Eski Dostlar Buyrun Topiğime :)

Emel gitti galiba eşi gelmiştir..Yoksa dayanamazdı o..Hemen fantezilerine başlardı..:roflol:

bende kaçıyorum burda mısın dünürüm?

arkadaşın doğum günüymüş hediye alma işi bana düştü ,onu halledip giderim eve

bende aynıyım sabah geç kalırsam duşa girmeden giyinirsem kendimi bütün gün pis hissediyorum

emel çok hamaratsın da ondan, bizim gibi otur bak nasıl çene çalıyon kaydirigubbakcemile3
ah ah aynı bebnnnnnn
sengözlerimebaksanab sengözlerimebaksanab

ben çevrimdışıyım buara :roflol: :roflol:
ben 7 aydır çevirimdışıyımmmmmyavvvvv
emelişkom pek bi sessizsin

bak tam senin konuların açıldı aklinialirimsmile
açıldı emme faaaliyet yok çok dertliyim çok
Emel gitti galiba eşi gelmiştir..Yoksa dayanamazdı o..Hemen fantezilerine başlardı..:roflol:

yok gelmedii yemek hazırlığını yaptım kızartma yapıcam onları doğradım eşim arayınca kızartıcamm

patates patlıcan biber yanına yoğurt çorbasııııı yeter hehehehe ben yoruldum iş yaptım amaaaaa

Hem iş hem kızartma zor olur be emelişko..Yoruyosun kendini..Bırak eşin kızartsın..:roflol:

yazık o da yoruluyorrr dün evi süpürüüm dedi bi geldiii çöktü koltuğaaa yapma dedim yavaş yavaş yaparım dedimm yaptım uzun sürüyor ama olsun bayanssulusmile

tshirt aldım ,aman başkasına hediye almak zor hele erkek olunca

emel utandırdı beni, bütün gün oturdum ama kızartma yapmaya üşendim sıcakta

emel hamile halinle hem işlendi hem kızartmasını da yapıyo

Emel hamarat dünürüm..kaydirigubbakcemile3

Bu sıcakta iyi yapmışsın çok makbule geçecek bi hediye almışsın..

Ben de şimdi tavuğu hazırladım..Izgara yapcam..

neyseki kocam patlıcan kızartması değil yemeğini istedikaydirigubbakcemile3

Benimki kızartma hiç sevmez..Ne o öyle yağlı yağlı der..Zorla yediririm.Kilo alır sonra:dilcikar:Bugün çok kılım ona zatenalsanaalsanasmile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…