iyilik canım. gördüğün gibi benm mesai başladı. azmettim o kürklerden alcamGidiyormusun
Hoşbulduk nehaber
Nehaber ablacım
Nehaber canım
işte olmak bu yüzdengüzel. bekleyen ev işi yokBende iyiyim canım sağol ev işleri beni bekliyor kalkamadım hala
hımm teknoloji ne güzel bişey ya.İyiylik tatlım kızçem hediye yollamış onu bekliyorum kargo getirecek bakaım ne almış merak ediyorumdişim koptu nevoşşş yarın sabah gidecem herhalde
Günaydın handan abla, iyilik kahvaltı yapıcam birazdan senden naber
Günaydın nevoş
Lake nice yaşlara canım
çok şen , şakrak, delikanlı bir hatun. (resmini görmediğim için fiziksel yorum yapmıyom kusura bakma), dora, yürekli. becerikli , mütevazi. yetermi
sıradaki
hah sen böyle burda bekle acnım , gelen hoş geldin gidene güle güle de , kolonyada dök. şekerde tut
kızın nasıl
iyilik canım. gördüğün gibi benm mesai başladı. azmettim o kürklerden alcam
kaç mesajsa yazacam alcam
işte olmak bu yüzdengüzel. bekleyen ev işi yok
hımm teknoloji ne güzel bişey ya.
Offf resmini görsen yazacak çok şey bulursun kısaca çıtır falan diyebiliriz
İyi canım kahvaltı yapıyorumGidiyormusun
Hoşbulduk nehaber
Nehaber ablacım
Nehaber canım
Bende iyiyim canım sağol ev işleri beni bekliyor kalkamadım hala
çok şen , şakrak, delikanlı bir hatun. (resmini görmediğim için fiziksel yorum yapmıyom kusura bakma), dora, yürekli. becerikli , mütevazi. yetermi
sıradaki
hah sen böyle burda bekle acnım , gelen hoş geldin gidene güle güle de , kolonyada dök. şekerde tut
kızın nasıl
30.000 mesaj canım yani 13.000 falan yazman lazım
iyiyim bend ecanım.İyi canım kahvaltı yapıyorum
Ben de camlarımı silecem ama bu hafta yağışlı burası. Tam silmeye niyetleniyorum havanın kapanası tutuyo
Kardelenin beklemesi lazım, onun konusu
İyi kızım canım maşallahSen nasılsın
Kızlar, bizim balkondaki kuşlar uçmayı öğrendi, anında postaladımDün de eşime balkonu temizlettirdim Arada bi geliyolar yokluyolar ama yuvaları yok tabi attım
Görürsün inşaallahkimbilir belki görürüz bir gün
Afiyet olsunİyi canım kahvaltı yapıyorum
Ben de camlarımı silecem ama bu hafta yağışlı burası. Tam silmeye niyetleniyorum havanın kapanası tutuyo
Kızlar, bizim balkondaki kuşlar uçmayı öğrendi, anında postaladımDün de eşime balkonu temizlettirdim Arada bi geliyolar yokluyolar ama yuvaları yok tabi attım
bi hafta izinli olmasaydım yarısı gitmişti
iyiyim bend ecanım.
ne güzel kıymetini bil havanın düşünceli çıkmış , burda sildikten sonra yağdı
sıradaki
kızın nasıl
Ablacım Anneler Günün Kutlu olsunÖyle mi ne güzel Ne almış acaba Dişin mi koptu:18::18:Yine dişçi yolları göründü sana Geçmiş olsun ablacım
iyilik canım. gördüğün gibi benm mesai başladı. azmettim o kürklerden alcam
kaç mesajsa yazacam alcam
işte olmak bu yüzdengüzel. bekleyen ev işi yok
hımm teknoloji ne güzel bişey ya.
Offf resmini görsen yazacak çok şey bulursun kısaca çıtır falan diyebiliriz
İyi canım kahvaltı yapıyorum
demi, kolay değil kürk almak, gerekirse uykusuz kalacaksınGörürsün inşaallah
Afiyet olsun
Neyse ödevlere başla yetişirsin
yeter yeterrr süperdi :13: haaaa bide yaşlıyım o kadannnnnn
Sağol nevoşum senşnde kutlu olsunhiç bilmiyorum ne aldı ama çiçek sepetinden alıyor genelde oaradn geliyor sorma koptu valla çürük vardı ya altta o giti işte
Evet ya oturduğun yerden sipariş veriyon işte
yokk artıkk yaaaaaa
Afiyet olsun ,sıcakmış orasıda ama yağmur başladı demekki
Yuvası bozulduysa gelmez artık herhaldeee
güle güüle:79:Ben çıkıyorum kızlar sonra görüşürüz
maalesefTüh kötü olmuş:26:
sağol canım
heyooooo doğum günü partisiiiiii
Bende kaçıyorum kızlarrr işlerimi halledeyim gelrim yine
Artur anneler günü hediyesi elektrik süpürgesi aldı bana sesi düşük olnalar varya ilk defa kulancam bakalım nasıl sesi çok az çıkıyor bunlarıninşallah mennun kalırımm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?