ayyy super hemde tek basina vur patlasin cal oynasin
soylerim datlu teyzesideo ne kiz buzin datlu nevreste :26:cocugun gelecegi ile oynanamam valla
hidrellez dun geceydi ortam gec kaldinkim kutluyo:44:
nickin
kızlar size ne söyleyecem
Hanımkelesimigetir onu unutun
soylerim datlu teyzesideo ne kiz buzin datlu nevreste :26:cocugun gelecegi ile oynanamam valla
bendemi ortan oldum:26:hidrellez dun geceydi ortam gec kaldin
soyleeeee
kim kutluyo:44:
nickin
Günaydın ortakNehaber
Önemli değil canım ben anladım iyi sen nasılsın
Yok yok yazık elleme
bacak hareketlerindemi gordunvalla yapacak spor ariyom kendime pilatese yogaya karar verdim ee hizli buyuyo ortagim surekli bir degisim halinde insana donusuyor o kan pihtisi
diyecegiz artik sart oldu
bacak hareketlerindemi gordunvalla yapacak spor ariyom kendime pilatese yogaya karar verdim ee hizli buyuyo ortagim surekli bir degisim halinde insana donusuyor o kan pihtisi
diyecegiz artik sart oldu
Kesin zararlı çıkarımsen mi hesap sorıcan bence deneme canımm zararlı cıkmayasın:26::26::26:
gecen baktım bacak hareketleri bölümündeydin oraya bi göz attım aklıma geldikce yapıorum
bebişin büyümüştür iki haftada ortaaamm
Öteki kolumu da kırıp sirtaki yaptım demesin sonrabu senin nickin yafrum dersin
sendeyap ilk olsun
İsmimi koysunkim kutluyo:44:
nickin
Yazık dimiGünaydın ortakNehaber
Önemli değil canım ben anladım iyi sen nasılsın
Yok yok yazık elleme
Bak bu süperHanımkelesimigetir onu unutun
ben bugün rüyamda annemi gördüm biliyomusunuz
sabah ezanı okunuyodu, ezanı duydum ama biraz daha yatayım dedim. dalmışım. annem köydeki eve geldi. ablamla konuştu sonra ben gidiyom şimdi dedi, yarın beni iyilerin bölüme alacaklar. şimdi gitmezssem kalkamam dedi. bugüne kadar eğitim veriliyodu bana dedi. gitme anne ddim, yanına uzandım. sarıldı bana bişey demdi. sen şimdi soğuyacaksın anne ben ne yapacam dedim. kalbi atıyodu. sonra durdu ama soğukluğunu hissetemdim sıcacıktı uyandım. ezan hala devam ediyoduç kalktım. ablamları aradım hemen.
Söylekızlar size ne söyleyecem
İyiyim canım sağoliiyim ortak senden ne haber:13::13:
diğer ortaklara
sabah ezanı okunuyodu, ezanı duydum ama biraz daha yatayım dedim. dalmışım. annem köydeki eve geldi. ablamla konuştu sonra ben gidiyom şimdi dedi, yarın beni iyilerin bölüme alacaklar. şimdi gitmezssem kalkamam dedi. bugüne kadar eğitim veriliyodu bana dedi. gitme anne ddim, yanına uzandım. sarıldı bana bişey demdi. sen şimdi soğuyacaksın anne ben ne yapacam dedim. kalbi atıyodu. sonra durdu ama soğukluğunu hissetemdim sıcacıktı uyandım. ezan hala devam ediyoduç kalktım. ablamları aradım hemen.
Soyisim bile çıkar canımiki isimli olur ozaman hanım ve keleş
Kesin zararlı çıkarım
Öteki kolumu da kırıp sirtaki yaptım demesin sonra
İsmimi koysun
Yazık dimi
Bak bu süper
Hayırdır inşallah:26::26:
romanlar canımm fuar da hem calıp hem oynarlar bi kere bi arkadasım götürmüştü 3 sene öncee
iiyiiim canım bende saol cok ugrastım ama yazamadım tekrar üzüldüm
evet bekliorumm
evet canım saglıklı olsun da büyüsün ona takılma verirsin sonraa yada ebru sanlı gibi kilo almadan dogurrursun sende kadın masallah hiç sorun etmiorr kendinee
Kesin zararlı çıkarım
Öteki kolumu da kırıp sirtaki yaptım demesin sonra
İsmimi koysun
Yazık dimi
Bak bu süper
Hayırdır inşallah:26::26:
inşallah canım. ama çok mutlu oldum güdrüğüm içinSöyle
İyiyim canım sağol
Hayır olsun inşaallah canım
Soyisim bile çıkar canım
bendemi ortan oldum:26:
iki isimli olur ozaman hanım ve keleş
en karizmatik olani atlamisizHanımkelesimigetir onu unutun
allah hayretsin canim,cok etkilendimben bugün rüyamda annemi gördüm biliyomusunuz
iki isimli olur ozaman hanım ve keleş
evet hemsom en makulu yine seninki geldiGerçek adlarımız böyle değil tabiAma aralarında en güzeli benimki koyabilirsin nevresteden bahsediyorum
bendemi ortan oldum:26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?