Eski Dostlar Buyrun Topiğime :)

bugün yine iyi ama ben terliyorum keyifsizim halsizim ufff bunaldım evde

evden dışarı çıkıncada bunalıyosun
sıcaklardan herkesin siniri laçkalaştı kafamçokkarıştıpazarda çarşıda yürüyosun of desem kavga çıkartacak millet eyvahedigeldismile

oyy eşim banyoyu rehin aldı...
çıkamadı daha dişlerimi fırçalayacamm çişimmm dee geldiiiiiiii......delikafaduldendelikafaduldendelikafadulden

canım sıkıldı ,ne uzun bir gün oldu ya

bi de başıma ne işler geldi isim karışıklığından 12 milyar borcum çıktı bankaya ,icra geldi eve akannehir

neyse hallettik kurtulduk çok şükür

millet karısını beklerr ben kocamı beklerimm hepp dışarı çıkacağımız zamannnn....
ahaa çıktıııı...alkisalkisalkis

bi de başıma ne işler geldi isim karışıklığından 12 milyar borcum çıktı bankaya ,icra geldi eve akannehir

:1shok::1shok:

Beni de dün bi adam aradı tv sehpanız var onu getircem diyo diyorum biz almadık böyle bi şey telefonu söylüyo adresi söylüyo allahım dedim dur bekleakannehireşimi aradım dedim sen tv sehpası mı aldın adam ısrarla buraya getirmeye çalışıyo ben almadım ama getirsin napalım dedi

bizim eski oturduğumuz mahallede aynı caddede aynı isimde biri

bizim işgüzar muhtar da sağolsun annemlerin adresi kayıtlıydı heralde orayı vermiş

annemlere gitti ,tekrar bize geri geldi

iş bize patladı ,itiraz dilekçesi verdim hallettim bugün

gereksiz yere insanın başını ağırtyolar :mymeka:

Geçmiş olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…