bahar temizliğimi yapıyon:44:
İylik canım yasıtların içini boşaltım onlarla uğraşıyorum
Sen nasılsın
İylik canım yasıtların içini boşaltım onlarla uğraşıyorum
Sen nasılsın
Yatak odası camlarını ve duvarlarını sildim.Perdelerimi yeni aldım onları taktım eskileri yıkadımYerleri sildim,toz aldımAvizeyi ve kapısını sildim
Çocuk odası camlarını ve duvarlarını sildim...Balkonunu yıkadımOdanın şekllini değiştirdim Perdelerimi yeni aldım onları taktım eskileri yıkadım.kapısını ve avizeyi sildim yerlerini sildim
Oturma odası duvarları ve camlarını sildimKapısını sildim Eşim pcnin ve tvnin tüm parçalarını söktü tozu alındı yeniden takıldı odanın şekli değişti...Perdelerimi yeni aldım onları taktım eskileri yıkadımYerleri sildimAvize kaldı ben bittim gerisi yarın inşaallah bahar temizliği tabi diğeri hergün yapılıyor zaten
aksama yemeklı mısafırlerım var...dolaba baktım kahvaltıılıktan baska bır sey yok...sagolsun eşimin emrıvakılerı benı boyle zor durumda bırakır...
gıdıyım eksıklerı alayım yapayım yemeklerı...temzılık memızlık derken anca...azcıkta oyalanırım...molalarımda gelırım ama
tüp bebek içinmi stres yapıyon
Günaydın
İyi sayılırım her yerim ağrıyor dün temizlik yaptımSen nasılsın
Günaydı
Yatak odası camlarını ve duvarlarını sildim.Perdelerimi yeni aldım onları taktım eskileri yıkadımYerleri sildim,toz aldımAvizeyi ve kapısını sildim
Çocuk odası camlarını ve duvarlarını sildim...Balkonunu yıkadımOdanın şekllini değiştirdim Perdelerimi yeni aldım onları taktım eskileri yıkadım.kapısını ve avizeyi sildim yerlerini sildim
Oturma odası duvarları ve camlarını sildimKapısını sildim Eşim pcnin ve tvnin tüm parçalarını söktü tozu alındı yeniden takıldı odanın şekli değişti...Perdelerimi yeni aldım onları taktım eskileri yıkadımYerleri sildimAvize kaldı ben bittim gerisi yarın inşaallah bahar temizliği tabi diğeri hergün yapılıyor zaten
Ellerine sağlıkBen de boşaltacağım yeni yüz aldım ama burda hava bozuk haftaya yaparım artık onuda
çok seviyom temziliğ ya . tv içlerine kadar temzilemişineline sağlık
bende dondurucuyu diğer balkona geçirtmek için pencere kenarlarını açtırdım tabi camları silmiştim. açılınca haliyle içinden toz çıkmış. eşim , gel gel temzilediğin pencereye bak diyodelü ben onları söküpmü temziledim dedim
inşallah güzel geçer görüşme canımkolay gelsin canım bende sevmem son dk emrivakilerini.
efet datlum yaa midem de azdı bu yüzden gastrit var zaten. Doktorla tanışayım konuşayım rahatlarım sanırım. Bugün öğle tatilinde gidicem işte ön görüşmeye.
Günaydın nevoşş. Avatar değişmişş güzel olmuş
yavaş yavaş yap canım sende evdesin nasılsa her şeyi bir günde yapma.
Günaydınn..
Kız nevoşş tamam yeni perde aldın taktın eskileri yıkadın anladık yeni perde almışsın 3 kere yazmana gerek yoktu
Baya iş kotarmışsın. Bende 2 hafta önce cam sildimdi ama atık yine kirliler yağmur sayesinde
Sağol tatlım benımkolay gelsin
Ellerine sağlıkBen de boşaltacağım yeni yüz aldım ama burda hava bozuk haftaya yaparım artık onuda
kolay gelsin canım bende sevmem son dk emrivakilerini.
efet datlum yaa midem de azdı bu yüzden gastrit var zaten. Doktorla tanışayım konuşayım rahatlarım sanırım. Bugün öğle tatilinde gidicem işte ön görüşmeye.
Günaydın nevoşş. Avatar değişmişş güzel olmuş
yavaş yavaş yap canım sende evdesin nasılsa her şeyi bir günde yapma.
Günaydınn..
Kız nevoşş tamam yeni perde aldın taktın eskileri yıkadın anladık yeni perde almışsın 3 kere yazmana gerek yoktu
Baya iş kotarmışsın. Bende 2 hafta önce cam sildimdi ama atık yine kirliler yağmur sayesinde
benim yünde yıkanack balokonda bekliyo öyle
siz yünü makineye atıyonuzmu kızlar
Bende seviyorum ama sonrasınıYparken zor oluyor ama bir başlasam çabucak yapılıyor..Başladım çok şükür
biraz acele ederim çabuk bitsin diye sonra bende hal kalmıyor
Ben çıkıyorum iyi günler
Bende seviyorum ama sonrasınıYparken zor oluyor ama bir başlasam çabucak yapılıyor..Başladım çok şükür
biraz acele ederim çabuk bitsin diye sonra bende hal kalmıyor
Ben çıkıyorum iyi günler
inşallah güzel geçer görüşme canım
her oda için ayrı almış galiba
Canım o yazıyı şimdi yazmadım dün tanemin temizlik başlığına yazdım yenileri takıp eskileri yıkamakda 2 iş bilinsin diye yazdımBirde görgüsüz topiği değilmi burası yakışır
ben de koltukları döşettim ama hiç beğenmedim. odayada uymadı ve çok sertgüya uyacak sanmıştık ama perdeler çok sırttı galiba banada yeni perde lazım
seni uyanık seni uymayan bir şey döşettin ki ayy bunlar uymadı yeni perde almak lazım diyesin dimii
Dur bakalım benim de ilk tüp hemen tutarsa başka masraf çıkmazsa değiştiricem bu sene salonu oturma odasını değiştirmem çünkü zaten çocuk odası olacak çocuk perdesi alıcam salon değişse yeter.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?