan olsun
Google amca sağolsunvaaay fransizca super hemsom
Ya ben işyerinde daha iyi dinleniyorum nevoş asıl mesai evde yok anam evde iş bitmiyor nankör bu ev işleri yanii. Haftasonu da bulurum bişiler ki var elbet. Bahar temizliği bitmiyor bir de iki oda bir salon ev daha büyük olsa naparım bilmem. Kaynanamlarda Allah gecinden versin biz hakkın rahmetine kavuşunca oturdukları evi satmayın kira vermeyin siz gelin oturun diyorlar oturduğunuz evi kiraya verirsiniz diyorlar çok emekleri var o eve bahçesi içi herşeyiyle ama ev çok büyük dubleks nasıl baş ederim ben orayla. Allah gecinden versin ben hiçbirşey istemiyorum valla sağolsunlar kendi anam babam gibi oldular arada sinirimi bozduğu oluyor ama genelde iyi biri.
Google amca sağolsun
Nehaber canım
ben ne dedim pekiİyi geceler canım
Merhaba kızlar dedi
bende merhaba canım dedim
valla bende işi özlüyom,Ya ben işyerinde daha iyi dinleniyorum nevoş asıl mesai evde yok anam evde iş bitmiyor nankör bu ev işleri yanii. Haftasonu da bulurum bişiler ki var elbet. Bahar temizliği bitmiyor bir de iki oda bir salon ev daha büyük olsa naparım bilmem. Kaynanamlarda Allah gecinden versin biz hakkın rahmetine kavuşunca oturdukları evi satmayın kira vermeyin siz gelin oturun diyorlar oturduğunuz evi kiraya verirsiniz diyorlar çok emekleri var o eve bahçesi içi herşeyiyle ama ev çok büyük dubleks nasıl baş ederim ben orayla. Allah gecinden versin ben hiçbirşey istemiyorum valla sağolsunlar kendi anam babam gibi oldular arada sinirimi bozduğu oluyor ama genelde iyi biri.
iyiki var varya su Google olmasaydi ne yapardik harbiden ne arasak ondaiyiyim canim yemek yedim geldim sonrada dusa girecegim
iyiki var varya su Google olmasaydi ne yapardik harbiden ne arasak ondaiyiyim canim yemek yedim geldim sonrada dusa girecegim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?