Eski Dostlar Buyrun Topiğime :)

sanki senmi yaptin diyor deseydin ya mazemeleri kim yapti onada robot bul diye

Tabi canım birde ona şekil veriyorsun iç koyup kapatıyorsunMesela içli köfte yaparken benim zorlandığım kısım iç hazırlama kısmı o hazır olsa yapardım..Onada birşey bulsun

hiç omuz sallama ben sallıcam o omuzlrıı sen beni görmedin bugün
rabişimmgel sarılıyım bi kere

ben yatıorum artıkk uykum geldii ii gecelr tekradann

yarin telafi ederiz cadim iyi geceler

Tabi canım birde ona şekil veriyorsun iç koyup kapatıyorsunMesela içli köfte yaparken benim zorlandığım kısım iç hazırlama kısmı o hazır olsa yapardım..Onada birşey bulsun

senin zorlandigi yerleri kendi hazirlasin ic malzemleri kavurmasini filan sende sade makineden gecir sekillerinide esin versin

bak ozman konusursa bisey diyemeyiz

muhtesemin fragmanini izledim rüstem evlendi mihriyle birde ayseleri oldu ama o nigar kara seytana acaip sinir oldum

Ona eline sağlık dersinizBenimki çok sivri dilli hemen herşeye ne var bende yaparım derÇok meraklı yemeğe içli köfte açmışlığı var

sende iyi yapta bende bugün mola yapiyim de yaparim dedinde mutfa yollican ben öle yapiyom

hemsom oyun bölümünde geziyor

Evet mola versem iyi olur
Bırak gezsin o sınavlar,sevgilisinden ayrı bize adapte olamıyor

askerine kavusmasina az kaldi ne cabuk geciyor zaman hemsomla yeni tanisdimda aylar vardi simdi günler kaldi

benim kizimda derslerden basini kaldiramiyor oglumda basladi ALLAH yardimcilari olsun

askerine kavusmasina az kaldi ne cabuk geciyor zaman hemsomla yeni tanisdimda aylar vardi simdi günler kaldi

benim kizimda derslerden basini kaldiramiyor oglumda basladi ALLAH yardimcilari olsun

Evet canım zaman akıp gidiyor
Allah yardımcıları olsun
Maxi ceza almış

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…