Eski Dostlar Buyrun Topiğime :)

bu gece kanmaz artık melda aklinialirimsmile kaydirigubbakcemile3
misafirlikten geldik çocuk uyur diye bekledi sonra uyudu :roflol::roflol:
Meldanın hiç şansı yok bu akşam:jeyyar:
bilmiyorumkismile
Burayada gelemez şimdi adam uyumaz:jeyyar:

dedikodularımıza meldayı katarız artık :roflol:
sempatiksalakcinnisempatiksalakcinni
Çocuk kaçta uyuyo acaba :jeyyar:

Ona göre dedikodumuzun şiddetini arttırsaydık:roflol:

çocuk uyumadı daha bilmiyorumkismile
babasını yatırdı:1closedeyes: eçocuk uyursa beni dürt dedi eşim :roflol::roflol:

:roflol: :roflol: :roflol:

haklısın emelcim bende çok kırılıyorum eşime ama aramıyor malesef benimki de ,bende aramıyorum onunkileri ;herkes kendi ailesiyle görüşüyor

annene de çok geçmiş olsun ,Allah şifasını versin inşallah

bende çok kırgınım sorma ,doluyum çok

günaydın aslıcım

her zamanki kocaların duyarsızlıkları işte canım

zaten boşuna mı demişler iyi bişey olsa adı koca değil gonca olurdu diye :umursamaz:

günaydın aslıcım

her zamanki kocaların duyarsızlıkları işte canım

zaten boşuna mı demişler iyi bişey olsa adı koca değil gonca olurdu diye :umursamaz:

elif allah iiligini versın gonca haa:roflol::roflol:he ya bazen cok duyarsız oluyolar gecen pazar benımkı iftara 30 dk kala uyandı güya güzel bi yere iftar yemegıne gitcektık:mymeka:bide üste cıktı yaaa azarı yedım iimi:sinifsinif:

salak yaaaa denesin soracağına görüntüsü bile tiksindiriciyken ııııııııııyyyyyyyyyyykkkkkkkkkkk
hoş bebeler var içinde ama ıııııııııııııyyyyyyyyyyyyyk

aslıcım eşime kızdım kırıldım yazdım ve sildim

şimdi başbaşasınız aileler girince araya daha çok üzüleceğin şey oluyor hassastır erkekler ama sadece kendi ailesine
neyseeeee

dogru emelım aileler var benı m su an kımsem yok gerci tek ailem benımkı saolsun yaaa bazen kızsamda o olmasa napardım:çok üzgünüm:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…