Eski Dostlar Buyrun Topiğime :)

Afiyet olsun ,sıcakmış orasıda ama yağmur başladı demekki

Yuvası bozulduysa gelmez artık herhaldeee

Yağsın da yazın çok sıkıntı çekmeyelim

Aman defolsunlar gitsinler, bezdirdiler beni yaaa

Kolay gelsin handan abla Bak bakalım güzel miymiş

Merhaba kızlar saba işim vardı gelemedim nasılsınız bakalım. Benim karnımın sol tarafında sancı var yaa hafiften batıyor ama deli etti beni geçmezse dr gidicem iki gündür böyle arada şiddetleniyor.

Yağsın da yazın çok sıkıntı çekmeyelim

Aman defolsunlar gitsinler, bezdirdiler beni yaaa

Kolay gelsin handan abla Bak bakalım güzel miymiş
yaz geldi balkon sefası yapmak ister insan. bizde dayadık döşedik balkonu ama kaç gündür yağmur yağıyo, serin oluyo

Merhaba kızlar saba işim vardı gelemedim nasılsınız bakalım. Benim karnımın sol tarafında sancı var yaa hafiften batıyor ama deli etti beni geçmezse dr gidicem iki gündür böyle arada şiddetleniyor.

hoş geldin canım. geçmiş olsun , git doktora. üşüttünmü acaba:26:

Selam canım hoş geldin Geçmiş olsun inşallah kötü bişey yoktur

yaz geldi balkon sefası yapmak ister insan. bizde dayadık döşedik balkonu ama kaç gündür yağmur yağıyo, serin oluyo

hoş geldin canım. geçmiş olsun , git doktora. üşüttünmü acaba:26:

Sorma, balkonun her tarafına sıçıp batırdılar. Bi de beğendiler ki yerlerini, anası habire yumurtlayıp durdu Her seferinde attım yumurtayı bende
O kadar bıktık ki, cam balkon yaptırmayı düşündük, fiyat falan aldık ama 2 metrelik yere 1.200 lira istediler. Kıbrıs'ta böyle şeyler çok pahalı, az daha ucuz olsa yaptıracaktık. Neyse ben de başka yöntem buldum, korneş taktırcam, üstten alttan, ince tül takıcam, alt kısmı da tül düğmesiyle gerdircem ki uçmasın. Bi nevi çakma sineklik gibi işte

Yağmurlar 1 haftaya kalmaz geçer canım Sonra gelsin yaz

ama keşke atmasaydın yumurtaları. yazık. bende salonun balkonuna o şekilde perde takıyom. burda yazlık sahil şehirlerinde falan hep öyle perde takıyolra

-günaydınnnn nasılsınız kızlar
selam hoşgeldin sevgi ala . ben iyiiym kendi adıma ve şimdide çıkıyorum
herkezi çok öpüyorum gürüşüz kızlar:79:

Baktım internetten, güvercin yumurtasını yiyenler var. Hemen içinde yavru oluşmuyo yani. Onun için attım. Hiç uğraşamam valla.

Kusura bakma canım o mesajı yazarken sinirlendirdim kocamı unutmuşum
dakik adam, bide onu beğende gel bakıyım
Beğendim geldim
üzülme , kocasının sesini duyunca feleğini şaşırdı,
Aynen öyle valla
kustum ben..sevmiyo beni
Sevmez miyim hiç sadece unuttum
buralarda duramam artik,gidiyorum..Kardelen onu cok sevdigimi soylersiniz
Valla bi çarparım şimdi

Naber ablam nasıl oldun

Bugün teyzem ve kuzeni geliyo bana yalovadan her an ortadan kaybolabilirim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…