Günaydın canımm neyse az kalmış bak biraz daha sabır aetık bitecek nasılsaafiuet olsun sana
Günaydınlarrrrnevoşum gitmiş kalplerimiz yaaa sistemden kaynaklı bişeydir belkide olanlarda var ama
Nevoşş kardelenin 5 kalbi duruyoryok etmişler bizim kalbimizi
günaydın canım. bizlerde kalp yerine kürk gelmiş. senin 3 buçuk. benim 1 buçuk. anlaşılan mesaj sayısına göre kalplerin yerini kürk alıyor.
Ablacım 30000 den sonra kürke geçiyoruzBizim 50000 ya 3 kürk oldu
günaydın canım. bizlerde kalp yerine kürk gelmiş. senin 3 buçuk. benim 1 buçuk. anlaşılan mesaj sayısına göre kalplerin yerini kürk alıyor.
ama bir sn,kardelenin mesaj sayısı 112 000 .ve kalpleri duruyor. pro üyede üstelik. bu fikrimde kardelenin olayıyla bertaraf oldu.
Abla seninde 5 kalpti online olunca kürk olmuşO gelsin onunda olur
ama bir sn,kardelenin mesaj sayısı 112 000 .ve kalpleri duruyor. pro üyede üstelik. bu fikrimde kardelenin olayıyla bertaraf oldu.
Günaydınn petecimmkardelenin hala kalpleri duruyor baktım şimdii :44 nunmesaj sayısı daha fazla
Akşam handan ablanında duruyordu online olunca kürk oluyor
aaa online olunca kalpler kürkmü oluyor. hadi ya
Evet öyle akşamdan fazla mesajı olanlara baktım kalpleri duruyordu..Geldiğimden beri handan abla veya kardelenin gelmesini bekliyordum Baktım onunda kürkü olunca olayı çözdüm
Akıl küpümmm benimmmm
anacım 5 kalp hoş duruyordu online kende. şimdi tek kürkle pek bi ezik hissettim kendimi.
ezikmiyim ben. eziyonuzmu beniiiii.
40000 mesaj için uğraşacaksın en azından 2 tane olsun değil mi
aynen ya. ne kaldı 40000 e şurda. 2 iyiydi. tek kürk böyle cıks olmadı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?