evet bazı diziler öyle :) huzurlu geceler
Günadınlar hayırlı haftalar
Dün biraz yorucu geçti hediye aramaktan
günaydınn
benimde hediye açmaktan yorucu geçtiGünadınlar hayırlı haftalar
Dün biraz yorucu geçti hediye aramaktan
günaydın, geçmiş olsun hanım abla.Günydınlarhanımlar hava bozdu bugün dün nasıl güzeldi bir türlü düzelmedi gitti 2gün önce alt dışım kırıldı çürük vardı yarısı gitti yarın sabah erkenden hastaneye gidecem çektirmek için, bir aksilik olmazsa eğer..,İnşallah cerrahi bir işleme gerek kalmaz,yine sıkıntı yaşamayaımda herkesler iyidir umarımm demin pc de net yoktu yine geldi hemen
seninde anneler günün kultu olsun, kızın uzakta olunca ikinizede zor gelmiştirHepininin anneler gününü kutluyorum dün gelemediğim için şimdi kutlayımhepinizi seviyorum kızlar
günaydınnnnnn
Cümleten günaydınlarrr ballı lokumlarım benimmm
benimde hediye açmaktan yorucu geçti
günaydın, geçmiş olsun hanım abla.
seninde anneler günün kultu olsun, kızın uzakta olunca ikinizede zor gelmiştir
günaydınnnnnn
ballı lokma mı, karnım acıktı:26:
Ben geldim
Sağol datlumm
Lokum lokumm kahvaltı yapmadın mı yoksa
Ben geldim
Sağol datlumm
Lokum lokumm kahvaltı yapmadın mı yoksa
Hoş bulduk Kahvaltı hazırladım şimdi kahvatı yapımıyorumhoş geldinde sen zaten burda değilmiydin:44:
hosgeldiiin tamirci ciragine yaptin bittimi ustalarin isleri:26:
yapmaz olurmu ablacigim,datludan soz ediyoz o bol susamli simidini yemis bilmem kacinci cayini goturuyordur
yapmaz olurmu ablacigim,datludan soz ediyoz o bol susamli simidini yemis bilmem kacinci cayini goturuyordur
ee nasılsınız bakalım, Hanım ablanın dişi ağrıyo onu öğrendik, Tanem sen nasılsın, ne hediye aldın annengillere, Lisoş sen nasılsın canım
Geçmiş olsun ablam inşallah bi sorun çıkmadan hal olurCümleten günaydınlarrr ballı lokumlarım benimmm
ee nasılsınız bakalım, Hanım ablanın dişi ağrıyo onu öğrendik, Tanem sen nasılsın, ne hediye aldın annengillere, Lisoş sen nasılsın canım
yok yapmadımgaliba ondan lokumu lokma anladım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?