Eski Dostlar Buyrun Topiğime :)

Bu fenerbahçede gecenin bi yarısı transfer yapıyo..Geçen gece bi telefonu çaldı eşimin yerimizden hopladık..Herkes gece telefon çalınca kötü bi haber alacağını sanır ya..Biz transfer var diyoruz:roflol:

:roflol: :roflol:

karı koca denk gelmişsiniz valla :lepi:

:roflol: :roflol:

karı koca denk gelmişsiniz valla :lepi:

Aman kocam yaptı beni böyle..Evde maçtan başka bi şey konuşulmuyo kiohaoldumsmileAdamın telefon görüşmeleri bile böyle.Dolayısıyla bende bi garip oldumsempatiksalakcinniBi de benim babam eski bi futbolcuydu..Kuzenim futbolcuŞu anda profesyonel..Onunda ismini vermiyim..Böyle böyle başka konu yok yani..

vazgeçtim çaydan midem çok fena bulandı

başım dönüyo ,dönüyo ,dönüyo :bbo:

aşağı zor indim çıktım

Emel gelirdi ama eşimi evde acababilmiyorumkismile

Aslı cadısıda yokCADIARZU

Dünürüm derinde doğurdu be..Ya ne çabuk geçti dimi..Kazayla hamile kalmıştı..Test yap demiştik..

aslıyla gülşah ortalarda yok zaten

emelin eşi evde olmasa gelirdi heralde

emel doğum yapçak yakında baksana 30. haftaya geldi ,zaman çok çabuk geçiyor

emel doğum yaptığında kuzey de 1 yaşına gircek

hamilelik haberlerini ,doğum haberlerini aldık, büyüdüler yaşlarına geldiler maşallah

Bizim yatak odasında klima yok..Çok sıcak oluyo..Dedim şuraya bi tavan vantilatörü alalım..Çalıştırıp yatalım..Dün ne çok dolaştık hiç bir yerde kalmamış..Herkes hücum etmiş onlara demek ki..Tek bi yerde bulduk..Hemen aldık..Bugün elektrikçi gelip takacak..Eşim anlamaz öyle işlerdensempatiksalakcinni

sabah eşim açmış klimayı 2 saate yakın açık kalmış, buz gibi uyandım sabah sempatiksalakcinni

ben kızıyorum kapatıyorum , o açıyor

ama haklı da cam açmakla serinlemiyo ki ,daha çok sıcak hava giriyo içeri

Benim yatak odasında klima olsa ben de öyle yatcam..Sıcakta uyunmuyo valla. Sabah erkenden uyandım..Kalktım bi duşa girdim..Ay ağustos ne sıcak yaptı ya..

dün eve gidince incir reçeli yaptım ,bi yandan da mücver kızarttım

ocak başında ter içinde kaldım ,hemen duşa çıktım yine aynı

sabah da kalktım hemen duşa

suyun altında bile dursak değişmiyo valla hep terliyoruz

Senin yatak odanda klima var mı dünürüm? Vantilatör peşinde koşcağıma klimamı alsaydım acaba..Ama benimki yatmaz ki klimayla..

Bu sıcakta mücver mi yaptın dünürüm..sempatiksalakcinni

Benim evdede şu anda teyzem yapıyo yemekleri..Rahatım yani..Ay ne kötü evsahibiyim..:roflol:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…