Merhaba kızlarr. Napıyorsunuz. Ben temizlik yaptım sonra yemek yaptım eşim geldi falan sonra dışarı çıktık birazcık dolandık dondurma yedik çaıymızı içtik geldik. Bu aralar canım hiçbirşey yemek istemiyor bugün sabah dün yaptığım börekten yedim azıcık bir dilimde kek yedim akşam yaptığım makarnaya ketçap ekledim ki ne zamandır öyle yemiyordum çok az yedim bıraktım önceden ketçaplı makarnayı çok severdim artık hiç yiyemiyorum öyle kendim sos yaparsam yiyorum. Üstüne dışarı çıktık dondurma yedim çay içtim midem fena oldu sanırım çok bulanıyo ve ağrıyor yaaa. Bir bakaym dedim kaçıyorum yarın görüşürüz artık iyi geceler..
AnnemmVallahi sabah aklıma geldi anneme ne alsam dedim
İyiyim teyzoşum işte mayısı bitirmeye çalışıyorum
Bende iyiyim ben geldim ya ondan susmuşturlar
AnnemmVallahi sabah aklıma geldi anneme ne alsam dedim
İyiyim teyzoşum işte mayısı bitirmeye çalışıyorum
Bende iyiyim ben geldim ya ondan susmuşturlar
Berrin kuzum yarın akşam sen ödev yap
canım arkadasın kızınn dogum günü var 2 yasına girecek davet etmesse
gitmicem o zaman yaparım tabii ama gidersem salı yaparım olurmu canımm:26::26:
Benim sınavlar var yine bu hafta dua edin banaKaçıorum ben öptüm hepinizi
Kuzun bu kolumla zorlanırım iyileşsin yapıcam hatta pazartesileri eşim yok benim olur o günyarın mıı sen yappp bebemm
Hiç tebrik edemem son şampiyonlukları olsun seneye küme düşmeye oynasınlar inşallahgalatasarayyy sampion olmuss tebrikler
Olabilir gelirse söyleyinKimse yok rabiş mi yapsa
Kuzun bu kolumla zorlanırım iyileşsin yapıcam hatta pazartesileri eşim yok benim olur o gün
Hiç tebrik edemem son şampiyonlukları olsun seneye küme düşmeye oynasınlar inşallah
Olabilir gelirse söyleyinya da son çıkan not bıraksın
İyi geceler kuzum
Benim söylediğimi söyleyin
Emir demiri kesermiş
Datlu nereye kayboldu çıktı mı ben farketmedim:26:
Kuzun bu kolumla zorlanırım iyileşsin yapıcam hatta pazartesileri eşim yok benim olur o gün
Hiç tebrik edemem son şampiyonlukları olsun seneye küme düşmeye oynasınlar inşallah
Olabilir gelirse söyleyinya da son çıkan not bıraksın
İyi geceler kuzum
canım benim kolunu biliorum tabiki saka yaptımm evet rabiş yapsın yarın nasip sede salı benim olsun
rabişe saygılar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?