Evde abla biri çekti indirdi sanki beni yere yineGözdoşumm günaydınnnnn naslısın tatlım epeydir karşılaşamadık seninle iyisin demi
Ellerne sağlık kuzummm
Anaaaaaa nerde düştün bişi oldumuuuu bir yerine :26:
Günaydın sinir olurum o seseSabah 8 den beri matkap sesi dinliyorum
Günadınlar
rabiş gecmişide okumuor bu durumun nasıl basına geldigi anlayamıyacakkben anlatım mıı acaba
Hoşgeldin canımSabah 8 den beri matkap sesi dinliyorum
Günadınlar
Evde abla biri çekti indirdi sanki beni yere yinegeçen sene kırılan kolumun üzerine düştüm:26:acıyo şimdi:26:
Günaydın sinir olurum o sese
Biriniz yetiştirin artık
:26::26::26::26::26::26:Ağrı yok acıyo:26:
Hiç heveslenme sıra size de gelecek
günaydınSabah 8 den beri matkap sesi dinliyorum
Günadınlar
tane tane söyle :60.rabiş gecmişide okumuor bu durumun nasıl basına geldigi anlayamıyacakkben anlatım mıı acaba
gevşemişti ya , ondan tırsar belki diye şeyttiydimTırsmaz o alışık
benimd eyok ama geç gidebilir.Tamma ben isterim
Evet 20 iyi hatta süper kaçta başlasın benim eşim yok bugün
İnşaallah birşey yoktur
:18:Ama en çok rabiş geziyor
Rabiş dün ispiyonlayacağım dedi allahın sopası yok yaaa habire pc düştü dedi durduuuudüştü düyor ya bende pc yere filan düştü zannediyordum meğerse ekran kapanıyormuş sürekli dün çırpındı durduuuu kardelen gel kuratr beni didiiiii yemedii tabiiiii
Tamma ben isterim
Evet 20 iyi hatta süper kaçta başlasın benim eşim yok bugün
İnşaallah birşey yoktur
:18:Ama en çok rabiş geziyor
Rabiş dün ispiyonlayacağım dedi allahın sopası yok yaaa habire pc düştü dedi durduuuudüştü düyor ya bende pc yere filan düştü zannediyordum meğerse ekran kapanıyormuş sürekli dün çırpındı durduuuu kardelen gel kuratr beni didiiiii yemedii tabiiiii
Sabah 8 den beri matkap sesi dinliyorum
Günadınlar
Tamam ne zaman giderse o zaman gelirsin..:26::26::26::26::26::26:
günaydın. matkabımda gül oya gülmedim doya doyaaa (ne alaka:26:)
tane tane söyle :60.
gevşemişti ya , ondan tırsar belki diye şeyttiydim
benimd eyok ama geç gidebilir.
Anneciğim
Böyle bitmeseydi... Keşke böyle bitmeseydi...
Hayat herzaman cömert davranmıyor bize, aksine çoğunlukla zalim...Bu dünyanın imtihan dünyası olduğunun bilincinde olanlar tevekkülle yaklaşıyorlar herşeye de insanız, bazen sabır ve beklemek çok zor geliyor bana. Bazende yıllarca beklerim sanki gibi hissediyorum...
İçimin güler yüzüydü o anne
Allah allah, nerede nasıl oldu, biryerinde birşey var mı ? Abim nerede ?Günaydın görümcelerin en tatlısısabah sabah vukuatım var yine
Günaydıngünaydın canım
Hoşbuldum nevoş, eh siz nasılsınızHoşgeldin canım nehaber
Hoşbuldum berrinciğimgünaydınn canımm hoş geldinn
Gözdoşumm günaydınnnnn naslısın tatlım epeydir karşılaşamadık seninle iyisin demi
Ben de maça kadar burda olurumkaçta gelirse o zaman başlıycak ödev rabişin
İnşallah yoktur ya o alçının içine bi daha giremem:18:
Abla dün akşam rabiş fellik fellik gezmiş onun için bu akşam ödevi varRabiş dün ispiyonlayacağım dedi allahın sopası yok yaaa habire pc düştü dedi durduuuudüştü düyor ya bende pc yere filan düştü zannediyordum meğerse ekran kapanıyormuş sürekli dün çırpındı durduuuu kardelen gel kuratr beni didiiiii yemedii tabiiiii
Tansiyonum alışık olduğumdan biraz düşük :26: şişmedi ama hafif morluk var dirseğimde:26:Tansiyondan mı oldu acaba düşmen :26: şişlik fşlan varmı kolunda öylee
:26::26::26::26::26::26:
Tamam ne zaman giderse o zaman gelirsin..Ama çok geç kalma ben eskisi gibi 2-3 e kadar oturamıyorum Erken kalkıyorum
hee kurtardı kardelen
Tamam ne zaman giderse o zaman gelirsin..Ama çok geç kalma ben eskisi gibi 2-3 e kadar oturamıyorum Erken kalkıyorum
Sabah 8 den beri matkap sesi dinliyorum
Günadınlar
Anneciğim
Böyle bitmeseydi... Keşke böyle bitmeseydi...
Hayat herzaman cömert davranmıyor bize, aksine çoğunlukla zalim...Bu dünyanın imtihan dünyası olduğunun bilincinde olanlar tevekkülle yaklaşıyorlar herşeye de insanız, bazen sabır ve beklemek çok zor geliyor bana. Bazende yıllarca beklerim sanki gibi hissediyorum...
İçimin güler yüzüydü o anne
Abla rabiş yandıTek başına bizle başa çıkamaz Ödev yapsın görelim Gerçi o gelene kadar biz bitiririz
hee kurtardı kardelen
Evde abla biri çekti indirdi sanki beni yere yinegeçen sene kırılan kolumun üzerine düştüm:26:acıyo şimdi:26:
Günaydın sinir olurum o sese
Biriniz yetiştirin artık
:26::26::26::26::26::26:
Allah allah, nerede nasıl oldu, biryerinde birşey var mı ? Abim nerede ?
Günaydın
Hoşbuldum nevoş, eh siz nasılsınız
Hoşbuldum berrinciğim
Doğru söylemek zorundayım, değilim abla
sevgilinden mi ayrıldınAllah allah, nerede nasıl oldu, biryerinde birşey var mı ? Abim nerede ?
Günaydın
Hoşbuldum nevoş, eh siz nasılsınız
Hoşbuldum berrinciğim
Doğru söylemek zorundayım, değilim abla
Abla dün akşam rabiş fellik fellik gezmiş onun için bu akşam ödevi var
Tansiyonum alışık olduğumdan biraz düşük :26: şişmedi ama hafif morluk var dirseğimde:26:
Evet gevşemişti süpriz olcak bu ona
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?