- 20 Mart 2008
- 142.032
- 214.093
- 1.423
- 60
Bizde onu koruyalım değil mibelli kızcağız pes etti baksana
colll nereye gtittin. :44:
Kendi fellik fellikkk geziyor bdv lerde biz bişi diyozmu hiç
Tamam anlaştık
Evet gerçi dün açık havada yorulmuş olabilirimGerçi eşim geçen gecedeykende 1e yakın uyudum ama kimse yoktu
Olmaz adaletsizlik var onada yasak dışarı çıkmaz ben demedim mi 1 mesaj bile görmeyeceğim
Neyse Allahtan kayınvaliden var
Canım oluyor bazen aksilikleriki kere söz verdiğim halde gelemedim ama bugün gelirim inşallah
Evet öyleTemiz hava yapmıştır
Tamam yasak kestim cezayı işte
Tamam canım kolay gelsinbend eişlere bakıyorum biraz kızlar. evraklar yığılı kaldı önümde. öptüm görürşürüz:79:
Canım oluyor bazen aksilikler
Evet öyle
Tamam gelsinde görsün gerçi o ne varki azmış derAma yalnız yapar geç gelirse
Tamam canım kolay gelsinbend eişlere bakıyorum biraz kızlar. evraklar yığılı kaldı önümde. öptüm görürşürüz:79:
Öyle canım bir kaç gün idare etse sevineceğim
Kuralı hazırlayayımda ben de bozabilirim arada kabak başıma patlarTamam canım kolay gelsin
Sen bi topik kuralları hazırla nevoş
Yok canım benim bir huyum var ustalara yemek yaparımseninde işin yoksa evde , sende çık. gezme falan ayarla . o gürültüde evde patlarsın stresten
bende o saate kadar duruurm ancak
Biraz bizi komşular dinlesin ne yapalımBen de öyle canım sinir olurum ama yapcak bi şey yok
Becere bilsem yapacağımGörecekkk tabisiiiii
Sen karıma rabişin belalısı benimmmm benle başedemiyor çünküüüü
İspikle canımmm hemennnn tacize başlaaaaa anlasın brazzzz nasılmış ispiklenmekkkk
Kuralı hazırlayayımda ben de bozabilirim arada kabak başıma patlarÖdev akşamları ve topicte sohbet varken gezmek yasak desek
Tamam canım kolay gelsin
Evet idare etsin sende rahat et
bend eişlere bakıyorum biraz kızlar. evraklar yığılı kaldı önümde. öptüm görürşürüz:79:
Yok canım benim bir huyum var ustalara yemek yaparım
Biraz bizi komşular dinlesin ne yapalım
Becere bilsem yapacağım
Hayır kural bozulabilir ama bunun bi bedeli olacakkuralı ben de bozabilirim çünkü kocam yüzünden gelemeyebilirim falan ceza koyalım
Ne unutulmuyor şu hayatta unutulmaz gibi gelsede inan unutacaksın sonra dönüp baktığında niyekendimi yıprattım diye üzüleceksin
Hepsi gececek canım
TamamTamam ama ağır cezalar olmasın 5 ile 20 arası ödev cezası hafifletici nedenlerde olsun
Umarım canım umarım...
Bildiğin şeyler ablaGözdoşum hayırdırr bilmediğim bişey mi var yoksa :26:
Amin canımCanım söylemesi kolay biliyorum ama sabırla bekleyeceksin her şerde bir hayır vardır..Bu sıkıntıların sonu mutluluk,ferahlık,güzellik..Rabbim hiçbir güzelliği karşılıksız vermiyor..O güzeelliği alman için bu sıkıntıları yaşaman gerekiyor.. Umarım çabuk gelir o güzel günler
sevgilinden mi ayrıldın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?