- 16 Aralık 2008
- 42.755
- 11.637
- 823
Çok zor dünürüm..Ben de çok mücadele ettim bıraktırmaya çalıştım bu huyunu..Yani o arkadaşınki gibi gelip eve süpürmez ama toz da görmüycek..Onun için gün aşırı toz alıyorum..Eve temizlikçi geldiği gün var ya o akşam eve bi geliyo her tarafı kontrol ediyo..
benimki de koltukların altını kim görüyo boşver diyo akannehir
bazen de tabloların tozunu ne zaman aldın, telefon tozlanmış diye başlar :umursamaz:
dengesi yoksempatiksalakcinni
O da ayrı bi çeşitsempatiksalakcinni
Evde tadilattan sonra temizlikçi geldi ya kadına kan kusturdusempatiksalakcinni
Bazen sabahları kadın geldiğinde o da evde oluyo..Gidicek mi diye soruyo kadıncağızeyvahedigeldismile
Geçen gün benim temizlikçiye bi sinirlendim..
Misafirler için bi masa örtüsü almıştım..Yıkadım ütüledim salonda sandalyenin üstüne koydum kırışmasın diye.. Cumartesi akşamı misafir gelcek iftara masa hazırlıycam örtü yok..Arıyorum arıyorum yok..Sinir oldum..Bi yandan teyzemde arıyo..Sonra konsolun çekmecelerine bakıyım dedim..oraya tıkmış..Örtü bir kırışmış:mymeka:İftara da yarım saat var..Misafirlerde içerdesempatiksalakcinniValla kırışık kırışık yaydım onusempatiksalakcinniTeyzemde diyo ki üstüne tabaklar konunca görünmezsempatiksalakcinni
Bugün sinemada klimayı ne çok açmışlar üşüdüm resmen..Ama üşümeyi de özlemişimkaydirigubbakcemile3
klima açık zaten de ütü yapasım yok
emelişko uyutsa enişteyi gelir kaydirigubbakcemile3
kışı tercih ediyorum ben
ne güzel lahana gibi kat kat giyiniyoruz kaydirigubbakcemile3
gece yatıyoruz hadi sabah olsun diyor akannehir
uyumak vakit kaybıymış sempatiksalakcinni
bende sabah olmasın diye bakıyorum :roflol:
slm kızlar opuyorumnanaktan
Aynen bende sabah olmasın diye bakarım..:roflol:
Benimki de izin günlerinde bile erkenden kalkar sinir eder beni..Ben onun izin günlerinde uykusuz oluyorum genelde..akannehir
slm kızlar opuyorumnanaktan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?