Eski Dostlar Buyrun Topiğime :)

oyyy her yer birbirinde desene iyi gidiyo canim cok farkinda degilim ama yolunda hersey bir rahatsizlik bisey vermiyor yani..bugun 2. randevum var

Hiç sorma canı aynen öyle
İyi çok sevindim canım hadi bekliyoruz yigenimizi iyi haberlerini

Son düzenleme:
oyyy her yer birbirinde desene iyi gidiyo canim cok farkinda degilim ama yolunda hersey bir rahatsizlik bisey vermiyor yani..bugun 2. randevum var

kız bebiş görmeyimi gidecn, cümleten selam söyle kız ise ne olur burdan birnin adını koy buzin, cadı, nevreste , artık hangimizin adı çıkarsa kuradan

Kardelen ismini mahsuz yazmadım , en gerçekçi iism o belki razı gelrisin

Son düzenleme:
kız bebiş görmeyimi gidecn, cümleten selam söyle kız ise ne olur burdan birnin adını koy buzin, cadı, nevreste , artık hangimizin adı çıkarsa kuradan

soylerim datlu teyzeside o ne kiz buzin datlu nevreste :26:cocugun gelecegi ile oynanamam valla

Kocamın uyanmasını bekliyorum hesap sorucam

En zoru da beklemek

Günaydıngüldürme kocam uyuyo

sen mi hesap sorıcan bence deneme canımm zararlı cıkmayasın:26::26::26:

sorma canim bende ozledim seni,sizigelemiyorum pek ama inanin seviyom ben sizi

kiz datlu hosgeldin ortakligimiz :26::26:sevgi anonim limited sirketi

eveetttilk 2 hafta once gordum buda ikinci olacak insallah

gecen baktım bacak hareketleri bölümündeydin oraya bi göz attım aklıma geldikce yapıorum
bebişin büyümüştür iki haftada ortaaamm

Son düzenleme:
günaydın kızlar, günaydın ortaklar ortaklığınızın adı nee, limited, anonim
Günaydın ortakNehaber
iyiim canım sen nasılsın aksam için kusura bakma pc cok kötüü dondu ekran gelmedi
su an iyi aksam neden öle yaptıysaa
Önemli değil canım ben anladım iyi sen nasılsın
Yapayım yaaa bu erkek milletine çok yüz vermeye gelmiyo

Yok yok yazık elleme

bacak hareketlerindemi gordun valla yapacak spor ariyom kendime pilatese yogaya karar verdim ee hizli buyuyo ortagim surekli bir degisim halinde insana donusuyor o kan pihtisi
bu senin nickin yafrum dersin

sendeyap ilk olsun

diyecegiz artik sart oldu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…