send ebein mesajımı bul bakıyıim
Ben yapamam kuzum napalım
skype aktarıyoŞansına kalabalığız
Nevoş msn artık açılmıyo kapanmış
o bana kıyamazz
sohbetede yeni başlamıstık benimki uyumamıs bi an karsımda dikilince cıktım hemen
Şansına kalabalığız
Nevoş msn artık açılmıyo kapanmış
hangi konuyla ilgili
amannnn boşver emoşa nakit maniş nevoşa öpücük verirsin ayparlar
Eki Görüntüle 703499 aha buda kaynağı sağ sağ içEki Görüntüle 703501
bi kaygana bi rabiş
evet sacım romnatik istiyom
skype aktarıyo
Evet şanslıyım her zamanki gibi
Öyle mi hiç bakmadımSkype kaldık
hangi konuyla ilgili
amannnn boşver emoşa nakit maniş nevoşa öpücük verirsin ayparlar
Evet skype diyo ama ben skype den hiç hoşlanmadım
Nabıosunuzzzzzzzzzz
Eki Görüntüle 703499 aha buda kaynağı sağ sağ içEki Görüntüle 703501
bi kaygana bi rabiş
aman üşengeç seni ineği getirmiş nereye bağlıyayım bunu ben zor geldi demi bir bardak süt vermek
evet sacım romnatik istiyom
Nabıosunuzzzzzzzzzz
kışlar hepinize iyi geceler ben çıkıyorum annem geldi çay içecez öpüyorum
AnnemmNaber annesinin gülüüüüüüanneler gününde ne alıcan bana
Hoşgeldin canım nehaber
hoş geldin sohbet ediorduk ama bi sessizlik oldu ssen nasılsın
kışlar hepinize iyi geceler ben çıkıyorum annem geldi çay içecez öpüyorum
Merhaba kızlarr. Napıyorsunuz. Ben temizlik yaptım sonra yemek yaptım eşim geldi falan sonra dışarı çıktık birazcık dolandık dondurma yedik çaıymızı içtik geldik. Bu aralar canım hiçbirşey yemek istemiyor bugün sabah dün yaptığım börekten yedim azıcık bir dilimde kek yedim akşam yaptığım makarnaya ketçap ekledim ki ne zamandır öyle yemiyordum çok az yedim bıraktım önceden ketçaplı makarnayı çok severdim artık hiç yiyemiyorum öyle kendim sos yaparsam yiyorum. Üstüne dışarı çıktık dondurma yedim çay içtim midem fena oldu sanırım çok bulanıyo ve ağrıyor yaaa. Bir bakaym dedim kaçıyorum yarın görüşürüz artık iyi geceler..
Merhaba iyi geceler geçmiş olsunMerhaba kızlarr. Napıyorsunuz. Ben temizlik yaptım sonra yemek yaptım eşim geldi falan sonra dışarı çıktık birazcık dolandık dondurma yedik çaıymızı içtik geldik. Bu aralar canım hiçbirşey yemek istemiyor bugün sabah dün yaptığım börekten yedim azıcık bir dilimde kek yedim akşam yaptığım makarnaya ketçap ekledim ki ne zamandır öyle yemiyordum çok az yedim bıraktım önceden ketçaplı makarnayı çok severdim artık hiç yiyemiyorum öyle kendim sos yaparsam yiyorum. Üstüne dışarı çıktık dondurma yedim çay içtim midem fena oldu sanırım çok bulanıyo ve ağrıyor yaaa. Bir bakaym dedim kaçıyorum yarın görüşürüz artık iyi geceler..
AnnemmVallahi sabah aklıma geldi anneme ne alsam dedim
İyiyim teyzoşum işte mayısı bitirmeye çalışıyorum
Bende iyiyim ben geldim ya ondan susmuşturlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?