Eski Dostlar Buyrun Topiğime :)

hosgeldin tokyom nörüyon

uykumu yok uyku bol kahve ic bugün

ben acmasam cocuklar acar kapiyi

dün gelcem dedin 9.30 kanve içtim ama işe yaramadı 11.30 yattım çok da güsel uyumusum
sen erken gel biras canım benim yatma vaktimde olmasınçiçegimm

araya sıkıs hemen hoş geldin

iyiim canım bende bi bakayım dedim yakaladım bu sefer

hosgeldin tokyom nörüyon

uykumu yok uyku bol kahve ic bugün

ben acmasam cocuklar acar kapiyi

bekliyecegim gelmeyeni ispiklicem

indirim var diye doldururz herseyi kasaya gelincede o indirim bindirim olur iste öyle

aynen oyle oldu valla rabısım. hosbulduk..yazıyom demınden berı nerelerde gezıyon

Selam

Ağvadaydık yorgunum öyle yatarken geçmişi okuyayım dedimberrin ödevi bitirmiş rabiş dün akşam yapmamış

Selam kızlar. Doktora gittim çok çok memnun kaldım Rabbim utandırmasın. Muayene etti çok iyi dedi pcos var tabii yani bir sürü küçük yumurta ama şansım fazlaymış böyle olması iyiymiş tek sorun benim gibi olanlarda yumurtaların aşırı uyarılması o zaman yapılamıyor. Dondurulup bir sonraki ay yapılıyor umarım olmaz çok konuşkan, cana yakın, güler yüzlü öbür doktorumdan çok çok daha iyi. Reglimin 2. günü gidicem hormon testlerim tekrarlanacak, eşime test yapılacak aslında hemen haziranda başlayalım dedi amma velakin ben haziran sonuna kadar yoğunum öğrenciler haziran sonu tatile gidecek yaz okulu var ama öyle yoğun olmaz burayı öğrenci işçilere emanet edemem. O yüzden temmuza kalacak sanırım yapacak bir şey yok.

dün gelcem dedin 9.30 kanve içtim ama işe yaramadı 11.30 yattım çok da güsel uyumusum
sen erken gel biras canım benim yatma vaktimde olmasınçiçegimm

cidden gelcektim canim ama islerim bitmedi dün mutfagi temizledim banyoyuda temizlim dedim,ben banyoyu temizlerken cadim mutfagi savas alani yapti gel bastan temizle

aynen oyle oldu valla rabısım. hosbulduk..yazıyom demınden berı nerelerde gezıyon

muhtesem topicine kaciyom arada bir bugün hürrem varya

Selam

Ağvadaydık yorgunum öyle yatarken geçmişi okuyayım dedimberrin ödevi bitirmiş rabiş dün akşam yapmamış

ne güzel tatil yapmissin agva cok güzel tvde gördüm hosgeldin canim

yapcaktim ama cadim basima extralar cikardi umarim bugün yaparim

hoş geldin canımm gezerken mi yoruldun evet ben yaptım ödevimi
ama rabiş kaytarıor bilesin

ispiyoncu görürsün sen aksam

hosgeldin sedacim hadi hayirlisi canim INSALLAH hersey gönlünce olur

Evet güzel biz arada kaçıyoruz oraya

Hadi bakalım bekliyoruz akşama

hoş geldin canımhakkında hayırlısı olsun

ufak cadını büyük cadın olarak ısıra bilirmiyimm çok merak ediorum eklermisin ufaklıgı bi ara canım
annesi boş dursun istememiş demekki

ispiyoncu görürsün sen aksam

hosgeldin sedacim hadi hayirlisi canim INSALLAH hersey gönlünce olur
ne yapacaksın bana

kizlar ben kaciyorum banka kapanmadan gidim hal edim islerimi

aksama gelmezsem bilinki basima mutlaka bisey gelmistir

meraba dejavu senınle epeydır karsılamıyoruz ben senı en son bıraktıgımda esınle cocuk dusunuyordunuz..bı sorun var sanırım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…