Eski Dostlar Buyrun Topiğime :)

Olsun ya bakmak lazımgurme öneriyorda mı hepsi

Ağrı yok canım ağrı kesiciden mi yoksa geçiyo mu bilemiycem:26:

Canım yaaa iyi olmasın dikatli ol
Benimde annemin kötü olmuş acile gittmiş yüksek çıkmış 18 yükselmiş inat ediyor dr ye gittmiyor gitse tansiyon ilacı verir bir ben götüreyim

Canım yaaa iyi olmasın dikatli ol
Benimde annemin kötü olmuş acile gittmiş yüksek çıkmış 18 yükselmiş inat ediyor dr ye gittmiyor gitse tansiyon ilacı verir bir ben götüreyim

Geçmiş olsun gitsin canım niye gitmiyo

Eklemez olurmuyum
Diyetle uğraştığım için bakmadım dahaaklım kalıyor sonra
Bu arada diyette tam fiyaskoo oldu tadilat deldi geçti diyetti
Canan hoca,burdaydı konferans verdi ben gidemedim

Aslında bakın çok güzel şeyler ekliyorum
farklı mutfak sunumlarıbak bu linkte tüm tariflerin linki var kolay olur belki
Çok güzl fikir
Benim kvde geçen hafta dikmişHer yıl dikmeyeceğim diyor yine dayanamıyorYazları kayısı zamanı hep ordalar iyi oluyor herşey oluyor

Bizede gittiğimiz zaman ancak topluyoruz yok çok topladığımız yok

Son düzenleme:

Boşver canım sen diyet yap bakma hiç benim oralara
Evet canım ilk günden beri öyle ekliyorum
Yok onlar yazı ordan idare ediyorlar taze taze organik sebze meyve

İyi pazarlar

Tamam canım

Naber kardoş

Hoşgeldin canımNe haber

Hoş bulduk canım, iyilik, senden naber Temizlik yaptım bugün, çamaşırlarım ve ütü kaldı sadece, onu da yarın yapıp bitiriyim ve artık kızımın kıyafetlerini yıkayıp doğum çantamı hazırlamaya ufaktan ufaktan hazırlamaya başlayım diyorum

İyi diyelim iyi olalim canım tek kolla işte nolsun

Ellerine sağlık canımİyi yaparsın artık yavaş yavaş yap kalsın
Ben de dün gündüz biraz temizlik yaptımAma bahar temizliğine başlamadım bu hafta inşaallah

Boşver canım sen diyet yap bakma hiç benim oralara
Evet canım ilk günden beri öyle ekliyorum
Yok onlar yazı ordan idare ediyorlar taze taze organik sebze meyve

Boş bi vakitte bakayım canım
Ohh ne güzel nevoş bizikide hazır gidemiyoruz yazın belli bölümü ordayız bu günde maydanoz falan topladım ancak

Biraz inamak istemiyor hastallığına o böyle ara ara yoklayacak zanediyor ilaçsız olamaz yoksa allah korusun damarları zedelenecek

Sanada cici annemiz

Sağol canım sorma inat bi annem var benim

Canım çok önemli aslında damarları bırak bütün organları etkiliyo sen ikna et bari

Biraz inamak istemiyor hastallığına o böyle ara ara yoklayacak zanediyor ilaçsız olamaz yoksa allah korusun damarları zedelenecek

Sanada cici annemiz

Sağol canım sorma inat bi annem var benim

Naber canım

İyi diyelim iyi olalim canım tek kolla işte nolsun

İyileşmedin mi daha canım

Ellerine sağlık canımİyi yaparsın artık yavaş yavaş yap kalsın
Ben de dün gündüz biraz temizlik yaptımAma bahar temizliğine başlamadım bu hafta inşaallah

Ayy, ben artık çok çabuk yoruluyorum ya. Nerde o eski günler, bi günde tüm evi adam ederdim, şimdi 2-3-4 günde anca Bi de yorulduktan sonra bi uyku çöküyo, bi tatlı bi tatlı ki sormayın Gece uykusuna bedel o derece

Temizlik gibisi yok ya, insanın içi ferahlıyo valla Şu son zamanlarda eve birini alsam mı dedim eşime temizlik için, al dedi ne yoruyon kendini, ama nerden bulcam güvenildik, işini cidden iyi yapacak birini

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…