Eski Dostlar Buyrun Topiğime :)

bahar temizliğimi yapıyon:44:

Yatak odası camlarını ve duvarlarını sildim.Perdelerimi yeni aldım onları taktım eskileri yıkadımYerleri sildim,toz aldımAvizeyi ve kapısını sildim
Çocuk odası camlarını ve duvarlarını sildim...Balkonunu yıkadımOdanın şekllini değiştirdim Perdelerimi yeni aldım onları taktım eskileri yıkadım.kapısını ve avizeyi sildim yerlerini sildim
Oturma odası duvarları ve camlarını sildimKapısını sildim Eşim pcnin ve tvnin tüm parçalarını söktü tozu alındı yeniden takıldı odanın şekli değişti...Perdelerimi yeni aldım onları taktım eskileri yıkadımYerleri sildimAvize kaldı ben bittim gerisi yarın inşaallah bahar temizliği tabi diğeri hergün yapılıyor zaten

çok seviyom temziliğ ya . tv içlerine kadar temzilemişineline sağlık
bende dondurucuyu diğer balkona geçirtmek için pencere kenarlarını açtırdım tabi camları silmiştim. açılınca haliyle içinden toz çıkmış. eşim , gel gel temzilediğin pencereye bak diyo delü ben onları söküpmü temziledim dedim

Son düzenleme:

kolay gelsin canım bende sevmem son dk emrivakilerini.

tüp bebek içinmi stres yapıyon

efet datlum yaa midem de azdı bu yüzden gastrit var zaten. Doktorla tanışayım konuşayım rahatlarım sanırım. Bugün öğle tatilinde gidicem işte ön görüşmeye.

Günaydın nevoşş. Avatar değişmişş güzel olmuş

İyi sayılırım her yerim ağrıyor dün temizlik yaptımSen nasılsın

yavaş yavaş yap canım sende evdesin nasılsa her şeyi bir günde yapma.

Günaydınn..

Kız nevoşş tamam yeni perde aldın taktın eskileri yıkadın anladık yeni perde almışsın 3 kere yazmana gerek yoktu

Baya iş kotarmışsın. Bende 2 hafta önce cam sildimdi ama atık yine kirliler yağmur sayesinde

Bende seviyorum ama sonrasınıYparken zor oluyor ama bir başlasam çabucak yapılıyor..Başladım çok şükür
biraz acele ederim çabuk bitsin diye sonra bende hal kalmıyor
Ben çıkıyorum iyi günler

inşallah güzel geçer görüşme canım

her oda için ayrı almış galiba

Canım o yazıyı şimdi yazmadım dün tanemin temizlik başlığına yazdım yenileri takıp eskileri yıkamakda 2 iş bilinsin diye yazdımBirde görgüsüz topiği değilmi burası yakışır

Ben benim topiği yeni gördümellerine sağlıkcanım çok yorulmuşsundur
Şimdi oraya gidiyorum

Bende seviyorum ama sonrasınıYparken zor oluyor ama bir başlasam çabucak yapılıyor..Başladım çok şükür
Ben çıkıyorum iyi günler

güle güle canım, seni okurken ben yoruldum

Ben çıkıyorum iyi günler

hadi görüşürüz kolay gelsin yorma kendini fazla.

inşallah güzel geçer görüşme canım

her oda için ayrı almış galiba

İnşallah canım severim doktoru ne güzel aşılama yaptırdığım doktora alışmıştım bana kadroda olucam demişti ama yok işte hadi baştan dr değiştir bilsem alışmak için aşılamayı da bu dr yaptırırdım neyse artık.

Evet sanırım

Canım o yazıyı şimdi yazmadım dün tanemin temizlik başlığına yazdım yenileri takıp eskileri yıkamakda 2 iş bilinsin diye yazdımBirde görgüsüz topiği değilmi burası yakışır

tamam tamam sok gözüne milletin perde aldım ben diyee aferinn

Bende perdelerimi değiştirmek istiyorum kaynanam almış onları beğenmiyorum ben. Yeni yapılan bir apartman var bizim orada taşınmış birisi bir tül takmış çok güzeldi kadını balkonda falan görsem valla sorucam nereden aldın diye ben salona aslında kruvaze istiyorum.

ben de koltukları döşettim ama hiç beğenmedim. odayada uymadı ve çok sert güya uyacak sanmıştık ama perdeler çok sırttı galiba banada yeni perde lazım

ben de koltukları döşettim ama hiç beğenmedim. odayada uymadı ve çok sert güya uyacak sanmıştık ama perdeler çok sırttı galiba banada yeni perde lazım

seni uyanık seni uymayan bir şey döşettin ki ayy bunlar uymadı yeni perde almak lazım diyesin dimii

Dur bakalım benim de ilk tüp hemen tutarsa başka masraf çıkmazsa değiştiricem bu sene salonu oturma odasını değiştirmem çünkü zaten çocuk odası olacak çocuk perdesi alıcam salon değişse yeter.

yok kız özellikle kırmızılı seçtimki perdeler uysun diye ama perde karışık koltuk desenei karışık bulamaç gibi bişey oldu:111:. benim içinde uyum çok önemli, depresyona giriyom yoksa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…