Kuzum nereledesin tahmin etiğimiz yer gitmedin değil miTeşekkür ederim
Günaydın ablamGünaydınlar selamın hello hanımlar
Ablaçığım ben bugün çoçukları yoladım sabah keyfi yaptım bir güzel uyudumuşum bu sabaha geç başlamadımTü naydınlar olsun efsercim
Ablaçığım ben bugün çoçukları yoladım sabah keyfi yaptım bir güzel uyudumuşum bu sabaha geç başlamadım
Ev sesiz olunca direk uykum geliyorOhhh ne güzelkeyif yağmısın bende kalktıktan sonra uyumuuorum gerçi oturduğum yerde gözlerim gidiyorarada bazende kısa rüyalar bile görüyorum
Ev sesiz olunca direk uykum geliyor
Ben alışk değil ya tvyi acıyorum ses olsun diye yada gidip yatıyorumAynen bende öyle oluyorum bir anda başka moda geçiyorum sanki
Ben alışk değil ya tvyi acıyorum ses olsun diye yada gidip yatıyorum
Günaydın gelincim nasıl geçti doğum günün bakalım varmı süprizfilan
Yok kuzum gitmedim peki yemeğe çıkalım dedi güvenemedim alır götürür diye bak öyle bi şey yaparsan arabadan atlarım dedimKuzum nereledesin tahmin etiğimiz yer gitmedin değil mi
Ben de geldim, yer var mii
Merak ettimSüpriz çokhediyelere boğuldum
Günaydınmutlu haftalar
Yok kuzum gitmedim peki yemeğe çıkalım dedi güvenemedim alır götürür diye bak öyle bi şey yaparsan arabadan atlarım dedimkilitlerse nasıl atlıycam onu da bilmiyorum annem ikna etti gittim yemeğe
Var tabi hoşgeldiniz
Beni mi hediyeleri mi yemekte ne yaptığımızı mıMerak ettimsanada canım
Önce seni sonra diğerleriniBeni mi hediyeleri mi yemekte ne yaptığımızı mı
Ne yaptınız sahiÖnce seni sonra diğerlerinibenimkide süprizli geçti
Özele bak anlarsınNe yaptınız sahinice yıllara canım bu arada
Hediyeleri saymayayım görgüsüzlük olur
Yemek güzel geçti ya bi tatsızlık olmadıbir şeyleri ispat etmeye çalışıyo sürekli
Süpriz çokhediyelere boğuldum
Günaydınmutlu haftalar
Yok kuzum gitmedim peki yemeğe çıkalım dedi güvenemedim alır götürür diye bak öyle bi şey yaparsan arabadan atlarım dedimkilitlerse nasıl atlıycam onu da bilmiyorum annem ikna etti gittim yemeğe
Var tabi hoşgeldiniz
Sanada ablaGünaydınlar hanımlar keyifli haftalar olsun herkese
Wili çiçek ve çikolatayla beni istemeye geldiGünaydınlar hayırlı haftalar olsun..
Bak sen neler aldu hediye olarak sen söyle bakalım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?