bugün yine iyi ama ben terliyorum keyifsizim halsizim ufff bunaldım evde
oyy eşim banyoyu rehin aldı...
çıkamadı daha dişlerimi fırçalayacamm çişimmm dee geldiiiiiiii......delikafaduldendelikafaduldendelikafadulden
çıkamadı daha dişlerimi fırçalayacamm çişimmm dee geldiiiiiiii......delikafaduldendelikafaduldendelikafadulden
canım sıkıldı ,ne uzun bir gün oldu ya
bi de başıma ne işler geldi isim karışıklığından 12 milyar borcum çıktı bankaya ,icra geldi eve akannehir
neyse hallettik kurtulduk çok şükür
bi de başıma ne işler geldi isim karışıklığından 12 milyar borcum çıktı bankaya ,icra geldi eve akannehir
:1shok::1shok:
Beni de dün bi adam aradı tv sehpanız var onu getircem diyo diyorum biz almadık böyle bi şey telefonu söylüyo adresi söylüyo allahım dedim dur bekleakannehireşimi aradım dedim sen tv sehpası mı aldın adam ısrarla buraya getirmeye çalışıyo ben almadım ama getirsin napalım dedi
bizim eski oturduğumuz mahallede aynı caddede aynı isimde biri
bizim işgüzar muhtar da sağolsun annemlerin adresi kayıtlıydı heralde orayı vermiş
annemlere gitti ,tekrar bize geri geldi
iş bize patladı ,itiraz dilekçesi verdim hallettim bugün
bizim eski oturduğumuz mahallede aynı caddede aynı isimde biri
bizim işgüzar muhtar da sağolsun annemlerin adresi kayıtlıydı heralde orayı vermiş
annemlere gitti ,tekrar bize geri geldi
iş bize patladı ,itiraz dilekçesi verdim hallettim bugün
burdayımmm
he canım söleee bakimmmmmolumunekankayizsmile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?