Eski Dostlar Buyrun Topiğime :)

Günydınlar hanımlar hava bozdu bugün dün nasıl güzeldi bir türlü düzelmedi gitti 2gün önce alt dışım kırıldı çürük vardı yarısı gitti yarın sabah erkenden hastaneye gidecem çektirmek için,bir aksilik olmazsa eğer..,İnşallah cerrahi bir işleme gerek kalmaz,yine sıkıntı yaşamayaımda herkesler iyidir umarımm demin pc de net yoktu yine geldi hemen

Günadınlar hayırlı haftalar
Dün biraz yorucu geçti hediye aramaktan
benimde hediye açmaktan yorucu geçti

günaydın, geçmiş olsun hanım abla.
Hepininin anneler gününü kutluyorum dün gelemediğim için şimdi kutlayım hepinizi seviyorum kızlar
seninde anneler günün kultu olsun, kızın uzakta olunca ikinizede zor gelmiştir

günaydınnnnnn

hoş geldinde sen zaten burda değilmiydin:44:
Hoş bulduk Kahvaltı hazırladım şimdi kahvatı yapımıyorum
hosgeldiiin tamirci ciragine yaptin bittimi ustalarin isleri:26:

yapmaz olurmu ablacigim,datludan soz ediyoz o bol susamli simidini yemis bilmem kacinci cayini goturuyordur

Oldum demi bu gidişlecanım bi lavobuyla dolap kaldı işte

ee nasılsınız bakalım, Hanım ablanın dişi ağrıyo onu öğrendik, Tanem sen nasılsın, ne hediye aldın annengillere, Lisoş sen nasılsın canım

ee nasılsınız bakalım, Hanım ablanın dişi ağrıyo onu öğrendik, Tanem sen nasılsın, ne hediye aldın annengillere, Lisoş sen nasılsın canım

Hanim ablacigim gecmis olsun dis agrisi kotudur gerci agriyan her yer kotudeben Lisos idare eder Hayat cok SIKICI ,rutin

yok yapmadımgaliba ondan lokumu lokma anladım

Lokma diyince aklıma izmir geldi sokak ta lokma yapıyp dağıtırlardı hep

hosgeldiiin tamirci ciragine yaptin bittimi ustalarin isleri:26:

yapmaz olurmu ablacigim,datludan soz ediyoz o bol susamli simidini yemis bilmem kacinci cayini goturuyordur

Dadlu aç kalmaz diyon yani götürmüştür simitleridemi

Ağrı yok şimdilik,sadece yarısı uçtu gitti içinde az bişi diş kaldı ama onuda feda ededem kısmetse

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…