Eski Dostlar Buyrun Topiğime :)

Evet ya ben de bir yeri topluyorum arkamdan yine aynı vaziyet

İyiyim canım Sen nasılsın

Aynı canım bir de yüzüme bakıp bakıp gülüyor Ben hıııı yapıyorum yine gülüyor

ayyy canim benim kiyamam nesesi yerindeymis ozman benim cadimin uykusu gelince cok hircinlasir

nerminin sonunu azicik anlatsan kocasinin hatalari cok ama nerminide gercekten sevip deger veriyor

eski kocasi gibi odun degil

şuanki kocası ileride nermıne bela olacak, bunlar boşanacak ve nermin sürekli sevgili değiştirecek
eskı eşi bunu unutamayacak, tekerleklı sandalyeye mahkum olacak ve durumu düzelecek
ama o düzelmemiş gibi davranacak, sonunda yakalanacak nermıne.

nermın'ın, yasemın'in eskı avukat eşiyle ilişkisi olacak.
bır de şöyle bir durum var; yasemının kızı, elif'in ikizlerinden birine hamıle kalacak ( elif sanırım ismi )
ama garip ki, ikizler ile arasında çok yaş farkı var o kısmı anlayamadım ben.

Son düzenleme:
Evet aynen öyle
İyiyim canım sağol

Maşaallah değil miAğaç yaşken eğilir çok tebrik ediyorumBen de 12 yaşında başladım yemek yapmaya

gercekten MASALLAH görünce sasirdim benim kiz bana anca kahvalti hazirlasin anneler gününde

bazi konularda birbirimize benziyoruz nevosum bende 12 yasinda mutfaga girdim ama ben yemek ögrenene kadar mutfak sinir krizi gecirmistir cik git diye

Tamam tatlım eklerim Başımın etini yedi ekle diye diye

Evet canım 14 yaşında ama çok hevesli yemek yapmaya

Ama haklı bu yaptıkları eklenmiyecek gibi değil
Sakın engel olma destek ol ama tabi önce dersleriBenim annem izin vermezdi o dışarı çıktımı mutfağa koşardım

Olsun oda birşey öğrenir yavaş yavaş yeterki ilgisi olsun
Evet çok ortak noktamız varTabi olmazmı ne krizler hemde

soklardayim bunlari namus timsali nerminmi yapicak

yasemin elifin ikizlerinden birini gebertti ozman kizina cok düskün ama yas farki tuhaf gercekten :44:

yaseminin kizi kocaman kiz elifinkler daha ilk okul cocugu :26:

Evet aynen öyle
İyiyim canım sağol

Maşaallah değil miAğaç yaşken eğilir çok tebrik ediyorumBen de 12 yaşında başladım yemek yapmaya

Benim kızımda çok hevesli özellikle pasta ve süsleme yapmaya çok meraklı, keşke pastacı olsam diyor

ayyy canim benim kiyamam nesesi yerindeymis ozman benim cadimin uykusu gelince cok hircinlasir

Aslında benim kuzu uykusu gelince uyur 1-2 sallamaya ama bugün bir huysuzluk vardı:26:Bugün yüzümü yara yaptı tırnaklaya tırnaklaya

soklardayim bunlari namus timsali nerminmi yapicak

yasemin elifin ikizlerinden birini gebertti ozman kizina cok düskün ama yas farki tuhaf gercekten :44:

yaseminin kizi kocaman kiz elifinkler daha ilk okul cocugu :26:

orjinali böyle.ama bu yaş farkı garip
evet hatta nermın eskıden kötü yoldaymıs kısa sürmüş ama öyleymiş.

Son düzenleme:

Maşaallah canım herkesin ilgisi farklı oluyor benim kızkardeşim hiç sevmezdi yeni alışıyor
ilgisi fazla yok diyebilirim kime cekmisse olsun kizim asiri ders calisiyor simdilik ögrenmesede olur odasini temiz tutsun yeter bana

iyi geceler nevosum

Evet canım öyle oda önemli öğrenirler yeterki çalışıp okusunlar

bazen oluyor canim cadilarin cadiligi tutuyor benim cadim 2 yasinda ama dedigini bi yapmiyim saclarimi yolmaya basliyor bide annneeee diye bagirmasi yokmu kiz cocuklari cok tatli ya

orjinali böyle.ama bu yaş farkı garip
evet hatta nermın eskıden kötü yoldaymıs kısa sürmüş ama öyleymiş.

bakalim bizim Türk versiyonu orjinalinin hepsinimi isliyecekmi ,desene dizi entrika dolu olacak

zelisime nolcak peki

Maşaallah canım herkesin ilgisi farklı oluyor benim kızkardeşim hiç sevmezdi yeni alışıyor

Evet canım öyle oda önemli öğrenirler yeterki çalışıp okusunlar

benim büyük kizimdada öyle cene varki avukat ol kizim diyom bu ceneyle cok dava kazanir

2 tane çocuğu olacak. birisi hastahanede yanlışlıkla değiştirilecek ve sonradan kızını bulacak, ama kızını gerı almayacak
kendı sandıgı çocuğuna, kendı çocuğuymuş gibi bakmaya devam edecek.

zelişin üvey babası çıkacak ortaya, çocukken ona tecavüz etmiş
ve adamı yanlışlıkla öldürecek, bu dört arkadaş sırra ortak olacak.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…