Eski Dostlar Buyrun Topiğime :)

Günaydıııııııınnnnnnnnopuyorumnanaktan

Noldu dertlimiyiz bugünbilmiyorumkismile

öyle deme aslı evlenince daha da kıymetli olur bir laf ettirmezsin annene babana hatırlarını sorsun azcık ilgilensin istersin evlenince öyle oluyor

evet ömürcüm günaydınnn cnmmm bu arada hep onlınesın bakıyorum
Birazda böyle olayımzemuszemus
öyle deme aslı evlenince daha da kıymetli olur bir laf ettirmezsin annene babana hatırlarını sorsun azcık ilgilensin istersin evlenince öyle oluyor

Benimki de bayramdaaaaannnnn bayrama yapar o işi..Bunlar hep aynı merak etmeyin..

duyarsız ,duygusuz diyorum ,napalım ben böyleyim diyor ya o zaman daha çok sinirleniyorum :mymeka:

öyle deme aslı hi,ç kimse anne babanın yerini tutamaz bunu unutma şimdi öyle düşünüyorsun onlar için kolay mı bir ömür beraber yaşadığı düzeni bozmak ama şartlar ,şte

ay emel zaten cok duygusalım bende bu ara öle deme bende aglarım bakkmafoldumbenömürüm benımde hep acıyo yaaa üzülme ama senn cnm benımm:çok üzgünüm:

emelcım sartlarda sartlar bırakıp gitmekmi benı ortada ben ananemde kalıyorum su an bu sımdı degılkı yılarca hep böleydıler nese acmıım konuyu ben nasıl okudum neler cektımb i bilsennsenağlama

Annen hasta mı emelcim geçmiş olsun..Üzme kendini ya..Diyorum ya bunlar hep aynı..Alışırsın zamanla..Ben alıştım..Benimki anneme anne bile demiyoKendini beğenmiş:dilcikar:

emelcım sartlarda sartlar bırakıp gitmekmi benı ortada ben ananemde kalıyorum su an bu sımdı degılkı yılarca hep böleydıler nese acmıım konuyu ben nasıl okudum neler cektımb i bilsennsenağlama

Evlen yuvanı kur canım sen..Senin için böylesi daha hayırlı..İnşallah eşinde iyi bi insan iyi bi koca olur..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…