Eski Dostlar Buyrun Topiğime :)

Benim nette yine arada bi kesilmeye başladı..Kesiliyo kısa bi süre sonra geliyo..Yine başladık..İptal ettircem valla bu ttneti. Sinir etti beni..

ohhh keyfe bak dünürüm de

hiç demiyosun gel dünürüm kahven hazır beraber içelim diye :umursamaz:

çayımı içiyorum bende şimdi

laptopun kablosu geldi nihayet :lepi:

Keşke gelebilsen dünürüm kahve içmeye..Sizinle burda her şeyi konuşabiliyoruz ya onun için sizi burdaki arkadaşlarımdan kendime daha yakın hissediyorum..:1hug:

Kabloyada sevindim..Akşamları konuşamıyoruz ya..Hep başka topiklerdeydim..:1no2:

Dünürüm dün 8 çocuklu bi aileye ramazan kolisi verdik..Ay evi bi görsen kreş gibiydi..sempatiksalakcinni

Kadına kaç yaşındasın dedim..30 dedi..Görsen annem gibi duruyoakannehir

Bi sağlık ocağına gidip doğum kontrol hapı almasını önerdim..ama iş işten geçmiş..Dökülüyolar fakirlikten..

evlenince kadınların dengesi mi değişiyor ki?

eskiden hiç adet öncesi mide bulantısı ,göğüslerde ağrı falan hissetmezdim

bende sizi kendime çok yakın hissediyorum ,biliyosun kimseyle görüştüğüm falan yok doğru düzgün

anlatınca size sıkıntım geçiyo olumunekankayizsmile

bu akşam sinemaya gidiyoruz arkadaşla zemuszemus ramazan gelmeden gidelim dedik

"başlangıç" izledin mi dünürüm

emel nerde kaldı ki ,gönderemedi enişteyi galiba daha

30 yaşında 8 çocuk :1shok: :1shok:

işte bu insanlara gel de sinir olma Çok üzgünüm çoook

biz iki çalıştığımız ,rahat rsayılabilecek bir şekilde yaşadığımız halde acaba çocuğun sorumluluğunu kaldırabilir miyiz ,iyi bir gelecek sağlayabilir miyiz diye düşünüyoruz

millet yapıyor ,salıyor sokağa ,ondan sonra durumumuz kötü devlet bize yardım etsin

8 tane de kazara yapılmaz ki ,dikkat etsinler azcık

Başlangıçı izlemedim..Ben de uzun süredir sinemaya gitmiyorum..Güzel filmde yoktu..Sen bi git beğenirsen biz de gidelim..Şimdi artık ramazan yapıcak fazla bi şey yok..Biz oruç tutmasakta dışarda yemek yemiyoruz..Bari sinemaya gideriz..

Kaza falan değil ya..Bazı cahil insanlar korunmanın günah olduğunu düşünüyo..Eee okutmuyolarda..Çalıştırıyolar çocukları..Oh gelsin paralar..Allah akıl fikir versin..

Eşimde bu tip insanlara çok sinirleniyo..Zaten çocuk istemiyo ya..Akşam anlatıyorum böyle böyle bi evdi 8 çocuk vardı diye..Bi dahakine ramazan kolisi yerine doğum kontrol hapı prezervatif falan verelim dedi..sempatiksalakcinni

:roflol: :roflol: :roflol:

helal olsun enişteye :roflol:

amann neyse milletin doğum kontrolünü biz mi düşüncez kaydirigubbakcemile3

30 yaşında 8 çocuk helal olsun kadına da hiç boş durmamış ,kolay mı doğurmak o kadar çocuğu

amann neyse milletin doğum kontrolünü biz mi düşüncez kaydirigubbakcemile3

30 yaşında 8 çocuk helal olsun kadına da hiç boş durmamış ,kolay mı doğurmak o kadar çocuğu

He biz mi düşüncez naparsa yapsın

Bende kalcaklar. Anneme gitmiyolar..Benim ev büyük ya rahat ediyolar..Bi de eşimle iyi anlaşıyo enişte..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…