Eski Dostlar Buyrun Topiğime :)

hoş geldin. senin mazeretin varmış tamam geç arkama
sen iki tabak ye, kilo alman lazım:125: (benden kalırsa tabi )

böğrün nasıl oldu. geçtimi ağrısı

hayırlı olsun. bend esosoyoloji okumaya karar verdim. sınav dönemi eve kapanıp çalışma dönemlerimi çok özledim
sendemı aoften okuyosun? eger cevabın evetse su aöf kayıt tarıhı eylulde degılmı...bakıyorum bakıyorum tam bır tarıh bellı degıl...:26:

afıyet olsun sekerım..hosgeldın bu aradaaa

tesekkurler....benım sımdı cıkmam gerek dısarı cıkcam..oglene dogru gırerım yıne..karsılasırsak gorusuz ınsalah..

görüşürüzz canımm kolay gelsinn

burda kermez var üçgündür

ne güzel çok güzel şeyler de olur orada şimdi

evet sınava gırdım aöf e kaydolabılrıım artık..korkuyordum kazanamam dıye
tesekkur ederım ıyı dılegın ıcın ayrıca....

hayırlısı olsun artık inşallah istediğin bir bölüme kayıt yaptırırsın

günaydınnn sedoşşcumm sağol canım bugğnde yokum işte

sendemı aoften okuyosun? eger cevabın evetse su aöf kayıt tarıhı eylulde degılmı...bakıyorum bakıyorum tam bır tarıh bellı degıl...:26:

işletmeyi bitirdim, ekim-kasım arası bildiğim kadarıyla aöfün ana sayfasında var kayıt tarihleri.

evet çeşit bol

ınsalah yaaa...cok ıstıyorum bakalım.....

bu arada market alısverısı yapmak ıcın dısarı cıkcam ama bır turlu burayı bırakıp cıkamıyorum...

hoş geldin. senin mazeretin varmış tamam geç arkama
sen iki tabak ye, kilo alman lazım:125: (benden kalırsa tabi )

böğrün nasıl oldu. geçtimi ağrısı

efet kilo almam lazım yaa sorma tartıya çıktım bugün ve direkt yeme programı hazırlıyorum dedim o dereceyim zorlucam kendimi artık. Valla iyi gibi arada tutuyor midemle de başım dertte stresten hep yaa.

hoşbulduk sende hoş geldin özlettin kendini.

Neyse artık yarın gelirsin napalım..

hadı ben kactım kızlar gorusuz oglen...opuldunuz hepınızzz

aceleis yoksa dur hele
market kaçmaz biz kaçarız

aksama yemeklı mısafırlerım var...dolaba baktım kahvaltıılıktan baska bır sey yok...sagolsun eşimin emrıvakılerı benı boyle zor durumda bırakır...

gıdıyım eksıklerı alayım yapayım yemeklerı...temzılık memızlık derken anca...azcıkta oyalanırım...molalarımda gelırım ama

tüp bebek içinmi stres yapıyon

hadı ben kactım kızlar gorusuz oglen...opuldunuz hepınızzz
keike son sözleri söylemesyedim:26:tehdit gibi oldu , ya biz ya alıveriş

tamam canım . güle güle. kolay gelsin:79:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…