çekılın ben geldım
geceye bekleriz o zaman benim kacıncı uykum olur bilemiorum ama
işlerini bırak gelk canım oldugu kadar kapıyı da açma gelen dönsünn
Hoşgeldin
Tamam tamamcadıyı uytur uyutmaz gelirim
hosbuldukkkkk
kızlar markete ındırım var dıye gıttım market resmen bana bindirdi
Kızlar ben çıkıyorum, gece gelebilmek ümidiyleÖpüyorum sizi ve kardelencim seni
hosgeldin tokyomnörüyon
uykumu yok uykubol kahve ic bugün
ben acmasam cocuklar acar kapiyi
Kızlar ben çıkıyorum, gece gelebilmek ümidiyleÖpüyorum sizi ve kardelencim seni
araya sıkıs hemenhoş geldin
iyiim canım bende bi bakayım dedim yakaladım bu sefer
hosgeldin tokyomnörüyon
uykumu yok uykubol kahve ic bugün
ben acmasam cocuklar acar kapiyi
bekliyecegimgelmeyeni ispiklicem
indirim var diye doldururz herseyi kasaya gelincede o indirim bindirim olur iste öyle
Selam
Ağvadaydıkyorgunum öyle yatarken geçmişi okuyayım dedim berrin ödevi bitirmiş rabiş dün akşam yapmamış
dün gelcem dedin 9.30 kanve içtim ama işe yaramadı 11.30 yattım çok da güsel uyumusum
sen erken gel biras canım benim yatma vaktimde olmasınçiçegimm
aynen oyle oldu valla rabısım. hosbulduk..yazıyom demınden berı nerelerde gezıyon
Selam
Ağvadaydıkyorgunum öyle yatarken geçmişi okuyayım dedim berrin ödevi bitirmiş rabiş dün akşam yapmamış
Selam
hoş geldin canımm gezerken mi yoruldunevet ben yaptım ödevimi
ama rabiş kaytarıor bilesin
Selam kızlar. Doktora gittim çok çok memnun kaldım Rabbim utandırmasın. Muayene etti çok iyi dedi pcos var tabii yani bir sürü küçük yumurta ama şansım fazlaymış böyle olması iyiymiş tek sorun benim gibi olanlarda yumurtaların aşırı uyarılması o zaman yapılamıyor. Dondurulup bir sonraki ay yapılıyor umarım olmaz çok konuşkan, cana yakın, güler yüzlü öbür doktorumdan çok çok daha iyi. Reglimin 2. günü gidicem hormon testlerim tekrarlanacak, eşime test yapılacak aslında hemen haziranda başlayalım dedi amma velakin ben haziran sonuna kadar yoğunum öğrenciler haziran sonu tatile gidecek yaz okulu var ama öyle yoğun olmaz burayı öğrenci işçilere emanet edemem. O yüzden temmuza kalacak sanırım yapacak bir şey yok.
hoş geldin canımm gezerken mi yoruldunevet ben yaptım ödevimi
ama rabiş kaytarıor bilesin
cidden gelcektim canim ama islerim bitmedidün mutfagi temizledim banyoyuda temizlim dedim,ben banyoyu temizlerken cadim mutfagi savas alani yapti gel bastan temizle
muhtesem topicine kaciyom arada bir bugün hürrem varya
ne güzel tatil yapmissin agva cok güzel tvde gördümhosgeldin canim
yapcaktim ama cadim basima extralar cikardiumarim bugün yaparim
Selam kızlar. Doktora gittim çok çok memnun kaldım Rabbim utandırmasın. Muayene etti çok iyi dedi pcos var tabii yani bir sürü küçük yumurta ama şansım fazlaymış böyle olması iyiymiş tek sorun benim gibi olanlarda yumurtaların aşırı uyarılması o zaman yapılamıyor. Dondurulup bir sonraki ay yapılıyor umarım olmaz çok konuşkan, cana yakın, güler yüzlü öbür doktorumdan çok çok daha iyi. Reglimin 2. günü gidicem hormon testlerim tekrarlanacak, eşime test yapılacak aslında hemen haziranda başlayalım dedi amma velakin ben haziran sonuna kadar yoğunum öğrenciler haziran sonu tatile gidecek yaz okulu var ama öyle yoğun olmaz burayı öğrenci işçilere emanet edemem. O yüzden temmuza kalacak sanırım yapacak bir şey yok.
cidden gelcektim canim ama islerim bitmedidün mutfagi temizledim banyoyuda temizlim dedim,ben banyoyu temizlerken cadim mutfagi savas alani yapti gel bastan temizle
muhtesem topicine kaciyom arada bir bugün hürrem varya
ne güzel tatil yapmissin agva cok güzel tvde gördümhosgeldin canim
yapcaktim ama cadim basima extralar cikardiumarim bugün yaparim
ne yapacaksın banaispiyoncu görürsün sen aksam
hosgeldin sedacimhadi hayirlisi canim INSALLAH hersey gönlünce olur
vayy ağva heee.. Sen gezmelerden yorul biz de çalışmaktan dimi canımm.. Ohh iyi yapmışsınız..
hoşbulduk canım yoruldum işteaferin sana naber iyi misin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?