Eski Dostlar Buyrun Topiğime :)

ya kayınpederim yazlıkta tek gidelimde bayramıda beraber yapalım diyoruz eşimde özledi babasını aylar oldu görmeyeli...

hem gideceğimiz yer çok populer yer belkim ünlü görürüzkaydirigubbakcemile3

Bodrumdu dimi..Git gör hadi resimde çektir..kaydirigubbakcemile3

Bodrumdu dimi..Git gör hadi resimde çektir..kaydirigubbakcemile3

evet ..aman ne resim çekincemkaydirigubbakcemile3 onlar gelsinler yanıma çekinelim diekaydirigubbakcemile3

ben kaçar şimdilik balık kızartıcam vakit yaklaşıyor hadi öpüorum seni görüşürsss hayırlı iftarlar...

kardelen bu arada senin rumuzu altta kullanıcı sıralamasında göremiyorum neden açıkla gelince okurum ben merak ettim bilmiyorumkismile

kardelen bu arada senin rumuzu altta kullanıcı sıralamasında göremiyorum neden açıkla gelince okurum ben merak ettim bilmiyorumkismile

Görünmez yaptım kendimiaklinialirimsmile

Kırmızı pro üyelerde böyle bi şey var canım..

18lik rus aklinialirimsmile :roflol:

Allah kavuştursun dünürüm, ev boş kalınca insan yanlız hissediyor

Hamarat dünürümopuyorumnanaktan

kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

uyudum uyandım geldim

4-6 C artıyomuş sıcaklık akannehir

Artıyomuymuş..Bu gidişle banyoda yatcamakannehirSabah öğlen akşam günde 3 öğün duş..ohaoldumsmile

2 gün çok yoruldun geldin hemen yattın uyudun dimi dünürümkaydirigubbakcemile3

yorgunluk değil dünürüm susuzluk

Allah affetsin susuzluk zor

dün iftarı karpuzla yaptım

bugünde kestim karpuzu bekliyorum

Sadece karpuz mu yiyosun:1shok:

Olmaz öyle yığılıp kalırsın..eyvahedigeldismile

yorgunluk değil dünürüm susuzluk

Allah affetsin susuzluk zor

dün iftarı karpuzla yaptım

bugünde kestim karpuzu bekliyorum

Susuzluk çok zor..

Geçen sene yarım yamalak tutmuştum..

Bu sene bu sıcaklar korkutuyo beni..

Cumartesi akşamı iftara misafir vardı ya dünürüm..Bir kız çocukları vardı..İnsanın yiyesi geliyo..1,5 yaşında..Benimki o tatlı kız çocuğuna bile yüz vermedi..Adam çocuk sevcem diye ödü patlıyo..Çocukta aksilik bu ya abi abi deli oldu

benimki de arkadaşların çocuklarıı çok sever ama ağlayana kadar tabi kaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…