Eski Dostlar Buyrun Topiğime :)

cok yoruldum ama degdi

biz hep burdayizda sen nerelerdesin

belli hep burdasin akistan goruyom basina bir is gelecek,kasiniyon galiba bir topige bir mapuslu yeter maximi bekle sirayla,yada git dogurursa ebelik yaparsin mapusta

Yok ya hiç uyur mu sus anne der

Ben çıkıyorum iyi geceler....

iyi geceler nevosum

belli hep burdasin akistan goruyom basina bir is gelecek,kasiniyon galiba bir topige bir mapuslu yeter maximi bekle sirayla,yada git dogurursa ebelik yaparsin mapusta

burda uslu duruyomki basima ne is gelsin tek banlamicam yer burasi ve yemek topicleri bende isimi garantiye aliyom

ebe birini yollayin maxinin yanina ben anlamam

akis ney oluyor :44: cok kez duydumda bilmiyom ne oldugunu :44:

uslu dur yoksa valla ispiklerim seni Kardelenemaxime birini gondermek sart ,ne yapar oralarda tek basina..kim gitseki:18::18:

profilimi tikladiginda kim ne yapmis nereye yazmi liste halinde cikiyor ya o iste dene istersen gorursun

uslu dur yoksa valla ispiklerim seni Kardelenemaxime birini gondermek sart ,ne yapar oralarda tek basina..kim gitseki:18::18:

profilimi tikladiginda kim ne yapmis nereye yazmi liste halinde cikiyor ya o iste dene istersen gorursun

sen gitsen maxinin yanina hem ceza yemeyede alisirsin böylelikle

anladim canim sagol orayi biliyorum ,bende bu akis ne diyordum

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…