Eski Dostlar Buyrun Topiğime :)

Günaydın kızlar sabah sabah düştüm yine kolum acıyo

zengin kalkışı yaptık

günaydn kardelen
nasılsın

geçmiş olsun, nasıl düştün, tansiyonumu düştü yoksa:44:

İyiyim canım sen nasılsın

Tansiyonum alışık olmadığım bi tansiyon biraz düşük ama birazda hızlı hareket ettim kolumun üstüne düştüm:18:geçen sene de kolum kırılmıştı acıyo şimdi korktum:18:

Nevoş bdv de ve oyun bölümünde gezmiş sizin gibi değil çamur atmayın rabişe rabiş bunu duysa kanatlanır uçar

çok geçmiş olsun. kemik aynı yerden iki kere kırılmazmış, hem kırık olsa allah korsuusn hareket ettiremzdin. etin ezilmiş olabilir. çok geçmiş olsun tekrar. acele işe şeytan karışır derler. yavaş hareket et send e. dikkatli ol

günaydınnnnnnnnnnnnnnnn kahvaltı hazırlayan olsada yapsak cok acıktımmm

Sağol canım

Geçen sene bayramda kaza yaptım ben kolumun kırıldığını farketmedim bi yarım saat sonra falan ağrımaya başladı yine öyle olcak sanıyorum

gecmiş olsun canımm çok agrırsa bekleme hemen baktır

günaydınnnnnnnnnnnnnnnn kahvaltı hazırlayan olsada yapsak cok acıktımmm
günaydın. ben kantin tostu yiyom
Sağol canım

Geçen sene bayramda kaza yaptım ben kolumun kırıldığını farketmedim bi yarım saat sonra falan ağrımaya başladı yine öyle olcak sanıyorum

öylemi. bu sefer öyle bişey yoktur inşallah. allah esirgesin

gecmiş olsun canımm çok agrırsa bekleme hemen baktır
Sağol canım krem sürdüm bakalım belki incinmiştir eşim cam bebek misin sen hemen kırılcak diyo
günaydın. ben kantin tostu yiyom

öylemi. bu sefer öyle bişey yoktur inşallah. allah esirgesin

Çok zor bi şey ya o alçı geçen sene depresyona girdim resmen :18::18:

Günaydın şekerllleeeeer

Günaydınnn..

Günaydın nevoşş..

Kardelen rabiş dün gece kaç topic gezmişİnamazsan bak profiline

gezmiş dimi gezmez mii bir de bize laf söylerr

Günaydın kızlar sabah sabah düştüm yine kolum acıyo

ne oldu nasıl nereden düştün yaa kötüyse doktora git canımm..

zengin kalkışı yaptık

günaydn kardelen
nasılsın

Günaydınnn..

canım kırılsa duramazdın (klasik laf) hayatım git bir göster doktora ne olur ne olmaz bir sarar fala hareket ettirmezsin hareket ettirdikçe acır burkuldu mu acaba :26:

Nevoş bdv de ve oyun bölümünde gezmiş sizin gibi değil çamur atmayın rabişe rabiş bunu duysa kanatlanır uçar

yaa Kardelen o bize çamur atıyor bir kere bir selam verdik borçlu çıktık yahuu geyik bdv ne farkeder

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…