Teşekkür ederim canımçok geçmiş olsun cnm RABBİM ŞİFALAR VERSİN
Ahu bir salı gelecek bekliyoruz
Bilgisayarın var mı artıkçok sevindim çok özledim seni artık burdasın dimi kızın nasıl
canım benimevet var artık çok şükür bende seni özledim kolun için çok geçmiş olsun
hoşgeldin canım
hoş bulduk cnm bende diğer topikteki paylaşımına bakıyodum çok güzel görünüyordu valla en kısa zamanda denemek istiyorum emeğine sağlık
hoş bulduk cnm bende diğer topikteki paylaşımına bakıyodum çok güzel görünüyordu valla en kısa zamanda denemek istiyorum emeğine sağlık
Bilgisayar mı aldınızHayırlı olsun
Hoşgeldin canım bizde seni özledik mikserimİyi canım ne olsun aynen devam
Sağol canım benim
Çalışmaya niyetin yok dimi artık
nasılsın canım uzun süredir görünmüyosun
canım gurmede ki tarfiler alıntı beğendiğim,güzel olduğunu düşündüğüm veya daha önce denediğim tarfileri ekliyorum..umarım faydalı olurum
selamm:79:ceeeee
yok nam yok Allah muhtaç etmesin inşallah kısss hamileyim kanamam var uzanıyorum geçen hafta oldu dr ilaç verdi dinlen dedi durmuştu bugün gene oldu
Bizlerde iyiyiz canım sağolcok şükür cnm ya artık ağırlaştık iyice geliyorum buralardayım am afazla oturamadığım için fazla kalamıyorum telefondan genelde giriyordum yattığım yerden iyi oluyordu yapılmaya verdim yoksa görüyorum sizleri maşallah sohbet muhabbet süper sizlerde iyisinizdir inşallah tabi olmaz olur musun cnm ya görünüş süper tadıda öyledir umuyorum
Hoşgeldin canım nehaberGelemem dedin geldin
cok şükür cnm ya artık ağırlaştık iyice geliyorum buralardayım am afazla oturamadığım için fazla kalamıyorum telefondan genelde giriyordum yattığım yerden iyi oluyordu yapılmaya verdim yoksa görüyorum sizleri maşallah sohbet muhabbet süper sizlerde iyisinizdir inşallah tabi olmaz olur musun cnm ya görünüş süper tadıda öyledir umuyorum
Bizlerde iyiyiz canım sağol
Ben yazcaktım nevoş bunu üşendim tek kolla
Naber datlum
Hoşgeldin canım nehaberGelemem dedin geldin
Bizlerde iyiyiz canım sağol
Ben yazcaktım nevoş bunu üşendim tek kolla
Biz genelde senle aynı şeyleri düşünüyoruz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?