Kolay gelsin ablaKaçıyorum görüşürüz fırsat buldukça gelmeye çalışırım öpüldünüz
Sağol canımiyi tatiller canim
Tamam ablacığım
Çok çok kolay gelsin
Biz de geldik ancak yerleştik
Kolay gelsin abla
Hoşgeldin ablaGünaydın hanımlar dün geldik,uçak feciydi sallana sallana geldik ilk defa kötü bir yolculuk yaptık..
İşleri bitirdik evi yerleştirdik çok yorulduk ama ufak tefek eksikler var onlarıda sonra haletcez bakalım..
Hoşgeldin abladüğün temmuzdaydı dimi daha var halledersiniz
Artık yavaş yavaş bi dolaşıp karar vermen lazım sonra telaş olurGünaydınlar hoş buldum sağolevet temmuzda az kaldı gerçi daha kıyafet bile bakamadım
Artık yavaş yavaş bi dolaşıp karar vermen lazım sonra telaş olur
İyi geçiyo evdeyiz genelde bazen yürüyüş yapıyoruz bi de Ayrisi parka götürüyoruzBugün bakacam artık nişanda kıyafet aldığım yerede gitmem lazım..
Sen nasılsın nasıl geçiyor tatil,ayris hanım nasıllar iyimi,aslanı sormuyom bile
Kolay gelsin abla şimdiden mutluluklar dilerimSelam hanımlar çok yoğunum yine,cuma günü kına cumartesi nikah varyarın dünürler geliyor,çarşamba yemeğe alacağım operşembe günüde biraz alışveriş yapılacak bittim yotuldum artık...Bitkisel hayattayım şu anda ne zaman uyanırım bilmem..
Hayırlı olsun abla, tek başına uğraşmak kolaymiSelam hanımlar çok yoğunum yine,cuma günü kına cumartesi nikah varyarın dünürler geliyor,çarşamba yemeğe alacağım operşembe günüde biraz alışveriş yapılacak bittim yotuldum artık...Bitkisel hayattayım şu anda ne zaman uyanırım bilmem..
Oy ben yerim o cimcimeyiİyi geçiyo evdeyiz genelde bazen yürüyüş yapıyoruz bi de Ayrisi parka götürüyoruzbabası bahçemize park yaptıracak bakalım salıncak vs koycaz çok seviyo görünce çığlık atıyo bütün yaz tadını çıkarsın
Biz de seni özledik ben de gelemiyorum ki valla tadını çıkar ayaklanınca daha zorHuysuz paşamla koşturup duruyoruz teyzeleri ama siz çok özledik
Canımmmm torunum büyümüş görmek istiyorumMerhabalarrr
Buralar bir zamanlar ne kadar kalabalıktı şimdi dutluğa dönmüş
Doğumumu yaptım kızımı 3 aaylık ettim geldim
Sizi özledim,
Annemm nasılsınnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?