Evet ya ben de bir yeri topluyorum arkamdan yine aynı vaziyet
İyiyim canımSen nasılsın
Aynı canım bir de yüzüme bakıp bakıp gülüyorBen hıııı yapıyorum yine gülüyor
bitmez nevosum bitmezcamlari silersin 3 gün sonra yagmur yagar tekrar sil vsler devami cok yani
Annesi benim topiğede ekle Ellerine sağlık çok güzel görünüyor hepsi
gözlerime inanamiyorumsenin kizin yasi 14 filandi dimi
MASALLAH helal olsun
nerminin sonunu azicik anlatsankocasinin hatalari cok ama nerminide gercekten sevip deger veriyor
eski kocasi gibi odun degil
Evet aynen öyle
İyiyim canım sağol
Maşaallah değil miAğaç yaşken eğilir çok tebrik ediyorum Ben de 12 yaşında başladım yemek yapmaya
Tamam tatlım eklerimBaşımın etini yedi ekle diye diye
Evet canım 14 yaşında ama çok hevesli yemek yapmaya
gercekten MASALLAH görünce sasirdimbenim kiz bana anca kahvalti hazirlasin anneler gününde
bazi konularda birbirimize benziyoruz nevosum bende 12 yasinda mutfaga girdimama ben yemek ögrenene kadar mutfak sinir krizi gecirmistir cik git diye
Tamam tatlım eklerimBaşımın etini yedi ekle diye diye
Evet canım 14 yaşında ama çok hevesli yemek yapmaya
şuanki kocası ileride nermıne bela olacak, bunlar boşanacak ve nermin sürekli sevgili değiştirecek
eskı eşi bunu unutamayacak, tekerleklı sandalyeye mahkum olacak ve durumu düzelecek
ama o düzelmemiş gibi davranacak, sonunda yakalanacak nermıne.
nermın'ın, yasemın'in eskı avukat eşiyle ilişkisi olacak.
bır de şöyle bir durum var; yasemının kızı, elif'in ikizlerinden birine hamıle kalacak ( elif sanırım ismi )
ama garip ki, ikizler ile arasında çok yaş farkı varo kısmı anlayamadım ben.
Evet aynen öyle
İyiyim canım sağol
Maşaallah değil miAğaç yaşken eğilir çok tebrik ediyorum Ben de 12 yaşında başladım yemek yapmaya
ayyy canim benim kiyamamnesesi yerindeymis ozman benim cadimin uykusu gelince cok hircinlasir
soklardayimbunlari namus timsali nerminmi yapicak
yasemin elifin ikizlerinden birini gebertti ozman kizina cok düskünama yas farki tuhaf gercekten :44:
yaseminin kizi kocaman kiz elifinkler daha ilk okul cocugu :26:
Olsun oda birşey öğrenir yavaş yavaş yeterki ilgisi olsun
Evet çok ortak noktamız varTabi olmazmı ne krizler hemde
Ben çıkıyorum kızlar iyi geceler
huzurlu geceler
Maşaallah canım herkesin ilgisi farklı oluyor benim kızkardeşim hiç sevmezdi yeni alışıyorBenim kızımda çok hevesli özellikle pasta ve süsleme yapmaya çok meraklı, keşke pastacı olsam diyor
Aslında benim kuzu uykusu gelince uyur 1-2 sallamaya ama bugün bir huysuzluk vardı:26:Bugün yüzümü yara yaptı tırnaklaya tırnaklaya
ilgisi fazla yok diyebilirim kime cekmisseolsun kizim asiri ders calisiyor simdilik ögrenmesede olur odasini temiz tutsun yeter bana
iyi geceler nevosum
Benim kızımda çok hevesli özellikle pasta ve süsleme yapmaya çok meraklı, keşke pastacı olsam diyor
Aslında benim kuzu uykusu gelince uyur 1-2 sallamaya ama bugün bir huysuzluk vardı:26:Bugün yüzümü yara yaptı tırnaklaya tırnaklaya
orjinali böyle.ama bu yaş farkı garip
evet hatta nermın eskıden kötü yoldaymıskısa sürmüş ama öyleymiş.
nermin'in oğluda gay olacak
Maşaallah canım herkesin ilgisi farklı oluyor benim kızkardeşim hiç sevmezdi yeni alışıyor
Evet canım öyle oda önemli öğrenirler yeterki çalışıp okusunlar
bazen oluyor canim cadilarin cadiligi tutuyorbenim cadim 2 yasinda ama dedigini bi yapmiyim saclarimi yolmaya basliyor bide annneeee diye bagirmasi yokmu kiz cocuklari cok tatli ya
bakalim bizim Türk versiyonu orjinalinin hepsinimi isliyecekmi ,desene dizi entrika dolu olacak
zelisime nolcak peki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?