Eski Dostlar Buyrun Topiğime :)

bende cıkıorum aksama görüğşmek üzeree

ıyı aksamlar buzın bende cıkıyorum yemek yapmaya gıder...

kardelenn gorusuruz yarın ınsallah aksamları pek gıremıyorum artık...bunu okuyorsan lutfen benı begen..cok mahcup oldum cunku

Götüreyim kuzum sinemi evlatlıktan reddeyim zaten gelmiyo hiç seni alayım evlatlık ben

Berrinim kuzum ben de çıkıyorum salata yapıcam akşama gelirim gel tamam mı

hEMEN papucumu dama mı attın anneem Oyy dağlarr Giremiorum annem bakıp kaçıorum hep yazamıorum bakıorum hep burdamısın die amaBahar dönemim çok öenmli dier hafta finallerim başlıyorBugün kpss başvurusunuda yaptımAtma beniii

kafana bişiy takma relax olcanımm

inş canım benim senin kocada iş var o zaman önemli olanda oo

sinem kimdi ben cıkaramadım nesee görüşmek üzere bende yürüyüşüme gidim o zaman

Sinem eften püften benim evlatlığım

çok özurdılerım ınan gormedım yazını.
sen slm vermeyınce ne bılım bende kendımı tuaf hıssetmıstım acıkcası

ıyı aksamlar buzın bende cıkıyorum yemek yapmaya gıder...

kardelenn gorusuruz yarın ınsallah aksamları pek gıremıyorum artık...bunu okuyorsan lutfen benı begen..cok mahcup oldum cunku

Ben geldim sen bi şey demeyince ben de kendimi bi tuhaf hissettim neyse

Ama oyun bölümünde görülmüşsünonun için attım seni anneye bi selam yok

Başarılar canım oyunu falan bırak onlara odaklan

Ama oyun bölümünde görülmüşsünonun için attım seni anneye bi selam yok

Başarılar canım oyunu falan bırak onlara odaklan

Ne oyunuHemşom mu dedi iftira atmıştır oSen atma annem beniii ben öksüzz ben yettimmm kalırım Gezmedim ben hiç bi yerde bak geçmişime

Ben olmasam gece toplanıyosunuz ben geldim kimse yok iyi geceler

hayirli geceler kizlar ödeve gelemedim ama inanin gezmeyede gitmedim iste yapmadim busefer

disardan gelince firina tavuk attim birden bire elektrikler gitti esim 1 saat ugrasdi yapmak icin ama yapamadi ve tel acip adam cagirdi yapti gitti kisa devre olmus inanmicaniz ama gercekten öyle

bidaha ödeve gelicem demicem mutlaka basima bisey geliyor gelicem yapip cikicam

Ne oyunuHemşom mu dedi iftira atmıştır oSen atma annem beniii ben öksüzz ben yettimmm kalırım Gezmedim ben hiç bi yerde bak geçmişime

iftirami oyun bölümünden mesajini cikaririm bak ispat icin

hatta senden sonra ben yazdim kockoca nickini yanlis okumadim ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…