kınıyorumm köpeği...
çişden kakadan bıkmışş biri olarak!lmaz:
ayy eşim yeni kalktıı telmaz:yzem de daha yeni ayıldı kızım kırmızı kalemle heryerini boyadı banyoya gireguclubacismilecem diyeguclubacismile teyzeme atguclubacismileladı teyzem de yıkarken heryerine sabun kaçırmışşş evde çığlık çığlığa bağrışlarr koptu!!
daha doktguclubacismileora gidecez kahvaltı bilem etmedilerr!!
ben de sinirlenip Allamm hepsi mii dengesizz olurr dediimm eşimm sensin dengesizz duramıyon yerinde dimezz mii!!!!akannehir
bir de teyzem çay demledin mi diye sorkaydirigubbakcemileuyooo git de demle dedimmm nefess alamimm zatii...
guclubacismileguclubacismilenasıl korkuttuysan melda köpeğii
oy derinimtam bir curcuna ev amanın bağırış çığırışş bi de hamilelik bi de sıcakkkk
valla emell yaaa daral geliyoo..oy derinimtam bir curcuna ev amanın bağırış çığırışş bi de hamilelik bi de sıcakkkk
valla emell yaaa daral geliyoo..
dün hele hiç oturamadım denize götürelim bizim kızı duramıyo hem serindir dedik..
anaa hem evi topluyorum hem çocukla uğraşıyorum kahavaltı hazırla topla teyzem ayılamadıı oturuyoo öylee ayaklarım balon oldu eşim sinirlen iyoo bidde ben de bana bak dedimm nefes alamıyorum ben sin,ir olacağıma sen sinirleniyonn..
ayy hamile olan ben,m kaprisli olan bunlar.
sinirlenince de noluyoo diyolar..
geçen akşam şen yuvayı izleyeyim moralim düzeliyoo dedim zaten zor izliyorum tv. teyzem hepp siz istediğinizi izliyosunuz demez miii bi saat önce başlamış filmi aç diyoo bana..
tv.nin kumandası ya bunda ya emeldee..
sinirim zıpladıı kızdımm sonrada niye sinirlendin diyolar...delikafadulden
hayırlısıyla bebiş doğsun sen curcunayı gör aklinialirimsmileöyle mi oldu yavv bir an kendimi düşündüm sese gelemem ondan öyle didimm diii
cnm salih bebe de çok güzel şeyler var toptan yeri melekgirmezde uyguna da alırsınmelda yarın adanaya gelcez Alışverişe bebek eşyaalrı nerde satılıyo kız adres versene
ben bi real ve çakmağı biliyom bi de üniversalin o civardaki mağazaları biliyom
malesef o da bu aralar çocuk gibi!oy teyzen yardımdan çok köstek olmuş son zamanlarda derin
Allah yardımcın olsunn kreşe falan gitse emel azcık rahat edersin vallaaa
bencede okulda dersler de bittii klimalı odada oturuyolar serin serinnn..sen git onun yerine derse derin valla daha az yorulursunnnn
tabeee sakin sakin oturuyosun evindeeee...a.sYeter anlatma derin ben ne rahatmışım meğersedelikafadulden
tabeee sakin sakin oturuyosun evindeeee...a.s
senin teyze bana görümcemi hatırlattı doğumun yaklaştığı zaman yanıma geldi gel kuaföre gideli bunu alalamı mangal yakalım ne oliii dedimvalla emell yaaa daral geliyoo..
dün hele hiç oturamadım denize götürelim bizim kızı duramıyo hem serindir dedik..
anaa hem evi topluyorum hem çocukla uğraşıyorum kahavaltı hazırla topla teyzem ayılamadıı oturuyoo öylee ayaklarım balon oldu eşim sinirlen iyoo bidde ben de bana bak dedimm nefes alamıyorum ben sin,ir olacağıma sen sinirleniyonn..
ayy hamile olan ben,m kaprisli olan bunlar.
sinirlenince de noluyoo diyolar..
geçen akşam şen yuvayı izleyeyim moralim düzeliyoo dedim zaten zor izliyorum tv. teyzem hepp siz istediğinizi izliyosunuz demez miii bi saat önce başlamış filmi aç diyoo bana..
tv.nin kumandası ya bunda ya emeldee..
sinirim zıpladıı kızdımm sonrada niye sinirlendin diyolar...delikafadulden
adanadayım :icecream:melda sen adanada mısın kıı??
ömür sorma yaa ekşın bitmiyoo bizde!
ikinci de olunca nasıl olcak acaba???
sabaha kadar oturuyooo eşim sıcaktan uyunmuyoo diyoo izin aldıı bi de.
güya bana yardımcı olcak ders çalışacakkk...:umursamaz:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?